Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selamlar
ben de kendimden bahsedeyim... 79 doğumluyum 1 kızım var 2009lu Ankaradayım... çalışıyorum.. 21 yıldır çalışıyorum
bir şekilde düzen tutturduk gidiyoruz bakalım :)
yumuşatıcı kullanıyorum dokunsa da... klozet için ayrı bir temizlik maddesi var onu kullanıyorum... markayı hatırlayamadım. cif domestos asprin lofçalı temizlik maddelerim... domestosu da sadece mutfak lavabosu için kullanıyorum.. arada bir de bulaşık makinesine bir damla damlatıyorum...

Niler yaptim:KK45:
  • Yataklar toplandi
  • Kizin nevresimleri degistirildi
  • Ortalik toplandi
  • Bulasiklar halledildi
  • Tezgah masa ocak silindi
  • Supurge acildi
  • Yatak odasi haric her yer supurulup silindi
  • Wc lavabo kuvet ovuldu
  • 1 makine camasir yikaniyo
  • Koridordaki dolap temizlendi nihayet kizimin odasindaki yilbasi agaci toplanip kaldirildi:deli:
Yemek var iyi ki:KK53:

Niler yaptim:KK45:
  • Yataklar toplandi
  • Kizin nevresimleri degistirildi
  • Ortalik toplandi
  • Bulasiklar halledildi
  • Tezgah masa ocak silindi
  • Supurge acildi
  • Yatak odasi haric her yer supurulup silindi
  • Wc lavabo kuvet ovuldu
  • 1 makine camasir yikaniyo
  • Koridordaki dolap temizlendi nihayet kizimin odasindaki yilbasi agaci toplanip kaldirildi:deli:
Yemek var iyi ki:KK53:
O hamarat hatun

Şimdiye kadar yapılan kahvaltı ev topla kızım'ın neyi var neyi yok diye
Çeyize bakıldı bulaşık makinesi çalıştırıldı çamaşır katlanacak yeni gelenler hoş gelmişler
Abla dugun ne zaman kismetse:KK54:bu arada NAVLEE NAVLEE nerelerde:KK53:
Anane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...
3 kız (biziz)
5 tane torun :KK49:
Düşünün evin halini:duduk:
Kadin 3 gun dinlenir artikin:KK70:
Düşün benim 6 çocuk öburlerinin
En çok olan 8en az olan iki oda olmadı tüp bebek yaptı
Masallah abla:KK70::KK70:

Merhaba kızlar kendimden bahsedeyim 28yaşındayım evliyim 1,5yaşında kızım var, çalışıyorum. Ankara’da yaşıyorum. Daha önce konuşulmuştur mutlaka ama size soracaklarım var: ev temizliğinde neresi için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Yumuşatıcı zararlı diye kullanmak istemiyorum ama yumuşatıcısız da güzel kokmuyır eşim hiç beğenmedi
Çalışanlar yemeklerinizi günlük mü yapıyorsunuz? Haftasonuna stok mu yapıyorsunuz? Planınız nasıl
Ben
  • Halilari fairyli suyla lekesini ise cilit bang mutfak sıkarak silerim
  • Tullere 1 dolu kasik seker dokerim yikanirken
  • Pencereleri yine fairyli suyla silerim kurularim
  • Banyoda su an porcoz banyo kullaniyorum memnunum
  • Mutfakta cilit bang mutfak
  • Yumusatici olarak bingo soft aldim ilk defa deniyorum su anda makinede camasir var cikinca yazarim:KK53:
  • Camasir deterjani olarak bingo kullaniyorum bi kac aydir.daha once ariel kullaniyodum bingodan daha memnunum

X