-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.741
Himm ayni sureymis peki azicik isitilamaz mi sence belki daha cabuk mayalanir8 saat duruyor hemen hemen canım. Öğleden sonra mayalıyorum yatarken dolaba kaldırıyorum.
Bilmem denemek lazım ama geç olsa nolcak ki koyuyoruz orda duruyor zaten elimizde tutmuyoruz kiHimm ayni sureymis peki azicik isitilamaz mi sence belki daha cabuk mayalanir
Bilmem denemek lazım ama geç olsa nolcak ki koyuyoruz orda duruyor zaten elimizde tutmuyoruz ki
kizim ben tezcanliyim bi sey yapsam elli kez bakarim olmus mu diye
Daha sermedim belki de kurumuslardir bileay o kadar oynatırsan tutmaz o zaman. Rahat bırak kendi kendine mayalansın. Serdin mi nevresimleri koktular makinede
Daha sermedim belki de kurumuslardir bile
Bilmem koli almaya gitmiştir belki :)
Bilmem koli almaya gitmiştir belki :)
Benim kalıyor kaç gündür bulaşıklarım yaa. Yemekten kalkar kalkmaz yıkasam sorun yok ama erteleyince kalıyor.Bulasiklari hall edip oyle uyusam bari
Ayyy innnnşallahhhhh şöyle en az 4+1 lüks, hayırlı iyi komşuları olan, çocuk parkı, yürüyüş parkuru olan akıllı bir rezidans hayalim
Ben de güya atacaktım ev toplarken bayağı bir eşya ama salon kolilerle doldu :) bayağı bişey de attım aslında ama yok anacım azalmıyor, ben de minimalist olmak isterdimKız ben minimalistim bi de. Önceki evden buraya taşınıtken 1 gecede toplandım
İlk defa duydum 1 gecede toplananiKız ben minimalistim bi de. Önceki evden buraya taşınıtken 1 gecede toplandım
Oldu canım yüzme havuzu da olsun mu :)Ayyy innnnşallahhhhh şöyle en az 4+1 lüks, hayırlı iyi komşuları olan, çocuk parkı, yürüyüş parkuru olan akıllı bir rezidans hayalimmümkünse komşumun biri çocuk doktoru veya hemşire olsun
Gerek yok ben yüzme bilmiyomOldu canım yüzme havuzu da olsun mu :)