-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.241
Hiç anka nerde bi de onu etikitliyim yokzambak86 nerdesin kuzu?
Sen buralardasin kiz zambak 2-3 gundur kayipHiç anka nerde bi de onu etikitliyim yok
Sıfır değil canım O harfi o.@01deren87 yaaa niye etiket olmuyorrrr
4 bebe yıkamak kolay mı bir sürü işe bedel oBen bu gun
Salinu tipladim
Yataklari topladim
4 bebe yikadim
Bi de odevi yaptik o ka
Niyeyse bu gun cok tembelim
Hımmm öyle olsun bakalımSen buralardasin kiz zambak 2-3 gundur kayip
Sıfır değil canım O harfi o.
4 bebe yıkamak kolay mı bir sürü işe bedel o
Kız daha ne yapasın 4 çocuk yikamisinBen bu gun
Salinu tipladim
Yataklari topladim
4 bebe yikadim
Bi de odevi yaptik o ka
Niyeyse bu gun cok tembelim
Geldim kuzu :)zambak86 nerdesin kuzu?
Aman da kıskanırmıymış :) :)Hiç anka nerde bi de onu etikitliyim yok
Kıskanırım tabii biri beni hiç etiketlemez, birisi sarma yapar beni çağırmazAman da kıskanırmıymış :) :)@azerinnn ikinizede kocaman
10. Olunca kendiliğinden çıkıyordur artıkDaha fazla camasir camasir diyedir
O degil de kadin cop atmaya gider gibi dogurup geldi
Yav sen hep buralardasın etiketlemeye hiç gerek yok ki ne zaman gelsem ya burdasın ya ordasın:) :) :)Kıskanırım tabii biri beni hiç etiketlemez, birisi sarma yapar beni çağırmaztopiğin üvey çocuğu muyum ben hıı söylesene
Ya bana hiç bildirim gelmiyordu ben de kimse gelmiyor herhalde diye hiç uğramadım topiğeYaw grevde falan misiniz nerdesiniz uleeen?
Nirden bildin?Kaderdasim gel hele@zambak86 da kesin evdedir kim kabul eder bizi 3-4 bebeyle
Birde ben erken kalkabilsem keşke ama okullar açılınca herşey düzene girer inşallahefferik bak erken kalkan yol alir
Ne demek istiyosun sen bana heeYav sen hep buralardasın etiketlemeye hiç gerek yok ki ne zaman gelsem ya burdasın ya ordasın:) :) :)
Kız anam emzikli hatunlar var burda paylaşmayaydın iyiydi :) :)
Ben duvarlar için kadın tutuyorum o hep fairy ile siliyor duvarlar pırıl pırıl oluyor , kadın fairy hastası heryer fairy ile temizliyor :)Kızlar duvarları neyle siliyorsunuz
Kk'dan çıkmıyorsun diyorum :) Ne diyeceğimNe demek istiyosun sen bana hee