- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.181
Gunaydin millet
Dun bingonun yumusaticisini aldim kullanan var mi nasil sizce
Dun bingonun yumusaticisini aldim kullanan var mi nasil sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes anasinda bi ben evde 4 bebeyleValla ben annem deyim izinliyim yani burada pek iş düşmüyor sabah banyoyu temizledim annemde evi süpürdü akşamda bizimkilerle okey oynadık keyifler yerinde bizde şükür...
Ama millet kayıp protesto ediyorlar
Valla ben ufak çaplı depresyona girmiştim eşim hemen beni getirdi anneme 2 saat var aramızda 2 ayda bir anca geliyorum bizimkilerin yanında düzelip dönüyorum hafif delilik var galiba bende adamda bıktıHerkes anasinda bi ben evde 4 bebeyle
Onumde kocaman bi cumartesi pazar var
Ben de varım canım 4 çocukla çıldıranHerkes anasinda bi ben evde 4 bebeyle
Onumde kocaman bi cumartesi pazar var
İyi yapiyosun ara sira delirmek de gereklivalla ben annemden iki sokak otedeyim en son 3-4 ay once gittimnapiyim kadinin evini darmadagin ediyolar zaten her yeri agriyo bi de evi dagitip donmeyelim diyorumher aksam annem geliyo bizeValla ben ufak çaplı depresyona girmiştim eşim hemen beni getirdi anneme 2 saat var aramızda 2 ayda bir anca geliyorum bizimkilerin yanında düzelip dönüyorum hafif delilik var galiba bende adamda bıktı
Kaderdasim gel hele@zambak86 da kesin evdedir kim kabul eder bizi 3-4 bebeyleBen de varım canım 4 çocukla çıldıran
Bir de misafirlerden çamaşır birikti bir haftadır. Bu gün tüm gün çamaşır temizlik
Al al boydan boya mahalleyi camasirla susleBenim 2 tane çamaşır telim var 1 tane de komşudan alayım ancak yeter galiba
İyi yapiyosun ara sira delirmek de gereklivalla ben annemden iki sokak otedeyim en son 3-4 ay once gittimnapiyim kadinin evini darmadagin ediyolar zaten her yeri agriyo bi de evi dagitip donmeyelim diyorumher aksam annem geliyo bize
Bildiğin gibi değil dehşet çamaşır varAl al boydan boya mahalleyi camasirla susle
Günaydın cnmBu arada gunaydin millet
gercekten cok uzakmisannen yaninda olsa yardim da ederdi belki sanahos benimki yanimda ama yardim edemiyoYaa yakınmış senin annen. Benimki 12 saat uzaklıkta yılda 1 kere ya gelirler ya gelmezler üvey evlat gibiyim ben
Naptin camasirlariBildiğin gibi değil dehşet çamaşır var
Günaydın cnm
Bugun çok iş var ama ben hala yataktayim :)) başlayıp bitirince rapor ederim ❤
efferik bak erken kalkan yol alirBu saate kadar yaptıklarım
Şimdi kahvaltı yapacağım sonra çamaşır serer yenisini atarım. Diğer odalara başlarım
- Yatağı düzelttim, odayı topladım
- Bir miktar kirliyi makineye attım bitmek üzere
- Bulaşık makinesini boşalttım
- Akşamdan kalan bir kaç parça bulaşığı makineye attım
- Kahvaltı hazırladım
Hosgeldin canimMerhabalar daha önce bu topikteydim, yine devam etsem iyi olacak. Kaç günden beri işlerimi hep erteledim huzursuzum işlerim bitince yazarım inşallah
Hatırladım seni hoş geldin tekrardanMerhabalar daha önce bu topikteydim, yine devam etsem iyi olacak. Kaç günden beri işlerimi hep erteledim huzursuzum işlerim bitince yazarım inşallah