Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ee nirdesiniz:KK12:
Rapor vermeye geldim gelin hele:KK45:
  • Yataklar toplandi
  • 1 makine camasir katlanip yerlestirildi
  • Salon toplandi
  • Kizimin odasi toplandi
  • Mutfak toplandi
  • Makine bosaltildi
  • Bulasiklar makineye dizildi
  • Supurge acildi
Sular yine yok tadilat mi ne yapiyolar 3 gundur bi bitmedi:63:sular gelince
  • Elde yikanmasi gereken bulasiklar yikanacak
  • Banyo ovulacak
  • Kapi onu silinecek
  • Toz alinacak
  • Bi de yemeko_O

Valla ben annem deyim izinliyim yani burada pek iş düşmüyor sabah banyoyu temizledim annemde evi süpürdü akşamda bizimkilerle okey oynadık keyifler yerinde bizde şükür...
Ama millet kayıp protesto ediyorlar :halay:
Herkes anasinda bi ben evde 4 bebeyle:işsiz:
Onumde kocaman bi cumartesi pazar var:rolleyes:

Herkes anasinda bi ben evde 4 bebeyle:işsiz:
Onumde kocaman bi cumartesi pazar var:rolleyes:
Valla ben ufak çaplı depresyona girmiştim eşim hemen beni getirdi anneme 2 saat var aramızda 2 ayda bir anca geliyorum bizimkilerin yanında düzelip dönüyorum hafif delilik var galiba bende adamda bıktı

Valla ben ufak çaplı depresyona girmiştim eşim hemen beni getirdi anneme 2 saat var aramızda 2 ayda bir anca geliyorum bizimkilerin yanında düzelip dönüyorum hafif delilik var galiba bende adamda bıktı
İyi yapiyosun ara sira delirmek de gerekli:deli:valla ben annemden iki sokak otedeyim en son 3-4 ay once gittim:eek:napiyim kadinin evini darmadagin ediyolar zaten her yeri agriyo bi de evi dagitip donmeyelim diyorumo_Oher aksam annem geliyo bize

Ben de varım canım 4 çocukla çıldıran:KK70:
Bir de misafirlerden çamaşır birikti bir haftadır. Bu gün tüm gün çamaşır temizlik :KK6:
Kaderdasim gel hele:KK19:@zambak86 da kesin evdedir kim kabul eder bizi 3-4 bebeyle:KK70:
Benim 2 tane çamaşır telim var 1 tane de komşudan alayım ancak yeter galiba :KK70:
Al al boydan boya mahalleyi camasirla susle:KK70::KK70:

İyi yapiyosun ara sira delirmek de gerekli:deli:valla ben annemden iki sokak otedeyim en son 3-4 ay once gittim:eek:napiyim kadinin evini darmadagin ediyolar zaten her yeri agriyo bi de evi dagitip donmeyelim diyorumo_Oher aksam annem geliyo bize

Yaa yakınmış senin annen. Benimki 12 saat uzaklıkta yılda 1 kere ya gelirler ya gelmezler üvey evlat gibiyim ben:110:

Bu saate kadar yaptıklarım
  • Yatağı düzelttim, odayı topladım
  • Bir miktar kirliyi makineye attım bitmek üzere
  • Bulaşık makinesini boşalttım
  • Akşamdan kalan bir kaç parça bulaşığı makineye attım
  • Kahvaltı hazırladım
Şimdi kahvaltı yapacağım sonra çamaşır serer yenisini atarım. Diğer odalara başlarım:KK49:

Ben geldim :21:neler yaptim hemen yazayim
  • Yataklar toplandi
  • Salon toplandi supurge acildi
  • Tozu alindi
  • Mutfak toplandi
  • Bulasiklar hall edildi
  • 3 makine camasir yikandi asildi
  • Wc lavabo kuvet ovuldu
Yemegi dun fazla yaptim bu gune de kaldi:21:
Aksama kombiye bakmasi icin usta gelicek anam bi baktim benim oglanlardan ikisi kaka yapmis:KK35:normalde bezlemiyorum ama oglr uykusuna ve gece uykusuna yatinca bezliyorum:KK35:uyanir uyanmaz kokuttular her yeri:KK35:cok da fena kokuturlar:eek:neyse pencereleri actim yarim bardak suda az biraz yumusatici kaynattim hemen ev miss gibi koktu:KK49:bu da ufak bi puf noktasi olsun:rolleyes:aslinda bizim topigi oncelerden okuyanlar bilirler ama yenilere fikir olur belki

Yaa yakınmış senin annen. Benimki 12 saat uzaklıkta yılda 1 kere ya gelirler ya gelmezler üvey evlat gibiyim ben:110:
o_Oo_Ogercekten cok uzakmiso_Oannen yaninda olsa yardim da ederdi belki sanao_Ohos benimki yanimda ama yardim edemiyo:KK43:
Bildiğin gibi değil dehşet çamaşır var :KK70:
Naptin camasirlari:KK70:
Günaydın cnm

Bugun çok iş var ama ben hala yataktayim :)) başlayıp bitirince rapor ederim ❤

Bu saate kadar yaptıklarım
  • Yatağı düzelttim, odayı topladım
  • Bir miktar kirliyi makineye attım bitmek üzere
  • Bulaşık makinesini boşalttım
  • Akşamdan kalan bir kaç parça bulaşığı makineye attım
  • Kahvaltı hazırladım
Şimdi kahvaltı yapacağım sonra çamaşır serer yenisini atarım. Diğer odalara başlarım:KK49:
:KK9:efferik bak erken kalkan yol alir:KK39:
Merhabalar daha önce bu topikteydim, yine devam etsem iyi olacak. Kaç günden beri işlerimi hep erteledim huzursuzum işlerim bitince yazarım inşallah :deli:
Hosgeldin canim:KK36:

Kızlar bu gün yapılan işler kahvaltı yapıldı ondan sonra yıkanan bulaşıkları dizdim markete sigara almaya giderken çöp atıldı gelince masayı topladım çamaşır makinesini
Temizledim çekmecesine 90 derecede
Boş çalıştırdım sirke katım tüm kapıları sildim sarma sardım pişiyor
2 el çamaşır katladım 1 eldede yıkanıyor kızlar günlük ödev verelim
Olmasmı

15485104749061050609655.jpg

X