Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Mutfakta highcenic mi ne diye bi marka var onun yağ çözünü aldım çok hoşuma gitti bulursan oralarda bi dene derim.

H E nerdesin yavru kustun mu baga
Musafir gitti mi salona devam mi?
Neden küseyim ki
Bişey mi dedin yoksaaa arkamdannn
Salonum dün bitti .. koltuk altları faln temizlendi gereksiz seyler atıldı :)

Anada salon resmi :)
Sandalyenın üstündeki çamaşırlar kurusun diye koyuldu ;D
Balkona çıkıp asmak zor geldi amannn

Kizlar hakketen su yemek konusuna da bi el atalim
Ben gecen sene yapiyodum cok isime yariyodu
  • 1 haftalik yemek menumu belirliyodum
  • Bir aksam ona ayiriyodum.mesela 1 haftalik soganlari yagda kavurup soguyunca kavanoza dokup buzdolabina atiyodum
  • 1 haftalik patatesi soyup plastik kavanozda suya koyup onu da dolaba koyuyodum
  • Lahanayi dograyip saklama kabinda koyuyodum vs.
Yine yapmak istiyorum 5 dakikada yemek hazir oluyor

Aynen ben de menü yapmak istiyorum ama menüyü yazarken kolay olunca bol keseden yazıyorum dolma, köfte falan diye yapmaya gelince üşeniyorum.

kuuzuum burda da varsın heee maşallah her yerdesiin evini de çok beğendim koltuk renklerin falan çok güzel maşallah temiz görünüyor :)

Yok yaw oylesine didim
Eline saglik miss gibim olmus gayfeni yap yayil
Aynen ben de menü yapmak istiyorum ama menüyü yazarken kolay olunca bol keseden yazıyorum dolma, köfte falan diye yapmaya gelince üşeniyorum.
Bol keseden sallama sen debiliyon madem kendini
Bak lahana sarmasinin pratik sarma yolu var ben uzun zamandir oyle yapiyorum cok kolayvideosunu bulup atarim.lahanayi posete iyice sarip buzluga atanlar varmis.cozulunce haslamaya gerek olmuyo denemej gerek

Kız denedim ben onu sakız gibi çiğne çiğne yutamadık bi türlü sakın deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…