- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.421
Aynen son saatlerimin tadını çıkarayımSu yemek isine de bi el atalim bence
Bu gun kizartma ye bari yarin diyettesin madem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen son saatlerimin tadını çıkarayımSu yemek isine de bi el atalim bence
Bu gun kizartma ye bari yarin diyettesin madem
Ablamda diyete girdi hadi bakalimHadi bakalım düğüne kadar kim daha çok zayıflayacak
O zaman düğüne 40 gün. Var... düğüne kadar 3 ümüz 5 kilo vericez var mısın????Ablamda diyete girdi hadi bakalim
hadi ya. Maşallah dedim halbuki..Nazar ettik kiza banlanmis
Hadi ya Allahtan yapmamisimKız denedim ben onu sakız gibi çiğne çiğne yutamadık bi türlü sakın deneme
Vardin mi eve kuzuevi biraktigin gibi mi buldunAynen son saatlerimin tadını çıkarayım
3nuz birlikte mi 5 kiloO zaman düğüne 40 gün. Var... düğüne kadar 3 ümüz 5 kilo vericez var mısın????
Temizlik videolari neyim izle kendine gel accukhadi ya. Maşallah dedim halbuki..
Hastaydım. Mutfak savaş alanı gibi. Hiç giresim yemek yapasım yok.
3nuz birlikte mi 5 kilo
izlemeden kendime geldim mecburenHadi ya Allahtan yapmamisim
Vardin mi eve kuzuevi biraktigin gibi mi buldun
3nuz birlikte mi 5 kilo
Kimin dugunu bu acep
Temizlik videolari neyim izle kendine gel accuk
Hepimiz ayrı ayrı 5 kilo.... O1deren87 bin görümcesinin kızının düğünü canımHadi ya Allahtan yapmamisim
3nuz birlikte mi 5 kilo
Kimin dugunu bu acep
Hmm yine de kafana takacak kadar çok değil yavaş yavaş verirsin, ben de hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum, boyum 1.65 kilom 71,takıldığın bir grup yoksa 13.takım cuma zayıflama grubuna gelmek istersen buyur gel, ben oradayım toplam 15 kilo verdim daha da vermem gerek, daha hamilelik öncesi kiloma ulaşamadımBoyut kısa canım 1 60.bir zamanlar 55i beğenmiyordum.şimdi bulamıyorum
Buradayım ara ara giriyom bdv ye
Aslında iyi olur canım.ben bi bakım o topiğe. Kaç çocuk var seninHmm yine de kafana takacak kadar çok değil yavaş yavaş verirsin, ben de hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum, boyum 1.65 kilom 71,takıldığın bir grup yoksa 13.takım cuma zayıflama grubuna gelmek istersen buyur gel, ben oradayım toplam 15 kilo verdim daha da vermem gerek, daha hamilelik öncesi kiloma ulaşamadım
Varım.bu sefer daha azimliyimO zaman düğüne 40 gün. Var... düğüne kadar 3 ümüz 5 kilo vericez var mısın????
Ya bu takimlarda ne oluyor da boyle guzel kilo veriyorsunuz valla merak ediyorumHmm yine de kafana takacak kadar çok değil yavaş yavaş verirsin, ben de hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum, boyum 1.65 kilom 71,takıldığın bir grup yoksa 13.takım cuma zayıflama grubuna gelmek istersen buyur gel, ben oradayım toplam 15 kilo verdim daha da vermem gerek, daha hamilelik öncesi kiloma ulaşamadım
Eve geldim canım.eşim mutfak tezgahını boydan boya doldurmuş bardaklarla .öf çok sinirlendim.Hadi ya Allahtan yapmamisim
3nuz birlikte mi 5 kilo
Kimin dugunu bu acep
Kızzzz bende 14. TakımdayımmmVarım.bu sefer daha azimliyim
Maşallah çok ferah duruyorMutfak topluyken bi resim bırakayım
Ocak silinecek ocağa bakmayın:)
3 çocuk, senin?Aslında iyi olur canım.ben bi bakım o topiğe. Kaç çocuk var senin
Rekabet, destek, motivasyon, yarış vsYa bu takimlarda ne oluyor da boyle guzel kilo veriyorsunuz valla merak ediyorum