- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.381
DüşünemiyorumAnane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...
3 kız (biziz)
5 tane torun
Düşünün evin halini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DüşünemiyorumAnane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...
3 kız (biziz)
5 tane torun
Düşünün evin halini
Kız benim kaynanamın çok 8 çocukKayınvalidemde görümcem eltim ben toplam 10 torun var
Maşallahhhhhh bizden fazlası da varmışş yorgun anneanneKayınvalidemde görümcem eltim ben toplam 10 torun var
Düşün benim 6 çocuk öburlerininMaşallahhhhhh bizden fazlası da varmışş yorgun anneanne
O hamarat hatunNiler yaptim
Yemek var iyi ki
- Yataklar toplandi
- Kizin nevresimleri degistirildi
- Ortalik toplandi
- Bulasiklar halledildi
- Tezgah masa ocak silindi
- Supurge acildi
- Yatak odasi haric her yer supurulup silindi
- Wc lavabo kuvet ovuldu
- 1 makine camasir yikaniyo
- Koridordaki dolap temizlendi nihayet kizimin odasindaki yilbasi agaci toplanip kaldirildi
Yorgun abla yarismada birinci oldum ya prolugu sordum hediye etmeye izin yokmus yoksa sana hediye edicekdimDüşün benim 6 çocuk öburlerinin
En çok olan 8en az olan iki oda olmadı tüp bebek yaptı
Aaaa sonuçlandı mı kiYorgun abla yarismada birinci oldum ya prolugu sordum hediye etmeye izin yokmus yoksa sana hediye edicekdim
Ay sende katılmıştın değilmi çok sevindim ya düşünmem önemli almış gibi oldum güle güle kullanYorgun abla yarismada birinci oldum ya prolugu sordum hediye etmeye izin yokmus yoksa sana hediye edicekdim
Abla dugun ne zaman kismetsebu arada NAVLEE nerelerdeŞimdiye kadar yapılan kahvaltı ev topla kızım'ın neyi var neyi yok diye
Çeyize bakıldı bulaşık makinesi çalıştırıldı çamaşır katlanacak yeni gelenler hoş gelmişler
Kadin 3 gun dinlenir artikinAnane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...
3 kız (biziz)
5 tane torun
Düşünün evin halini
Masallah ablaDüşün benim 6 çocuk öburlerinin
Evde gelmiyor bahara insallah
MaşallahhhhhhDüşün benim 6 çocuk öburlerinin
Aslinda yarin aksam bitecek oylama ama arkadaslar sagolsunlar sonuclanmis gozuyle bakiilerAaaa sonuçlandı mı ki
Kaçta bitecek havai fişeklerimi hazırlayayımAslinda yarin aksam bitecek oylama ama arkadaslar sagolsunlar sonuclanmis gozuyle bakiiler
Navlee senin kızın mı kiEvde gelmiyor bahara insallah
BenMerhaba kızlar kendimden bahsedeyim 28yaşındayım evliyim 1,5yaşında kızım var, çalışıyorum. Ankara’da yaşıyorum. Daha önce konuşulmuştur mutlaka ama size soracaklarım var: ev temizliğinde neresi için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Yumuşatıcı zararlı diye kullanmak istemiyorum ama yumuşatıcısız da güzel kokmuyır eşim hiç beğenmedi
Çalışanlar yemeklerinizi günlük mü yapıyorsunuz? Haftasonuna stok mu yapıyorsunuz? Planınız nasıl
Aksam 12 deKaçta bitecek havai fişeklerimi hazırlayayım