Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim evim sade minimal. O yuzden temizlemesi kolay ama ben cok yavas biriyim. Zaman aldigi icin mesela kv der yardim ediyim yok derim ben yavasim anne sinirden catlarsin. Kadin tezcanli anam evim her zaman topludur hic dagitmam esim dagitirsa arkasindan toplarim. Toplu ev daha kolay temizleniyor. Esim daginik ama cok temiz. Bana yardim eder. Isten gelse bile yorgun argin yapar biseyler kiyamam

hoş geldin ne güzel ev toplu olunca temizligde o kadar kolay
benim ev çok dağılır malesef

Merhaba şöyle bir geçerken uğrayayim dedim mesajını görünce yazmak istedim Biz balayı için Azura Delux e gitmiştik Antalyayla Alanya arasında her anlamda çok beğendiğim bir oteldi çok büyük ve aklına gelebilecek herşey otelde mevcut dışarı çıkıp başka yerler gezmek bile istememiştik disardaki herşey otelde vardı tavsiye ederim

tavsiyen için teşekkür ederm hemen inceleyeceğimmm :)

anlıyorum seni
önce çok lazım olan yerlerden başla
mesela wc banyo mutfak benim için
önemli oralar kirli olunca sanki tüm ev kirli
saglık için de önemli hijen buraları temizle
ve yaptım diye yaz bak ben sabah hiç iş yapasım yoktu
bit ton iş yaptım banyo wc mutfak hol balkonlar toz bezlerini yıkadım
duş aldım yemek yaptım hepsin saten bir kaç günde yapamasın

çalıştığım için vaktim kalmıyor ki, eve gel yemek yap mutfağı topla otur diyene kadar 9 oluyo. Sonra tvnin karşısında yatıp kalıyorum haftasonuna kaldı gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…