Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün yapacaklarım
çocuklarımı yedirmek
Ortalığı toplamak yatakları oyuncakları kıyafetleri
Süpürmek silmek
Yerleri silmek
Çamaşır makineye atmak
Bulaşıkları yıkamak
Çamaşır katlamak
ütü yapmak
Banyo ve lavabo temizlemek
Toz almak
Dikiş yapmak sökülmüş şeyleri dikmek
Benim işim Bugünlük bu kadar

Cokmus bayaAllah kolaylik versin canim

Güzelmiş kopya çekeyim biraz

Kızlar nasılsınız bakalım ben annemdeyim.... uzaktan ablam @01deren87 geldi... büyük ablam burda bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu o da annemde kalıyor... 5 çocuk .. 3 kız (biziz)annem babam ve anneannem var evin halini görsenizzzz oerişan çocuklar hiç durmuyor.... bugün bi ablam 3 çocuğu alıp dışarı çıkardı ... bende bütün evi dip köşe süpürdüm.... şimdi de kızımı sallıyorum ama çok tempolu geçiyor yaaaaaa kız BirTutamMutluluk20 sen 4 çocukla nasıl yapıyon vallaaa

Amin hepimizin insallah canim

Ana evinin sefasini sur canim

Cok da kullanisli olur dimi abla
Camasir ayirma derdine son
Fazla süremiyor canım ana evinin Sefa’sını benim kızım küçük durmuyor diğer ablam rahatsız yatıyor eeeee doğal olaraktan bütün işler yine @01deren87 yer kalıyorrrr

Nasilsin canim?senin de mi misafirlerin var
ablacım benim zaten geçen bir aylık yatılı misafirim vardı hiç eksik olmadı Rabbim de eksikliğini göstermesin hayırlısıyla
ama bu aralar böyle zaman öyle geçiyor ki su gibi neyi nasıl yapacaktım neler yaptım hiç biri kalmıyor inan ki
doktora gidip geldim diye evin ipi kaçtı tabi yine dün biraz eve çeki düzen verdim bugün kalanı hallettim çamaşır atacağım saat iki olmuş biz hala birşey yemedik eşimi bekliyorum birşeyler yiyip markete gideceğiz sonra akşam yemeği telaşı valla hiç bir dur durak yok bize

bakınız son zamanlarda sürekli karşıma çıkan bir yazıyı sizinlede paylaşmak isterim

Maşallah kadın hiç boş durmamış:) , çocuklar niye çıplak geziyor acaba? Biz iki üç taneye zor bakıyoz, aman Allah 'ım!
bende izleyince bu çocukları neden giydirmiyor diye düşündüm evet
benim daha bebek yok bakalım ben ne hal olucam hayal edince bile bir gülme alıyor beniiii

Kızlar annemde olduğum için fazla rapor veremiyorum.ama bulaşık yîkayıp bol bol çocuklara bakıyorum.yģenlerimde burda olunca .çocuklara bakmak iş yapmaktan daha zor
Ben de oyleyim annemlere gidince cocuklar iyice azitiyolar
Temizlik yaptıgınız gün yemek ne yapıyorsunuz hanımlar 1 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var
Valla ben ya bi gun onceden yemegi fazla yapiyorum ya da kolay seyler kofte patates gibi
[QUOTEda"zambak86, post: 58653167, member: 631531"]Güzelmiş kopya çekeyim biraz [/QUOTE]
Cek cek helali hos olsun
Canım temizliği geçtim de o kadındaki tırnaklar ne öyle yaaa bebeğe yazık valla
Ona ben de dikkat ettimbakimli anne olucaz diye yapmadiklari sey kalmadi
Ablana gecmis olsun canim
Anladiniz dimi neler cektigimi
Maşallah kadın hiç boş durmamış:) , çocuklar niye çıplak geziyor acaba? Biz iki üç taneye zor bakıyoz, aman Allah 'ım!
Daha fazla camasir camasir diyedir
O degil de kadin cop atmaya gider gibi dogurup geldi
bende izleyince bu çocukları neden giydirmiyor diye düşündüm evet
benim daha bebek yok bakalım ben ne hal olucam hayal edince bile bir gülme alıyor beniiii
Allahim sana da nasip etsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…