-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.461
Evetttt azerinnn birinci olduYemek yarışmasımı oldu kaçırdımmı ne oldu anamm beni de pro yapın nie yapmıyonuz hergün buradayım ben
Çıktı çıktı helal olsun valla tabi pro olunca böyle alengirli işler yapıyonuzOfff bu havai fişekler neden çıkmıyor
Bu aralar ben de bu kafadayimMutfağı temizledim başka bişey yapmadım
Yapsam mı
Hep yaptım da ne oldu
Öyle de yaşlancaaaz böylede
Kafayı yedim ben
Siz bana uymayın anacım
Ben oncesini de gordum iveeetMutfak topluyken bi resim bırakayım
Ocak silinecek ocağa bakmayın:)
Nasilsin kuzuHmm yine de kafana takacak kadar çok değil yavaş yavaş verirsin, ben de hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum, boyum 1.65 kilom 71,takıldığın bir grup yoksa 13.takım cuma zayıflama grubuna gelmek istersen buyur gel, ben oradayım toplam 15 kilo verdim daha da vermem gerek, daha hamilelik öncesi kiloma ulaşamadım
Gordum ben seni sanirsam pacangaya vernishsin oyunu o da guzeldiBuradayım ara ara giriyom bdv ye
Bu arada börekler de rast gele birini işaretledimhiç bakmadım kim var diye
Eve geldim canım.eşim mutfak tezgahını boydan boya doldurmuş bardaklarla .öf çok sinirlendim.
Bi b.k vardi da evlendikTemizlik yaptınızmı kızlarrr ohh ben 10 gündür annemde yan gelip yatıyorum yemek hazır sabah kahvaltı hazır sohbet muhabbet valla ne rahatmışız biz bekarken...
Valla eve gitmeye korkuyorum acaba evde beni neler bekliyor merak içindeyim...
Hayir madem evlendin bi suru bebe niye yaptin dimiAynen yaa ne vardı evlenecek sanki
Hadi bakalimBenim de olmuyor zaten ama bundan sonra olacak21 gün temiz fotoğraf atcam akşamları
OhaHahaha ayyy daha önce öğtencilikte bir kız arkadaşın evine habersiz gittim daha doğrusu 2 kızdı...
Allah ımmmm böyle bir şey görmedim Rabbim affetsin arkalarından konuşuyorum ama o yaz sıcağında 1 haftamı beklemiş artık nedir bilmiyorum resmen içinde başka canlılar üremişti tencerenin tavanın
Ömür boyu unutmam o mutfağı sonra çamaşır suyuyla giriştiler her şeyi yıkadılar
Yani ben öyle mutfak görmüşüm başka da hiçbirşeyden etkilenmem
Yaw nerden atiyosun bunlariEvetttt azerinnn birinci oldu
Yok onun prolukla alakası yok. Netten gif buluyorsun, gifin bağlantısını kopyalıyorsun sonra ifade eklenen yerin yanında manzara resmi var oraya tıklayıp yapıştırıyorsun.Çıktı çıktı helal olsun valla tabi pro olunca böyle alengirli işler yapıyonuz
Bende ezik gibi ifadelere devam
Yazdım yukarda oku ordan öğren bi tane gif ekle puan vericemBu aralar ben de bu kafadayim
Ben oncesini de gordum iveeet
Nasilsin kuzu
Gordum ben seni sanirsam pacangaya vernishsin oyunu o da guzeldi
Bi b.k vardi da evlendik
Hayir madem evlendin bi suru bebe niye yaptin dimi
Hadi bakalim
Oha
Yaw nerden atiyosun bunlari
Benim kaynanamın da 8 çocuğu var :) 24 torun maşallah barekallahKız benim kaynanamın çok 8 çocuk
Düşün artık
Tebrikler canım, yarışmaya mı katılmıştın? Haberim yoktuYorgun abla yarismada birinci oldum yaprolugu sordum hediye etmeye izin yokmus yoksa sana hediye edicekdim
İyi olur canımSu yemek isine de bi el atalim bence
vay yanlız degilim ben varmış 8 çocukluBenim kaynanamın da 8 çocuğu var :) 24 torun maşallah barekallah
İlk hedefime 6 kilo, son hedefime 16 kilo:)Kaç kg kaldı? İyi vermişsin.
Nasıl yapıyorsun anlat bakalımEvet evin her alanında minimalist sayılırım.
Çıkıyor kız ben görüyorum :)Offf bu havai fişekler neden çıkmıyor
İyiyim çok şükür, sen nasılsın?Nasilsin kuzu
Maşallah canım benim de ilk hedefime 6 kilo kaldıİlk hedefime 6 kilo, son hedefime 16 kilo:)
Kullanmadığım eşyaları atıyorum.Nasıl yapıyorsun anlat bakalım
Ben göremiyorumÇıkıyor kız ben görüyorum :)