- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.501
İnş gönlünce olur herşeyEvet canım bende farklı şehirdeyim.tayin işimiz olabilir 4 aya falan.iple çekiyorum.8 yıldır gurbetteyim.çeken bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş gönlünce olur herşeyEvet canım bende farklı şehirdeyim.tayin işimiz olabilir 4 aya falan.iple çekiyorum.8 yıldır gurbetteyim.çeken bilir
yavrum boş boş oturmaya mı geldin buraya hadi bakalım güle güle diyip hopppp gönderiyorum
Seni odevci basi seciyorum ablaödev yapmayana kırmızı kart hazır
böyle çay molası
Ellerine saglik canimAy kızlar çok yoruldum hemen anlatayım
Sabah kalktım her tarafı toparladîm yatakları topladım
Valizleri boşalttım temizler dolaba kirliler makineye.yıkandı ćamaşırları. Serdim
Kahvaltı hazırladım çocuklarla yedik
Eşime öyle için çorba yaptım
Salonun koltukları çektim şüpürdüm sildim mobilyalarda.
Evin heryerini süpürdüm sildim
Alışverişe gittim çocuklarla eksikleri aldım
Tuvaleti laviboyutemizledim.
Çocuklara yemek hazırladım
Bulaşıklar makineye sîğmayanlar elde yıkandı.makine çalıştırıldı. Çok yoruldum. Tozları yarın alırım.daha yemek yapılacak.bu arada benim çocuklar hiç durmuyolar. Yaptığım temizlik ten de zevk alamıyorum. Sürekli kapışıyorlar
Abla ben dun mutfagin dolaplarini komple temizlemistim ki sansimaeline sağlık ödev nirde bakim
Bi de evde cokca dolap olacakOnu ben de yapıyorum da bir türlü istediğim ferahlığa eremedim
Ellerine saglik kuzuMutfak toplandı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
İki çekmece silindi düzenlendi
2makine çamaşır katlandı yerleştirildi
Beyazlar yıkandı
Çocuklarla oyun saati yapıldı
Evdeki ilaçlar düzenlendi. Tarihi geçenler elden çıkarıldı.
Biraz dağınıklık toplandı
Çöpler atıldı
Ben çekmece düzenleyemem herşey koliler de taşınmayı bekliyorum boş çekmeceyi sil diyorsan sileyim
Ben olsam hazir toplanmişken tasinirdim valla bi daha bosalt tekrar toplaTaşınacağız bugün belli oldu ama 1 ay sonra, ben de 15 tatil de olmadı yazı mı beklesem diye düşünüyorum tabi eşim kabul ederse, eşim nerdeyse 1,5 aydır yok burda, sence 1 ay sonra mı yazın mı taşınsam daha iyi olur kafam çok karışık, 1.5 aydır bayağı stresli geçti bizim için
O toybox un icinden cikanlara sinir oluyorum ya hele ozmoSelammmm ohhhh bugünde oğluşla gezdik biraz anam bu çocuk toybox lara takmış kafayı hergün 3 tane alıyordu bugün 1 taneye ikna ettim amaç kutusunu açmak yoksa içinden cücük bir oyuncak cıkıyor çocuklar enteresan valla...
Annem yemeği yapmış biz dışarıdayken sağolsun çayıda anlamda içtik hafta içi döneceğim evime artık valla aslında hiç te özlemedim ama mecbur işte....
Yalnız olmayı hiç sevmiyorum ben kalabalık aile ortamını seviyorum yoksa hergün sadece çocukla kocayla sıkılıyor valla insan
Rabbim sağlık versin tabi her şeyden önce
Senin temizlik oncesi benim temizlik sonram gibiTemizlik Öncesi
Eki Görüntüle 2230943
Ellerine sağlık .pırıl pırıl olmuşDun mutfak dolaplarimi icli disli temizledimfoto da cektim tabe
Eki Görüntüle 2231299 once sonra
oh tertemiz olmuşDun mutfak dolaplarimi icli disli temizledimfoto da cektim tabe
Eki Görüntüle 2231299 once sonra
Maalesef sadece 2 gardrop var, ev kira olunca ...Bi de evde cokca dolap olacak
ne kadar cok dolap o kadar duzenli ev
Her sey dolaplarda olacak
Boşaltmıyacağım kiBen olsam hazir toplanmişken tasinirdim valla bi daha bosalt tekrar topla
Al bendende o kadar yaGunaydin gizlaa
Malum bu gun haftasonu is cok
Yarin da oglanlarin dogum gunu bi suru isim var off bu evi nasil ev haline getircem ben
Mutlu yılları olsun kuzucukların.aynen ya dünyaya ev düzeltme temizlemeye gelmişizGunaydin gizlaa
Yarin da oglanlarin dogum gunu bi suru isim var off bu evi nasil ev haline getircem ben
Sİzin oralar sıcak galiba ne balkonuGünaydın kızlar ödev veriyorum
Ve çıkıyorum balkon yıkamak olsun
Bu gün@azerinnn görevi bana
Vermiş bulunuyor dün çok yoğundum
Ya yazamadım fazla
Nice mutlu sağlıklı ömür diliyorum kuzucuklaraGunaydin gizlaa