- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.101
Yaaa dedi de ne bilim duramiyorum zamanda gecmiyor ama yine de dikkat ediyorumkiz doktor sana uzan demedi mi
Gecmis olsun canim bol bol meyve yesin yaramazlarGunaydin herkese
benim canavarlar cumartesi pazar evde biliyosunuz o yuzden giremedim
hastalaniyolar galiba onlar da burunlari akiyo cok cabuk hasta olup cok gec iyilesiyolar yakizlar bildiginiz bagisiklik guclendirici neler var acaba eger hastalanirlarsa kres iyilesmeden getirmeyin diyo malum diger cocuklara da geciyo
benimkiler gibi kalpsizler demekaman bis ver canim Allah bizi kimseye muhtac etmesin insallah
Yaaa zaten zor olanlari sana yap demis mutdak dopaplarini bisaltip makinaya kattiktan sonra perdeler yikandiktan sonra geriye ne kaliyor Allah askina...bence gerek yok ben yaparim deseydinÖyle canım..
Sadece millete gösteriş olsun diye biseyler yapcaklarsaa yaparlar.
Kaynanam aradı az önce.
Napiyosun falan dedi
Halimi anlattım.
dalga geçer gibi çamaşırları o zaman parca parca tasisaydin
Yok iftardan sonra temizlige gelcez sen mutfak dolaplarini boşalt makineye at.
Perdeleri sok yıka dedi .
Bende ağrım var başım dönüyor yapamam dedim
Yok eldiven al mutfağı nasıl temizlicez dedi.
Bu kadın kendi evinde bile eldiven kullanmıyor sadece bana eziyet olsun.
Başka bişey değil.
Eldivende var zaten evde.
Yaaa zaten zor olanlari sana yap demis mutdak dopaplarini bisaltip makinaya kattiktan sonra perdeler yikandiktan sonra geriye ne kaliyor Allah askina...bence gerek yok ben yaparim deseydin
Çok sağolun :)Kolay gelsin canim
Çok sağolun evet zevkli ama yorucu kısmına hiç değinmek bile istemiyorumabla gozun aydin senin oglan gelmis
benim de annem gitti erkek kardesimin yanina dun dondu hasret giderdi
sen napiyosun canim zor geliyo mu yan gelip yatmak
ev yerlestirmek de hem zevkli hem yorucukolay gelsin canim
seviyorum boyle listeleri oturup usenmeden tek tek okuyorumis cokmus canim sen tek basina yapma yine de dolap iclerini falan duzenle cam perdeye gorumcen yardim etsin
Feelingcim bizimki de cogunlukla ayni konudan. Hicbiryere gitmiyor aileme bile zor götürüyorum. Gecen gün konustum artik acik acik söyle dedim. "Aileni seviyorum ama benimde kendime zaman ayirmam gerekiyor" diyor. Son zamanda evle ugrasmaktan kendi icin bisey yapmiyor.. kndime ceki düzen vericem dedi bakalim sabrediyorum artik..Tünaydın kızlaaar. Bugün kayınvalidemleri çağırdım yemeğe dün aradık kayınvalidem eşime babana sorayım eğer yemeğe davetli değilse gelelim demiş yarın ararım ben feelingi demiş ama bu saat oldu tık yok inip aşağı bi sorsammıki? Ona göre başlıcam bende hazırlığa. Bu aradaZeytintanem canım bizde öyleyiz çok kavga ediyoruz ama bizim kavgalarımız genelde aynı konudan çıkıyor hep sizin ki nasıl oluyor? Sanırım ilk sene diye zorlanıyoruz daha rayına oturtamadık bence :/
Cok yogunum kuzum cok misafir vardi son günlerde..keyifsizsin yavru ceylan
bundan sonra dikkat et canim
dinlen artik bol su ic
Allah yardimcin olsun
Ellerine saglik tatli kusEki Görüntüle 2154657
kizlar bu da cilekli pastam:))
Gecmis olsun abla ihmal etme kendinikızlar burayı hamarat hanımlar sarmış
kızlar doktora gitim enfeksiyon dedi bogazım için
birde kan ve idrar tahlili verdim ogluma kolestrol
var demiş yürüyüş yapsın 2 ay sanra gelsin tekrardan bakılacak
iftara görümcemdeydik yeni geldik sayılır
Erkek milleti kusumgunaydin kizlar
sabah sabah yine sinir etti esim beniadam sanki negatiflikten besleniyor
cok fazla dikkat cekecek derecede ruj surmemi sevmez ben de zaten surer sonra peceteyle fazlasini alirim
ama bazen unutuyorum cocuklara dalinca
bu gun krese giderken yine unutmus biraz koyu kalmis ruj basladi arabada bi suru konusmaya zaten hemen pecete cikarip aldim ustten zaten
ama durmuyo hep boylesin biliyosun sevmiyorum kac kere soylicem falan diyeyahu neden yalan soyluyosun hep olmuyo toplamda simdiye kadar 2-3 kere anca olmustur onda da soyledim bazen aceleye gelince unutuyorum soyleyince de hemen ustten aliyorum peceteyle diye adam sabah sabah sinirlerimi bozdu ya
zaten aksamdan sinir etmisdi beni.kizimin kulaginda sorun oldugunda iyilesene kadar benimle uyudu 1 aydan fazladir benle uyuyo artik kendi yataginda uyu diyorum agliyor yatamiyorum uykum kaciyo diye 1 kac kez yine benle uyudu babasi da onun yatagina geciyo.artik kendi yataginda uyusun istiyorum gece ucuzler uyaniyo bazen biri ortamiza geliyo kizim da deli gibi uyur bacagini kolunu oraya buraya atar da cocugu ezer diye korkuyorum.dun yine yatagina yatirdim bi baktik agliyo yine uykum gelmiyo yatamiyorum diye.babasi kalkti gitti bi baktim getirmis yataga uzatiyo yatsin burda cocuk agliyo diyoryahu nem sevmiyomuyum cocugumu ama olmaz ne zamana kadar benle uyicak simdiye kadar kendi yataginda yatmiyomuydu alisti iyice 1 gun aglar 2 gun aglar uyur el kadar bebekleri oyle alistirmadik mi yataga diyorum kalpsizsin diyo cocuktan cok kendi icin istiyodur zaten orda rahat uyuyo uyandirip cocuga yardim falan isteyen yok diye.bu aksam getirmezsem ben de onu cocuk sallamaya
Takmaneyse ben de artik takmiyorum anlik kavga ediyorum sonra kendi hayatima bakiyorum5 gunluk dunyami onun kaprizleriyle geciremem valla simdi arar zaten hic bi sey olmamis gibi konusur ama bu sefer kararliyim yuz vermicem kendisine
geçmiş olsungunaydin millet
dun yoktum niye yoktum oglanlardan ikisi evdeydi cunku
atesleri vardi yollamadim krese bu gun yoktu gittiler insallah tekrardan cikmaz
evde bakmak da cok zorlasti bana da bulastirdilar bu arada oksuruyorum
doktor ilac falan yazdi mi canimYaaa dedi de ne bilim duramiyorum zamanda gecmiyor ama yine de dikkat ediyorum
meyveyi cok seviyolar cok da yiyolar ama yine de cok cabuk hasatalaniyolarGecmis olsun canim bol bol meyve yesin yaramazlar
banyo falan icin dese tamam da mutfakda eldivenle ne is yapacakmis elinden kayar valla tabak canakÖyle canım..
Sadece millete gösteriş olsun diye biseyler yapcaklarsaa yaparlar.
Kaynanam aradı az önce.
Napiyosun falan dedi
Halimi anlattım.
dalga geçer gibi çamaşırları o zaman parca parca tasisaydin
Yok iftardan sonra temizlige gelcez sen mutfak dolaplarini boşalt makineye at.
Perdeleri sok yıka dedi .
Bende ağrım var başım dönüyor yapamam dedim
Yok eldiven al mutfağı nasıl temizlicez dedi.
Bu kadın kendi evinde bile eldiven kullanmıyor sadece bana eziyet olsun.
Başka bişey değil.
Eldivende var zaten evde.
Çok sağolun evet zevkli ama yorucu kısmına hiç değinmek bile istemiyorum
Neyi nereye yerleştirsem streside çabası
Kizlar rapor veriyim gelmisken
Kuruyan camasirlari yerlestirdim
Evi süpürdüm
Mutfagi topladim
Yerleri sildim
Yatak odasini düzenledim
Makineye camasir attim calistirdim
Banyo wc lavobo sildim
Aksama görümceme davetliyiz sonra azcik süslenirim
nurush icimden bir ses instagram olmayinca buraya takildin diyorMrb arkadaslar ben geldim.Bu arada hayirli ramazanlar hepinize .Artik ramazaninda son gunlerine geldik.
gecmis olsun abla benim de sirtim ve bobregim agriyogünaydın kızlar şimdide midem agrıyor ya daha uyumadım
akşam bayagı iş yapıldı kızlarla birlikte
@navlle degil öbür kızımdoktor ilac falan yazdi mi canim
meyveyi cok seviyolar cok da yiyolar ama yine de cok cabuk hasatalaniyolar
banyo falan icin dese tamam da mutfakda eldivenle ne is yapacakmis elinden kayar valla tabak canak
en azindan uzun bi zaman dip kose temizlik derdi yok
hosgeldin kuzu ozlettin kendini
nurush icimden bir ses instagram olmayinca buraya takildin diyor
gecmis olsun abla benim de sirtim ve bobregim agriyo
bu arada abla hamile olan hangi kiz?
ilk hamilelelik mi abla?@navlle degil öbür kızım
yok ikinciilk hamilelelik mi abla?
sagsalim kucaginiza alin abla insallahyok ikinci