Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayyy ben iyice gerilirim böylee :))

dün akşam 5 gömlek 2 pantolon kuzunun 2 polo yakası okul pantolonu ütüledim. malum okullar açılacak
sabah bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım.. o kadar...

yapacaklarıma gelirsek

nevresimler değişecek
banyo tuvalet temizlenecek
3 4 sepet çamaşır yıkanacak
geçen hafta sonu yıkananlar katlanıp yerlerine kaldırılacak...

Şuan yoldayım.eve dönüyorum.yarın bir sürü iş beni bekler.valizler boşalacak çamaşır bulaşık.ev toparlanacak.ha bide uzun yolculuğun sonunda ne yemek yapcam akşam onuda bilmiyom
Basit şeyler yap bence, makarna, kahvaltılık menüler mesela, ben genelde öyle yapıyorum :)

Merhaba kızlar kendimden bahsedeyim 28yaşındayım evliyim 1,5yaşında kızım var, çalışıyorum. Ankara’da yaşıyorum. Daha önce konuşulmuştur mutlaka ama size soracaklarım var: ev temizliğinde neresi için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Yumuşatıcı zararlı diye kullanmak istemiyorum ama yumuşatıcısız da güzel kokmuyır eşim hiç beğenmedi
Çalışanlar yemeklerinizi günlük mü yapıyorsunuz? Haftasonuna stok mu yapıyorsunuz? Planınız nasıl

Canım bende yumuşatıcı kullanmazsam çamaşırlar kötü kokuyo.zararlı olduğu için az katıyorum.yemekte çalışanlar içi zor ama pratik şeyler yap.bi gün öncesinden yaparsan zaman kazanırsınız. Rahat edersin

Selam kızlar dün den beri çok yoğundum torunlar burdaydı
Onları sevdim
Anane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...
3 kız (biziz)
5 tane torun
Düşünün evin halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…