- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.361
aa neden kibenim esim oglen gelecek
turkiye gurcistan siniri felaketdi diyor 8 saatte zor gecmis arabayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa neden kibenim esim oglen gelecek
turkiye gurcistan siniri felaketdi diyor 8 saatte zor gecmis arabayla
bayram nedeniyle cok fazla araba varmis ablaaa neden ki
iste buyuklu evi adetleri devam ettirmesinden dolayi cok seviyorumezan vakti kaltım pişirdim bizde bayram sabahı
yemek yenir Adetendirben halen devam ettiriyorum
çocuklarda istiyor anne hep yap diyorlar
Bekliyorum meraklaadamdan cok supurgeyi merak ediyorumbi getirse de kullanip yorum yazsam size
evet yapılıyoriste buyuklu evi adetleri devam ettirmesinden dolayi cok seviyorum
sizde de kurban etinden hemen kavurma mi yapiyolar abla?
Hic sevmedigim sey izinden geldikten sonra camasir yikamakBizde tatilden dönüyoruz ayyyyy giderken güzel oluyor da şimdi eve gidince valizi boşalt onları yıka yerleştir çok gözümde büyüyor yaaaaaa
Aynen ya yıkandı çamaşırlar sabah topladım yatağın üstüne attım 4 makina .....sabah da kaynanamgile geldik bugün burda kalıcaz tarın gidince halledicem evim çok kötü oldu Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek temizliğe bakalım yorgun günler beni bekliyorHic sevmedigim sey izinden geldikten sonra camasir yikamak
Allah kolaylik versin cnmAynen ya yıkandı çamaşırlar sabah topladım yatağın üstüne attım 4 makina .....sabah da kaynanamgile geldik bugün burda kalıcaz tarın gidince halledicem evim çok kötü oldu Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek temizliğe bakalım yorgun günler beni bekliyor
Sağol canımAllah kolaylik versin cnm
Ohhhhh mis misss eline sağlıkSabah ütü yaptimmm dün ve evelsi gün de camasir yikadim birsürü cok sükür hepsi bitti
Hayirlisi olsun abla allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallahkızlar torun geldi çok şükür
bu gün 5 ci gün
bende bu akşam geldim ordaydım
Geldi abla dün Doğum yaptım iyiyiz çok şükür inşallah siz de iyisinşzdir
aa çok sevindim annalı babalı büyüsün inşallahGeldi abla dün Doğum yaptım iyiyiz çok şükür inşallah siz de iyisinşzdir