Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar bu gün yapılan işler mutfak balkonu yıkandı
wc yıkandı çöp atıldı çatıya gidecekler götürüldü
çamaşır katlanıdı toz bezleri yıkanacak kızım ev süpürüp sildi
ön balkonu yıkadı sizler nasılsınız BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sesin çıkmıyor iyisindir inşalllah

Gunaydin kizlarrrr...valla ben cok is yapamiyorum gunluk rutin isler yemek filan derken zaman geciyor... artik iyice agirlasmaya basladim havalar da sicakladi artik yuvarlanip gidiyorum vallaaaaa:deli::deli:
senle kızım artık iş yapmayın ya
benim kızın dogumu 8 ay akşam ordaydık artık
zar zor kalka biliyor oturdugu yerden ogluda yaramaz
kızım yanında kalıyor :KK200::emir_bebek::KK15:

senle kızım artık iş yapmayın ya
benim kızın dogumu 8 ay akşam ordaydık artık
zar zor kalka biliyor oturdugu yerden ogluda yaramaz
kızım yanında kalıyor :KK200::emir_bebek::KK15:
Bende 7 aylik oldum... artik zor olmaya basladi rabbim kizina da hayirli dogumlar nasip eder insallah

İyi akşamlar hanımlaar. Bu aralar hiç canım temizlik yapmak istemiyor sadece evi topluyorum tam diyorum süpürüp siliyim amaan bu sıcakta boşver diyorum :/ bide canım sıkılıyor sanırım artık iyice. Eşimde akşamcı olduğu zaman geç geliyor 10buçuk gibi akşamları çok canım sıkılıyor :KK43:

İyi akşamlar hanımlaar. Bu aralar hiç canım temizlik yapmak istemiyor sadece evi topluyorum tam diyorum süpürüp siliyim amaan bu sıcakta boşver diyorum :/ bide canım sıkılıyor sanırım artık iyice. Eşimde akşamcı olduğu zaman geç geliyor 10buçuk gibi akşamları çok canım sıkılıyor :KK43:
evet ya havalar sıcak al bendendeo kadar

Ayyy kiyamam sana :) bosver yapma istemiyorsan.
Evet kuzum aksamci kötü oluyor insanin cani sıkılıyor

Abla bosver sen havayi keyfine bak en iyisi

X