-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.401
Mutfakta highcenic mi ne diye bi marka var onun yağ çözünü aldım çok hoşuma gitti bulursan oralarda bi dene derim.Ben
- Halilari fairyli suyla lekesini ise cilit bang mutfak sıkarak silerim
- Tullere 1 dolu kasik seker dokerim yikanirken
- Pencereleri yine fairyli suyla silerim kurularim
- Banyoda su an porcoz banyo kullaniyorum memnunum
- Mutfakta cilit bang mutfak
- Yumusatici olarak bingo soft aldim ilk defa deniyorum su anda makinede camasir var cikinca yazarim
- Camasir deterjani olarak bingo kullaniyorum bi kac aydir.daha once ariel kullaniyodum bingodan daha memnunum
Sana mi gelmiyor kk ya mi?Evde gelmiyor bahara insallah
Oyy pek geçmiş inşallah unutmamAksam 12 de
Su yemek isine de bi el atalim benceBasit şeyler yap bence, makarna, kahvaltılık menüler mesela, ben genelde öyle yapıyorum :)
Bu gun kizartma ye bari yarin diyettesin mademAynen canım öyle yapıcam. Canım Kızartma istiyo birazda ondan yapayım.yarın rejime gircem. 62 kilodan bi inseydim
Bakarim bi daha gittigimdeMutfakta highcenic mi ne diye bi marka var onun yağ çözünü aldım çok hoşuma gitti bulursan oralarda bi dene derim.
Kk geliyorda bence buraya uğramıyorSana mi gelmiyor kk ya mi?
Belki de haberi yoktur aktif olmamizdan gelir etiketi gorunceKk geliyorda bence buraya uğramıyor
Bana geliyor dün burdaydı
Evettt hazırliyak bencedeKaçta bitecek havai fişeklerimi hazırlayayım
Inşallah amaBelki de haberi yoktur aktif olmamizdan gelir etiketi gorunce
Neden küseyim ki
Süper eline sağlıkNeden küseyim ki
Bişey mi dedin yoksaaa arkamdannn
Salonum dün bitti .. koltuk altları faln temizlendi gereksiz seyler atıldı :)
Anada salon resmi :)
Sandalyenın üstündeki çamaşırlar kurusun diye koyuldu ;D
Balkona çıkıp asmak zor geldi amannn
Eki Görüntüle 2230234
Aynen ben de menü yapmak istiyorum ama menüyü yazarken kolay olunca bol keseden yazıyorum dolma, köfte falan diye yapmaya gelince üşeniyorum.Kizlar hakketen su yemek konusuna da bi el atalim
Ben gecen sene yapiyodum cok isime yariyodu
Yine yapmak istiyorum 5 dakikada yemek hazir oluyor
- 1 haftalik yemek menumu belirliyodum
- Bir aksam ona ayiriyodum.mesela 1 haftalik soganlari yagda kavurup soguyunca kavanoza dokup buzdolabina atiyodum
- 1 haftalik patatesi soyup plastik kavanozda suya koyup onu da dolaba koyuyodum
- Lahanayi dograyip saklama kabinda koyuyodum vs.
kuuzuum burda da varsın heee maşallah her yerdesiinNeden küseyim ki
Eki Görüntüle 2230234
Yok yaw oylesine didimNeden küseyim ki
Eki Görüntüle 2230234
Bol keseden sallama sen deAynen ben de menü yapmak istiyorum ama menüyü yazarken kolay olunca bol keseden yazıyorum dolma, köfte falan diye yapmaya gelince üşeniyorum.
kuuzuum burda da varsın heee maşallah her yerdesiinevini de çok beğendim koltuk renklerin falan çok güzel maşallah temiz görünüyor :)
Kız denedim ben onu sakız gibi çiğne çiğne yutamadık bi türlü sakın denemeYok yaw oylesine didim
Eline saglik miss gibim olmusgayfeni yap yayil
Bol keseden sallama sen debiliyon madem kendini
Bak lahana sarmasinin pratik sarma yolu var ben uzun zamandir oyle yapiyorum cok kolayvideosunu bulup atarim.lahanayi posete iyice sarip buzluga atanlar varmis.cozulunce haslamaya gerek olmuyo denemej gerek
62 kilo fazla bir kilo değil boyun kaç?Aynen canım öyle yapıcam. Canım Kızartma istiyo birazda ondan yapayım.yarın rejime gircem. 62 kilodan bi inseydim
Boyut kısa canım 1 60.bir zamanlar 55i beğenmiyordum.şimdi bulamıyorum62 kilo fazla bir kilo değil boyun kaç?