- 15 Mayıs 2018
- 50
- 43
- 36
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.301
Bende burada okudukca ve tesadüf video bakinca hevesim geliyorMerhaba :)
Çalışmaktan mıdır sevmediğim için midir bilemedim ama kendimi bildim bileli öyle keyifle temizlik yapmadım hiç :)
Şimdi son 2 haftadır dogum iznindeyim bir heves ilk hafta temizliğe vurdum kendimi .. bu hafta annem geldiği için pek bana kalmıyor :))
Ben internetten temizlik videolari izleye izleye özenmeye başladım... böyle böyle keyif almaya başladım.
Doğumdan sonra da devam eder ayni hevesim umarım:)
benim kızın 30 agustos benceıyıyım sagol abla benım zaten sezaryen olacak o yüzden ınmesını beklemıyoruz ama benım bıraz agrılarım olunca erken dogum olabılır dedı ne kadar dayanırsa beklemeye çalışacak.zaten suanda 34 haftalık 37 gıbı alacak heralde senın kız kac haftalık
Hayırlısı sağsalim kucağına alır ınsallah ismini ne katıcaklarbenim kızın 30 agustos bence
Anane kendini yormasaydın o kadarbende oturma odasını dip bucak temizledim
çamaşır yıkandı birde su şişelerini tuz ve sirke ve su ile
çalkaladım çok temiz oldular misşimdide yemek yapıyorum
patates sulusu ve pilav
Daha ne olsun canımYatak odami dolabimi komple simdim eskiyen ve giymedigimiz kiyafetleri sectim tekrar düzenledim süpürdüm sildim
Yenek yaptim
Baska da bisey yapmadim
Aslinds evi süpürmem gerekiyordu da biraktim artik yarin yaparimDaha ne olsun canım
Bende azıcık burda takılahım bari sevkelnirimAslinds evi süpürmem gerekiyordu da biraktim artik yarin yaparim
Sagolasn beni düşündügün için arada ugraAnane kendini yormasaydın o kadar
nehir su degiştirmeselerHayırlısı sağsalim kucağına alır ınsallah ismini ne katıcaklar
Adıyla yaşasın insallah bizde Masal Yaprak katıcaznehir su degiştirmeseler
sen
hamarat gelinYatak odami dolabimi komple simdim eskiyen ve giymedigimiz kiyafetleri sectim tekrar düzenledim süpürdüm sildim
Yenek yaptim
Baska da bisey yapmadim
çok güzel oda adıyla yaşasınAdıyla yaşasın insallah bizde Masal Yaprak katıcaz
Arada gelehim de sevkleneyimSagolasn beni düşündügün için arada ugrakahve ve sigara içiyorum
balkonda duş alındı sonrada kalkıp yatsı kılancak
Ilk kızımın adı Kumsal bizde ona uyumlu olsun düye Masal olsun dedik...ama cadı ablamız illa Yaprak istedi bizde kırmadık ablayı 2 isim olsun dedikçok güzel oda adıyla yaşasın