Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Odev iyi fikir abla
Allahtan hamile falan degilim
Tabagi kaptim geliyorum ablaa
Kızlar duvarları neyle siliyorsunuz
Valla canim benim duvarlarin hepsi siline bilen duvar kagidi o yuzden islak bezle silmem yetiyo

Ben her zaman çamaşır suyu kulanıyordum dediler sarartiyor
Şimdi tablet eritip siliyorlar bende
Deniyecegim
Abla o tabletle bi kere hali sileyim dedim anam o ne elimi yika yika cikaramadim

Ben halı ve koltukları hep tabletle sildiriyorum. Üzerinden de beyaz sirkeli suyla sildiriyorum çok temiz oluyor.

Kolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicak

Hahhhhhh aynen kızzz annem biraz rahatladı şimdi sıra kayınvalide de
Senin kizin gece uykulari nasil canim
Kolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicak
Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde

gercekten cok uzakmisannen yaninda olsa yardim da ederdi belki sanahos benimki yanimda ama yardim edemiyo

Naptin camasirlari

efferik bak erken kalkan yol alir

Hosgeldin canim

Hatırladım seni hoş geldin tekrardan

Hoşbuldum teşekkürler

Yatağı düzelttim evi havalandırdım
Kızıma banyo yaptırdım
Turşu kurdum yemek yaptım
İki makine çamaşır yıkadım kurutmaya attım. Katladım.Kızımın eşyalarını ütüledim.
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım.
Bir posta daha ütü yapasım var uyumazsam tabi

Senin kizin gece uykulari nasil canim

Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde
Şuanda uyanığım ayağımda sallıyorum canım... günü gününü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor.... 01deren87 yok canım kaynanası ama6 görümcesi var yaa bu arada etiketim niye olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…