Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar öğlen misafirlerim geldi yazamadim...
Bugün yaptıklarım:)
Camasir astim katların bir makine daha attm
Balkonları yıkadim
Banyikari temizledim
Halıları fircaladim.
Sil süpür toz aldim
Kahvalti hazırladim topladım
Missfirlere dört çeşit ikramlik hazırladım.
Duş aldım.
Oğlanı yedir giydir tuvalete koştur oynat
Bu saat oldu şimdi yine bulaşık canaskr akşam yemeği:KK43: Hiç bitmiyor hiç:mad:

Oy oy oy ellerine sağlık:)

Oyyy maşallah asıl senin ellerine sağlık bugün baya yorucu olmuş senin için maşallah maşallahh:nazar:
Baya işler yapmışsın :nazar:

Ben daha hiçbir şey yapamadım bir tane 2 yaşında kızım var bir tane 1 yaşında oğlum var daha yeni kahvaltı yaptık şimdi kızma uyuttum oğlumu yedireceğim ve şimdi işlerine başlayacağım geceye kadar yaparım artık:halay::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Allah bagislasin canim:nazar:bizim topigin de bayanlari hic durmamis ard arda dogurmus masallah:nazar::KK70::KK70:
Cinsine göre ömrü değişiyor canım ama ortalama 10 yıl
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Benimde en büyük hayallerimden biri hamilelik dönemimi bebeklerimi hep kedimle olmak Bakalım bizim nasibimizde neler var canım:KK19:
Sen ne yaptın çamaşırları :anne: fırsat bulabildin mi

Bugün yaptıklarıma gelecek olursam
Yatağımı topladım örtümü örttüm odayı toplardım
Yaklaşık 1 buçuk saat ütü yaptım onları yerleştirdim (ben herşeyi ütülediğim için ütüm uzun sürüyor)
Çamaşır attım makineye sonra onları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Kedinin kum kabı temizlendi bakımı yapıldı minik hanımın
Yemekten sonra kendime vakit ayıracağım inşallah bakım zamanı :21:
Belki yeni bir elişi başlarım ne yapacağıma karar verememişde olsam :KK48:
Sen utu sirani savmishsin darisi bize:mad:
Kızlar öğlen misafirlerim geldi yazamadim...
Bugün yaptıklarım:)
Camasir astim katların bir makine daha attm
Balkonları yıkadim
Banyikari temizledim
Halıları fircaladim.
Sil süpür toz aldim
Kahvalti hazırladim topladım
Missfirlere dört çeşit ikramlik hazırladım.
Duş aldım.
Oğlanı yedir giydir tuvalete koştur oynat
Bu saat oldu şimdi yine bulaşık canaskr akşam yemeği:KK43: Hiç bitmiyor hiç:mad:
Misafir gittiyse uzat ayaklarini bi dinlen canin cikmistir:eek:
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
Ben de:olamaz:kazanli utu alsam da kurtulsam:olamaz:

Cinsine göre ömrü değişiyor canım ama ortalama 10 yıl
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Benimde en büyük hayallerimden biri hamilelik dönemimi bebeklerimi hep kedimle olmak Bakalım bizim nasibimizde neler var canım:KK19:
Sen ne yaptın çamaşırları :anne: fırsat bulabildin mi

Bugün yaptıklarıma gelecek olursam
Yatağımı topladım örtümü örttüm odayı toplardım
Yaklaşık 1 buçuk saat ütü yaptım onları yerleştirdim (ben herşeyi ütülediğim için ütüm uzun sürüyor)
Çamaşır attım makineye sonra onları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Kedinin kum kabı temizlendi bakımı yapıldı minik hanımın
Yemekten sonra kendime vakit ayıracağım inşallah bakım zamanı :21:
Belki yeni bir elişi başlarım ne yapacağıma karar verememişde olsam :KK48:
O kedimi bıraktığıma çok pişmanım insan gibi olmuştu artık çok akıllıydı çok şımarmıştı sürekli oyun istiyordu bizi rahat bırakmıyordu bazen odanın kapısını örterdik rahat edelim diye kapıyı cırmalardı senmisin dediğimizde cevap verirdi bize, hiç yatağında yatıramazdık hemen gelir ortamıza yatardı kenara koyardık geri ortamıza gelirdi, onu bıraktığım için çok vicdan azabı çekiyorum

Hemde çok yorucu ama yediden beri hareket halindeyim su an bayilmak üzereyim :ruh:
Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var :anne:
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Sen utu sirani savmishsin darisi bize:mad:

Ben de:olamaz:kazanli utu alsam da kurtulsam:olamaz:

Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul
O kedimi bıraktığıma çok pişmanım insan gibi olmuştu artık çok akıllıydı çok şımarmıştı sürekli oyun istiyordu bizi rahat bırakmıyordu bazen odanın kapısını örterdik rahat edelim diye kapıyı cırmalardı senmisin dediğimizde cevap verirdi bize, hiç yatağında yatıramazdık hemen gelir ortamıza yatardı kenara koyardık geri ortamıza gelirdi, onu bıraktığım için çok vicdan azabı çekiyorum

Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi :KK43:
Yani herşey nasip kısmet :KK200:
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun :oops:

Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın :KK200:

Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki

Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi :KK43:

Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın :KK200:
Senin utunun markasi ne canim?

Ne güzel hayvanlarla ilgileniyorsun, şuan hiç ilgilenemem 3 çocuğa zor bakıyorum :)

Eşim 1 aydır yoktu bu hafta sonu geldi ve bu akşam geri gitti, o varken çok iş yapamadım zaten ben ev taşıyacağım için ev topluyorum,, toplama işim biterse evi camlar hariç güzelce temizlemeyi düşünüyorum temiz bırakayım evi :KK66:
Eşim gider gitmez bulaşıkları hallettim
Şimdide çamaşırları katlar bir duş alır yatarım sanırım yarın kaldığım yerden devam inşallah

Senin utunun markasi ne canim?

Ablacığım benim ütümün markası Vestel ama daha iyisi olabilirdi yani çok övülmüştü evlenirken almıştım ama tercihim Alman markasından bir marka olur tekrar alırsam ben ütüye biraz önem verdiğim için bana yetersiz geliyor açıkcası
Ne güzel hayvanlarla ilgileniyorsun, şuan hiç ilgilenemem 3 çocuğa zor bakıyorum :)

Eşim 1 aydır yoktu bu hafta sonu geldi ve bu akşam geri gitti, o varken çok iş yapamadım zaten ben ev taşıyacağım için ev topluyorum,, toplama işim biterse evi camlar hariç güzelce temizlemeyi düşünüyorum temiz bırakayım evi :KK66:
Eşim gider gitmez bulaşıkları hallettim
Şimdide çamaşırları katlar bir duş alır yatarım sanırım yarın kaldığım yerden devam inşallah

Ablacığım herkesin tercihi, yaşayışı, önceliği, hayatı farklı tabi ki :KK200:
En önemlisi hâyırlı evlâdlar yetiştirmek ve eşimize vakit ayırmak evimizin huzuru gerisi Gerisi tercih meselesi:nazar:
Bakalım benim bebeklerim olunca ben ne yapacağım :anne:

Benim utu daha simdi bitti:eek:simdi sira surune surune yataga gitmekte:uykucu:
Ennn zoruuuu bu sanırım çocuklardan sonra:p
Bı uyusa uyanmıyor genelde ama işte uyuması sıkıntı:işsiz:
Kızz uyuması için uyku dualarından okusana :KK25:
Bende her şeyimi ütülerdim bebek olmadan gerçekten dolap gülüyor sanki çamaşırlar ütülü olunca :KK68:
Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdi :eek:
Gunaydin kizlar:KK200:
zambak86 zambak86 yavru burda misin :KK45:gayfeni ictiysen islere baslayak:KK53:
Günaydın hâyrlı sabahlar hepinizeee:KK200:
Vayyy maşallahhh bende erken başlayabilsem işlere ama olmuyor işte bizim evde:KK64:

Gunaydin kizlar:KK200:
zambak86 zambak86 yavru burda misin :KK45:gayfeni ictiysen islere baslayak:KK53:
Yeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı :KK17:

Ennn zoruuuu bu sanırım çocuklardan sonra:p

Kızz uyuması için uyku dualarından okusana :KK25:

Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdi :eek:

Günaydın hâyrlı sabahlar hepinizeee:KK200:
Vayyy maşallahhh bende erken başlayabilsem işlere ama olmuyor işte bizim evde:KK64:
Yok canim ya erken sayilmaz pek:eek:saat farki var aramizda saat 10 da basladim:eek:
Yeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı :KK17:
Yok canim ya ne bitirmesi banyo ve mutfak duruyo daha:olamaz:

X