• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba :)
Çalışmaktan mıdır sevmediğim için midir bilemedim ama kendimi bildim bileli öyle keyifle temizlik yapmadım hiç :)
Şimdi son 2 haftadır dogum iznindeyim bir heves ilk hafta temizliğe vurdum kendimi .. bu hafta annem geldiği için pek bana kalmıyor :))
Ben internetten temizlik videolari izleye izleye özenmeye başladım... böyle böyle keyif almaya başladım.
Doğumdan sonra da devam eder ayni hevesim umarım:)

Merhaba :)
Çalışmaktan mıdır sevmediğim için midir bilemedim ama kendimi bildim bileli öyle keyifle temizlik yapmadım hiç :)
Şimdi son 2 haftadır dogum iznindeyim bir heves ilk hafta temizliğe vurdum kendimi .. bu hafta annem geldiği için pek bana kalmıyor :))
Ben internetten temizlik videolari izleye izleye özenmeye başladım... böyle böyle keyif almaya başladım.
Doğumdan sonra da devam eder ayni hevesim umarım:)
Bende burada okudukca ve tesadüf video bakinca hevesim geliyor :D

ıyıyım sagol abla benım zaten sezaryen olacak o yüzden ınmesını beklemıyoruz ama benım bıraz agrılarım olunca erken dogum olabılır dedı ne kadar dayanırsa beklemeye çalışacak.zaten suanda 34 haftalık 37 gıbı alacak heralde senın kız kac haftalık
benim kızın 30 agustos bence

Back