Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
2 küçük cocuguma tek başıma bakıyorum biri 2 yaşında biri 8 aylık çok zorlaniyorum. Ev işleriyle başım dertte bana pratik çözümler verin.mutfak berbat durumda şu an ..çocuklara bir yandan yemek yetiştirme derdindeyim..Çok zorlaniyorum

kızlar nedesiniz ya toplanın bakim
:KK11:
Ayy ben bayadır girmiyodum bu topiğe abla evi tamamen temizlicez güz temizliği annemle. Halı, perde, camlar, kapılar, dolaplar, mobilyalar vs. Hepsine el atıcaz onu bekliyorum halılar perdeler kirli olunca hiç hevesle temizlik yapmak gelmiyor içimden :KK43: Güz temizliğini yapınca heryeri kapatıcam evin içinde de bone takıcam eşimede taktırcam çok titiz davrancam söz veriyorum kendime :KK70: Sen napıyosun abla hayırlı olsun torun gelmiş :) yorgun anneanne yorgun anneanne

Canımm çok sevindim nasılsınız ikinizde iyimisiniz? Doğumun nasıl geçti
İyiyiz canım çok şükür doğumum öncesi biraz stresli oldu çünkü doktorum ayın 6 suna gün vermişti ayın 1 de aniden suyum gelmeye başlayınca acil ameliyata alımdım onun dışında bi sıkıntı olmadı sen neler yapıyorsun hiç görünmüyordun

Kizzz :rolleyes: iyim cnm sen napiyorsun???
Ne var ne yok görüsmeyeli :KK71:
Valla aynı tas aynı hamam :KK70: evde öyle bir bunaldım ki çalışmak istiyorum valla iş arıyorum bugün hatta iş görüşmesine gittim ama ana yola çok uzaktı otobüsten inicem en az 1 km yürücem ondan içime sinmedi pek bakalım belki daha iyi bir iş bulurum araştırıyorum. Evde durdukça iş bitmiyo ki hep bi yer kirli oluyo sinir oluyorum :KK12:

İyiyiz canım çok şükür doğumum öncesi biraz stresli oldu çünkü doktorum ayın 6 suna gün vermişti ayın 1 de aniden suyum gelmeye başlayınca acil ameliyata alımdım onun dışında bi sıkıntı olmadı sen neler yapıyorsun hiç görünmüyordun
Ay kıyamam kızın acelesi varmış doğmak için :) olsun canım onun isteğiyle gelmesi çok daha iyi artık sezaryen olsa bile sancıyı veya suyu bekliyorlar :) Valla bende evdeyim bayramda ablamlar vardı 15 gün burdaydılar gezdik falan sonra şehir dışından eşimin arkadaşları geldi onlarlada tatil yaptık yaz böyle geçti deniz kum güneş en sevdiğim :KK70: şimdi sezon bitince evdede sıkılmaya başladım iyice ya çocuk yapcam yada işe gircem :KK70:

Ay kıyamam kızın acelesi varmış doğmak için :) olsun canım onun isteğiyle gelmesi çok daha iyi artık sezaryen olsa bile sancıyı veya suyu bekliyorlar :) Valla bende evdeyim bayramda ablamlar vardı 15 gün burdaydılar gezdik falan sonra şehir dışından eşimin arkadaşları geldi onlarlada tatil yaptık yaz böyle geçti deniz kum güneş en sevdiğim :KK70: şimdi sezon bitince evdede sıkılmaya başladım iyice ya çocuk yapcam yada işe gircem :KK70:
Çocuk yap kızzzzz zamanın hemen geçer valla

X