- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.341
İyi gidiyor abla tatildeyiz denizde dün biraz fazla yorulmuşum bugün belim çok artıyor sahilde şezlongda uzanıyorum ..telefona alışınca daha güzel oluyor ben hiç pc yada tabletten giremiyorumsen nasılsın nasıl gidiyor yakında bende telefon alacayım
inşallah kulana bilirim
ya bu hamileler var ya yolda doguracakİyi gidiyor abla tatildeyiz denizde dün biraz fazla yorulmuşum bugün belim çok artıyor sahilde şezlongda uzanıyorum ..telefona alışınca daha güzel oluyor ben hiç pc yada tabletten giremiyorum
Aynen benim annemde kırk defa arıyor denize girme ayağın kaymasın ne işin var tatilde ama dikkat ediyoruz Bebişlerimize merak etmeyinya bu hamileler var ya yolda doguracak
benim kız iki önce nemruta gitmiş birde öbür kızıma demiş anneye
söylseydim bırakmazdı demiş tabi zirveye çıkmamış ama sonuşta gitmiş
çok kızdım ama sopalık
ana yüregi işte yapacak bir şey yokAynen benim annemde kırk defa arıyor denize girme ayağın kaymasın ne işin var tatilde ama dikkat ediyoruz Bebişlerimize merak etmeyin
tesekkur ederim ablacim iyiz cok Sukuriyi günler ben telden kk girmiyorum
bilemiyeceyim nasılsın çocuklar nasıl özledik
seni
bizi ayiran su tel utansin :))))Kozzzzz sen nerelerdesin ben hep telden giriyorum gayet de güzel yazıyorum
Haahhahhhhjh aynen az kaldı canım son 17 gün tatildeyiz şuanda yarına sonuçsuz eve sen nasılsıntesekkur ederim ablacim iyiz cok Sukur
sen nasilsin
valla ben de sizi ozledim gozu kor olsun su telin:)))
bizi ayiran su tel utansin :))))
nasil gidiyo hamilelik sona az kalmis:))hayirlisiyla dogur insallah
bebe gelince haberdar et bizi kiz:))Haahhahhhhjh aynen az kaldı canım son 17 gün tatildeyiz şuanda yarına sonuçsuz eve sen nasılsın
Tmm canım yazarım..iyi gözünaydın eşine kavuştuysan.hayırlı oldun güle güle kullanbebe gelince haberdar et bizi kiz:))
nasil olayim esim turkiyedeydi bu gun donuyor Sukur
fakir darky supurgeyi aldirdim ordan :))
sagolasin canimTmm canım yazarım..iyi gözünaydın eşine kavuştuysan.hayırlı oldun güle güle kullan
güle güle kulanbebe gelince haberdar et bizi kiz:))
nasil olayim esim turkiyedeydi bu gun donuyor Sukur
fakir darky supurgeyi aldirdim ordan :))
dimi:))keske tatiller hic bitmese:)))Bizde tatilden dönüyoruz ayyyyy giderken güzel oluyor da şimdi eve gidince valizi boşalt onları yıka yerleştir çok gözümde büyüyor yaaaaaa
Ayyyyy keşkeee yaaaa hiç bitmese valladimi:))keske tatiller hic bitmese:)))
gunaydin ablagünaydın kızlar hayırlı bayramlar
buyurun bayram yemegine
kuru fasulye pirinç pilavı üztünde kavurma
yanında yeşil biberbizimkiler kurban kesmeye gitiler
bende yoruldum oturuyorum
ezan vakti kaltım pişirdim bizde bayram sabahıGunaydin lokuml
gunaydin abla
hepinize hayirli bayramlar
ellerine saglikne cabuk yapmishsin oyle