- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.061
ilk defa duydum bizde yıkıyoruz haşlıyoruz yogurda katıyoruz tuzda atıyoruzYok ben haşlamıyorum ayıklıyorum güzelce ve yıkıyorum iyice sarımsaklı yoğurdun içine karıştırıyorum bu kadar üstünede tereyağ ve toz biber eritip döküyorum çok güzel oluyo insanın yedikçe yiyesi geliyor hemde çok faydalı :)
Dene bak abla yaz olunca zaten insan soğuk şeyler istiyor ben bugün ayıklayıp dolaba koymuştum semizotunu yoğurduda dolaptan çıkardım ikiside soğuk olunca yemesi çok güzel oluyor :)ilk defa duydum bizde yıkıyoruz haşlıyoruz yogurda katıyoruz tuzda atıyoruz
yeşil süs biberi de katıyoruz yiyecegimiz kadar çıkarıp istege göre sulandırıyoruz
deniyecegim senin tarifini
günaydın ne o sabah sabah sinir olmuşsun erkekler hep öyle sıkma canınıgunaydin kizlar
sabah sabah yine sinir etti esim beniadam sanki negatiflikten besleniyor
cok fazla dikkat cekecek derecede ruj surmemi sevmez ben de zaten surer sonra peceteyle fazlasini alirim
ama bazen unutuyorum cocuklara dalinca
bu gun krese giderken yine unutmus biraz koyu kalmis ruj basladi arabada bi suru konusmaya zaten hemen pecete cikarip aldim ustten zaten
ama durmuyo hep boylesin biliyosun sevmiyorum kac kere soylicem falan diyeyahu neden yalan soyluyosun hep olmuyo toplamda simdiye kadar 2-3 kere anca olmustur onda da soyledim bazen aceleye gelince unutuyorum soyleyince de hemen ustten aliyorum peceteyle diye adam sabah sabah sinirlerimi bozdu ya
zaten aksamdan sinir etmisdi beni.kizimin kulaginda sorun oldugunda iyilesene kadar benimle uyudu 1 aydan fazladir benle uyuyo artik kendi yataginda uyu diyorum agliyor yatamiyorum uykum kaciyo diye 1 kac kez yine benle uyudu babasi da onun yatagina geciyo.artik kendi yataginda uyusun istiyorum gece ucuzler uyaniyo bazen biri ortamiza geliyo kizim da deli gibi uyur bacagini kolunu oraya buraya atar da cocugu ezer diye korkuyorum.dun yine yatagina yatirdim bi baktik agliyo yine uykum gelmiyo yatamiyorum diye.babasi kalkti gitti bi baktim getirmis yataga uzatiyo yatsin burda cocuk agliyo diyoryahu nem sevmiyomuyum cocugumu ama olmaz ne zamana kadar benle uyicak simdiye kadar kendi yataginda yatmiyomuydu alisti iyice 1 gun aglar 2 gun aglar uyur el kadar bebekleri oyle alistirmadik mi yataga diyorum kalpsizsin diyo cocuktan cok kendi icin istiyodur zaten orda rahat uyuyo uyandirip cocuga yardim falan isteyen yok diye.bu aksam getirmezsem ben de onu cocuk sallamaya
ama haksiz miyim abla adam sabahdan basliyo enerjimizi somurmeyegünaydın ne o sabah sabah sinir olmuşsun erkekler hep öyle sıkma canını
abla yeni torun mu geliyor?ay çok güldüm ya bende kızıma diyorum çok geziyorsun
oda dışarıda doguracak bak tecübeliler konuşuyorBirTutamMutluluk20 4 çocuk ben 6 tane
oy oyyy kadina helal olsunKizlar soylemistim bugun yardimci abla geldi temizlik oldu ve yapilanlari yaziyorum
SALON
koltuklar silindi
Camlar silindi
Halisi silindi
Tw unitesinin arkasi silindi
Kapisi silindi
Avizesi silindi
Tozlar alindi
Perdeler yikandi ve takildi
YATAK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Perdeler yikanip asildi
Baza komodin
Sifonyer arkasi cekilip silindi
Tozlar alindi
Kapisi silindi
Avize silindi
COCUK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Kapisi silindi
Dolap sifonyer baza alti cekilip silindi
Perdesi yikanip asildi
Toz alindi
2 balkon yikandi
Mutfagin camlari kapisi silindi (sadece )
Wc ve banyo ovuldu...
Butun ev supurulup silindi....
Misss gibi oldu valllaaa
Bende bugün bulaşık yıkadım bir makine çamaşır yıkadım gardırop u sildim temizledim yıkananlar kurudukça yerleşebilir artık. Çekmeceler e şöyle dokunur gibi yaptım biraz. Atılacakları attım bir de.
ellerine saglik canimHanımlar iyi geceleer bugün annemleri teyzemleri ve teyzemin oğlunu eşini yemeğe çağırdım önce kalktım evi temizledim süpürdüm sildim toz aldım sonra pazara gittim alışveriş yaptık aldıklarımı yerleştirdim sonra yemeğe başladım. Menüyü yazıyorum; mercimek çorbası, et sote, pirinç pilavı, salata, semizotu yoğurtlaması, fırında kaşarlı mantar, tatlı olarakta fırında sütlaç :)
oyy masallah sagsalim dogsun bebis insallahevet torun geliyor 7 aylık az kaldı kızımız olacak
amin aminoyy masallah sagsalim dogsun bebis insallah
Aynen canim misss gibi oldu valla gercekten bende zor yapardim kadin masallah cok becerikliydi.....Ohh mis gibi olmuş kadın yorulmuştur valla ben bu işleri anca 3 günde yaparım
Sagol ablaaaGüle güle kirlet
canim hazir seni yakalamisken sendeki su fakir darky nin tam markasini ala bilir miyim?Sagol ablaaa
Canim foto attimcanim hazir seni yakalamisken sendeki su fakir darky nin tam markasini ala bilir miyim?
internetde secenek cok da
tesekkur ederim canim bunun bi de power olani var 1590 w o daha mi iyidir acaba?Canim foto attim
Bilmiyorum ki eger daha ust modeliyse iyi olabilirtesekkur ederim canim bunun bi de power olani var 1590 w o daha mi iyidir acaba?
https://www.google.az/search?q=faki...2#imgdii=yj0LPvgBAFM4UM:&imgrc=inf0KpS-BbbuVM: