- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.161
bu gun gez toz eglen kuzu yarin yaparsinKuzum heveslendirme beni yaww bacaklarim agriyor simdi kalkip is yapamam
Ama yarin yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gun gez toz eglen kuzu yarin yaparsinKuzum heveslendirme beni yaww bacaklarim agriyor simdi kalkip is yapamam
Ama yarin yapabilirim
Aksam yürüyüsü bile yaptin abla masallah sana . Bende sabah erken kalktim yürüyüs yapiyim dedim tembellikten cikamadim evdenkızlar dügünler bitti misafirler gitti
bu gün iki el çamaşır yıkandı ev süpürldü
wc banyo yıkandı akşam yürüyüş yapıldı ev gelirken
markete gidildi
hamarat iyi eylencelerbende iş yok bu gün yaRapor veriyorum kizlar
-ev toplandi
- yatak toplandi
- süpürüldü
- yerler silindi
-toz alindi
- wc-lavobo- dusakabin silindi
-yemek yapildi (taze fasülye, bulgur pilavi, coban salatasi)
- kendim hazirlandim arkadaslarla disari cikicaz
Sende dinlen ozaman ablahamarat iyi eylencelerbende iş yok bu gün ya
foto at bende boş boş oturdum baktım olmuyor erzak almıştık öylece kaldıHanımlaaaar ben geldiiimm Ablamlar gelmişti bayram için onlarlaydım hep dün gittiler. Bende bugün sabahtan kalktım bi markete gittim dolap düzenleyici aldım eşim akşamcı az önce gitti işe. Kahvaltı ettik bulaşıklarını yıkadım çamaşırları astım buzdolabını indirdim komple sildim fazlalıkları attım dolap düzenleyicileride koydum çok güzel oldu foto atim mii. Sonra çamaşırları topladım şimdi katlıyorum. Katladıktan sonra yerleştiricem sonrada eşimin ve benim dolabını komple indirip düzelticem. Saat 4tede sporum var 1saatte yetiştiririm inşallah
Spordan geldim bende şimdi eşimin dolabını düzeltmiştim duşa giricem sonra kendi dolabımı düzelticem. Attım fotoyu ablafoto at bende boş boş oturdum baktım olmuyor erzak almıştık öylece kaldı
kaç gündür kalkıp onları yerleştirdim çamaşır katladım çamaşı atım yıkanıyor
yemek yaptım pişiyor
ooooh mis elerine saglık benim dolap aldı başını gidiyorSpordan geldim bende şimdi eşimin dolabını düzeltmiştim duşa giricem sonra kendi dolabımı düzelticem. Attım fotoyu abla
Evet abla iyi oldu valla poşet dağınık gösteriyor dolabı bu düzenleyeciler iyi oldu inşallah buruşmaz sebzeler hemen.ooooh mis elerine saglık benim dolap aldı başını gidiyor
temizlik çok güzel
Hanımlaaaar ben geldiiimm Ablamlar gelmişti bayram için onlarlaydım hep dün gittiler. Bende bugün sabahtan kalktım bi markete gittim dolap düzenleyici aldım eşim akşamcı az önce gitti işe. Kahvaltı ettik bulaşıklarını yıkadım çamaşırları astım buzdolabını indirdim komple sildim fazlalıkları attım dolap düzenleyicileride koydum çok güzel oldu foto atim mii. Sonra çamaşırları topladım şimdi katlıyorum. Katladıktan sonra yerleştiricem sonrada eşimin ve benim dolabını komple indirip düzelticem. Saat 4tede sporum var 1saatte yetiştiririm inşallah
Attım kız bazen hamaratlığım tutuyor 1 saatte bi sürü iş yapıyorum bazende öyle bi üşeniyorum ki yerimden kalkmıyorum bile :) sen nasılsın eşinle nasıl oldu aran?Ooo bi hamarat gelin daha
Foto isteriz tabiki
Bana foto gelmedi kuzummAttım kız bazen hamaratlığım tutuyor 1 saatte bi sürü iş yapıyorum bazende öyle bi üşeniyorum ki yerimden kalkmıyorum bile :) sen nasılsın eşinle nasıl oldu aran?