- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.201
Ben cogunlukla bdv de takiliyorum ablakızlar nerdesiniz ya ses seda çıkmıyor sizden
Yeter kuzum sen yorma kendiniGunaydin kizlarrrr...valla ben cok is yapamiyorum gunluk rutin isler yemek filan derken zaman geciyor... artik iyice agirlasmaya basladim havalar da sicakladi artik yuvarlanip gidiyorum vallaaaaa
senle kızım artık iş yapmayın yaGunaydin kizlarrrr...valla ben cok is yapamiyorum gunluk rutin isler yemek filan derken zaman geciyor... artik iyice agirlasmaya basladim havalar da sicakladi artik yuvarlanip gidiyorum vallaaaaa
Bende 7 aylik oldum... artik zor olmaya basladi rabbim kizina da hayirli dogumlar nasip eder insallahsenle kızım artık iş yapmayın ya
benim kızın dogumu 8 ay akşam ordaydık artık
zar zor kalka biliyor oturdugu yerden ogluda yaramaz
kızım yanında kalıyor
Amin Amin inşalllahBende 7 aylik oldum... artik zor olmaya basladi rabbim kizina da hayirli dogumlar nasip eder insallah
merhaba kimseler ugramıyor ya bura çok sesiz
Ablamerhaba kimseler ugramıyor ya bura çok sesiz
yarın dan sonra bende bir kaç gün yokum kısmet olursa
şehir dışına gidilecek nişana
Ablahayat sana güzel. Iyi eglen umarim iyi gecer günlerin sehir disinda
Evet ya kimse ugramiyor nedense. Ne oldu acaba bayramdan sonra millete[/QUOTi
inşalllah güzel geçer havda sıcak orada bakalım
nasıl olacak
evet ya havalar sıcak al bendendeo kadarİyi akşamlar hanımlaar. Bu aralar hiç canım temizlik yapmak istemiyor sadece evi topluyorum tam diyorum süpürüp siliyim amaan bu sıcakta boşver diyorum :/ bide canım sıkılıyor sanırım artık iyice. Eşimde akşamcı olduğu zaman geç geliyor 10buçuk gibi akşamları çok canım sıkılıyor
Öyle valla abla sizin oralarda sıcaktır aslında bakarsan havalar iyi bile gitti daha ne sıcaklar görüceez.evet ya havalar sıcak al bendendeo kadar
evet ya ama şimdi serin oldu balkon buzÖyle valla abla sizin oralarda sıcaktır aslında bakarsan havalar iyi bile gitti daha ne sıcaklar görüceez.
Ayyy kiyamam sana :) bosver yapma istemiyorsan.İyi akşamlar hanımlaar. Bu aralar hiç canım temizlik yapmak istemiyor sadece evi topluyorum tam diyorum süpürüp siliyim amaan bu sıcakta boşver diyorum :/ bide canım sıkılıyor sanırım artık iyice. Eşimde akşamcı olduğu zaman geç geliyor 10buçuk gibi akşamları çok canım sıkılıyor