Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bana foto gelmedi kuzumm
Aynen bende de öyle oluyor. Mesela bugün Yerimden kalkasim yok
Esimle aram cok sükür iyi, bende dün islerimi bitirdim bugün yapicak bisey kalmadi (aslinda ev isi hic bitmiyor da caktirma )
Sen nasilsin?
Dur bidaha atayım o zaman

Eklentiler

• 37189FDB-C86E-4D2A-8C09-E29F6756B978.png
    251 KB · Görüntüleme: 60
Bende iyiyim kuzum bugün arkadaşlarımız gelicek büyük ihtimalle evi temizliyorum süpürdüm komple şimdide yerleri silicem daha sonrada toz alıcam banyo tuvalet yıkanıcak öyle işte. Benimde eşimle aram çok iyi allaha şükür ama bu seferde biraz kayınvalidemle limoniyiz. Ablamlar vardı dedimya bayramda her gün onlarlaydım daha doğrusu ilk 2 gün eşimin köyündeydik sonrada hep ablamlarlaydım eşimde işe başladı zaten evde napıyım hep gezdik tozduk çoğu zaman bizde kaldılar falan eşimde işten çıktı annemlere geldi vs kayınvalidemdede bi surat bi surat. Ablamgil bizde kalmıştı bi gün aşağıya indik oda bahçedeymiş bişey ekiyodu bizde yanında duruyoduk o andada annem geldi evden akşam yemek yicektik sende gel demiştik anneme yarım ağızla hoşgeldin dedi dönüp bidaha bakmadı annemde niye öyle yaptı diyo haklı olarak. İyidir hoştur ama kıskanıyor sanırım. 2 gün oldu ablam gitti annemde onlarla gitti 15 gün kalıcak ablamda eniştem yurt dışına gidicek çünkü iş için. Neyse bende kayınvalideme soğuk davranıyorum şimdi anlasın herşey karşılıklı ben nerdeyse her gün eşimin ailesiyleyim ablam 2 ayda bir geliyor kıskanması çok saçma şimdi bende ne inicem nede konuşucam görürsem anca öyle haketti çünkü.

Baya uzun yazmışım :) eşimde bu arada bana hak veriyor ama o halde hadi boşver inelim aşağıya diyor ben inmicem kararlıyım hep ortadan tutuyordum teraziyi ama o ailemle vakit geçirmemi kıskanıp aileme surat yaparsa bende inat yaparım belkide ben haksızımdır bilmiyorum , sizce?

haklısın tabiki sonuşta onlar misafir

haklısın tabiki sonuşta onlar misafir
Yani niye surat yapıyor çok merak ediyorum biz ayrı yerlerdede oturabilirdik o zaman görmücekti öyle düşünsün. Ahh kim ne derse desin altlı üstlü oturmak çok zor valla. Evim çok güzel aşırı büyük, yeride öyle güzel herşeyden memnunum ama işte böyle bir sorun var. Eşime konuş annenle niye suratını asıyor sor diyorum ben karışmam aranızdaki meseleye diyor

Dur bidaha atayım o zaman
Pembe gelin cok düzenli duruyor gercekten. Bende aliyim o sepetlerden..

Haklisin tabiki kuzum. Iste hergün onlarda oldugun icin kiskanmaya baslamis ailene gitmeni. Hem kocan senin yanindaysa dünyalar senin zaten. Esinle iyi ol da gerisi bos.

Bende 1 haftadir annemlere gidemiyorum. Esim masai yapmak zorunda eve gec geliyor.. bugün yemek yapma dedi disarda yiyecekmisiz.

Uzak mı oturuyor canım ailen? Eşin gelmesin sen sabahtan git akşam gelirsin eve. Aynen canım kıskanıyor ama kendisi kayınvalidesiyle küs bayramlarda gidiyor sadece ondada hiç konuşmuyor.

Uzak mı oturuyor canım ailen? Eşin gelmesin sen sabahtan git akşam gelirsin eve. Aynen canım kıskanıyor ama kendisi kayınvalidesiyle küs bayramlarda gidiyor sadece ondada hiç konuşmuyor.
Yok cnm arabayla yarim saatlik yol. Esim arabayla ise gittigi icin ben ailemin yanina gidemiyorum malesef..

Hatasini anlasin. Ben olsam söylerdim kizmamasinin gerektigini

Yok cnm arabayla yarim saatlik yol. Esim arabayla ise gittigi icin ben ailemin yanina gidemiyorum malesef..

Hatasini anlasin. Ben olsam söylerdim kizmamasinin gerektigini
Kayınvalideme mi söyliyim? Ya kızmıyorum ben yanlış anlamışsın derse? Kızmıyor zaten soğuk davranıyor mesela biz bayramda anneme gittik kayınvalidemgilde vardı annem o kadar iyi davranıyor ki üstüne titriyor sohbet ediyor sürekli vs ama annem geldi soğuk bi şekilde hoşgeldin dedi bunu haketmiyor annem ve ben bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum eşimin söylemesi daha iyi sanki :/

Anladim dogru diyorsun lafi kivirtabilir...
esin söylesin madem

Günaydin biricik kk güzellerii

Kahvalti hazirladim (esim kizartma istedi onu yaptim)
Mitfagi topladim
Dünkü alisverisleri yerlestirdim
Evi süpürdüm
Camasir yikadim serdim kuruyanlari dolaba yerlestirdim
Simdi üstümü degisip yorunluk kahvesi icicem
Buyurun gelin beraber icelim

Yaaaa ben bi sade kahve alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…