Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ilk defa duydum bizde yıkıyoruz haşlıyoruz yogurda katıyoruz tuzda atıyoruz
yeşil süs biberi de katıyoruz yiyecegimiz kadar çıkarıp istege göre sulandırıyoruz
deniyecegim senin tarifini

ilk defa duydum bizde yıkıyoruz haşlıyoruz yogurda katıyoruz tuzda atıyoruz
yeşil süs biberi de katıyoruz yiyecegimiz kadar çıkarıp istege göre sulandırıyoruz
deniyecegim senin tarifini
Dene bak abla yaz olunca zaten insan soğuk şeyler istiyor ben bugün ayıklayıp dolaba koymuştum semizotunu yoğurduda dolaptan çıkardım ikiside soğuk olunca yemesi çok güzel oluyor :)

gunaydin kizlar
sabah sabah yine sinir etti esim beniadam sanki negatiflikten besleniyor
cok fazla dikkat cekecek derecede ruj surmemi sevmez ben de zaten surer sonra peceteyle fazlasini alirim
ama bazen unutuyorum cocuklara dalinca
bu gun krese giderken yine unutmus biraz koyu kalmis ruj basladi arabada bi suru konusmaya zaten hemen pecete cikarip aldim ustten zaten
ama durmuyo hep boylesin biliyosun sevmiyorum kac kere soylicem falan diyeyahu neden yalan soyluyosun hep olmuyo toplamda simdiye kadar 2-3 kere anca olmustur onda da soyledim bazen aceleye gelince unutuyorum soyleyince de hemen ustten aliyorum peceteyle diyeadam sabah sabah sinirlerimi bozdu ya
zaten aksamdan sinir etmisdi beni.kizimin kulaginda sorun oldugunda iyilesene kadar benimle uyudu 1 aydan fazladir benle uyuyo artik kendi yataginda uyu diyorum agliyor yatamiyorum uykum kaciyo diye 1 kac kez yine benle uyudu babasi da onun yatagina geciyo.artik kendi yataginda uyusun istiyorum gece ucuzler uyaniyo bazen biri ortamiza geliyo kizim da deli gibi uyur bacagini kolunu oraya buraya atar da cocugu ezer diye korkuyorum.dun yine yatagina yatirdim bi baktik agliyo yine uykum gelmiyo yatamiyorum diye.babasi kalkti gitti bi baktim getirmis yataga uzatiyo yatsin burda cocuk agliyo diyoryahu nem sevmiyomuyum cocugumu ama olmaz ne zamana kadar benle uyicak simdiye kadar kendi yataginda yatmiyomuydu alisti iyice 1 gun aglar 2 gun aglar uyur el kadar bebekleri oyle alistirmadik mi yataga diyorum kalpsizsin diyococuktan cok kendi icin istiyodur zaten orda rahat uyuyo uyandirip cocuga yardim falan isteyen yok diye.bu aksam getirmezsem ben de onu cocuk sallamaya

günaydın ne o sabah sabah sinir olmuşsun erkekler hep öyle sıkma canını

günaydın ne o sabah sabah sinir olmuşsun erkekler hep öyle sıkma canını
ama haksiz miyim abla adam sabahdan basliyo enerjimizi somurmeyehep onceligi kendisi bi suru isim varsa once ona ait olanlar yapilmali insan bu kadar bencil olmamali ama bi sey diyeyim mi bunlari boyle yapan anne baba yuzde elli kendi karakteriyse yuzde elli anne babanin cocuklari uzerinde otorite saglayamamasiesimin kardesleri de oyle anne agzini acip da tek kelime etmez valla biz oyle yapicaz annem bakmaz evli falan sacimi eline dolarkadini anne diyip de tinlayan yok kadin da zaten hic bi islerine karismaz.benimki tinlar bi tek annesini o da benim sansimaama annesinin simdiye kadar bi kere bile bi isine yorum yaptigini oneride bulundugunu ya da nasihat ettigini duymadim

ay çok güldüm ya bende kızıma diyorum çok geziyorsun
oda dışarıda doguracak bak tecübeliler konuşuyor BirTutamMutluluk20 4 çocuk ben 6 tane
abla yeni torun mu geliyor?
oy oyyy kadina helal olsunfilingcim gibi ben de 3 gune anca yapardim bu isleri

ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…