Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yok canim ilac vermedi normal vitamin kalsiyum omega 3 filan kullaniyorum

Ay cok yoruldum
Sabah mutfakla oturma odasını süpürüp sildim poğaça yaptım
Mutfak masa sandalye cifledim
Dökükleri topladım
Ocağı sildim
Kapıları sildim (2 kapı kaldı)
Dip köşe temizlik yapmıştım ama hala ev pis geliyor gözüme neden kızlar yaaa.
Buarada daha birsürü yapılacak işim var
buzdolabının içi,mutfak dolaplarının içi ,salonu silicem. dur daha unuttum birsürü
Ha bide ben camekan ve oturma odasından başka biyerin camını silemedim nasıl olacak bilmiyrumm kızlar kızım izin vermiyor evi sildiğim suyla oynamaya felan calısıyor ve hiç uyumadı bugün işleri zor yaptım .13 aylık
Akşam banyo yaptırıp 9da uyutucam islere devam bende gece işini pek seviim
Daha düşündükçe birsürü iş cıkıyo bayram geldi bitiremedim ha bugün et soteden başka yemekte yok

Yok canim ilac vermedi normal vitamin kalsiyum omega 3 filan kullaniyorum
insallah carcabuk etki ederbi daha ki kontrol ne zaman canim?
Canimin ici gecmis olsun nasi oldu cocuklar?
simdi daha iyiler sukur nurush
ayni bencocuklar yuzunden gece is yapan ,temizlik yaptigi gun yemek yapmayanbi de ben temizlik yapacaksam ac bi ilac aksama kadar gezerim

ayni bencocuklar yuzunden gece is yapan ,temizlik yaptigi gun yemek yapmayanbi de ben temizlik yapacaksam ac bi ilac aksama kadar gezerim
Ay aynen bende kuzum oruc tutamadım, ama genede yaptığım poğaçadan bitane bile yiyemedim öyle ac ac yaptım işleri anca az önce yiyebildim

Insallah canim..doktorum temmuzun 3 de cagirdi ama o kadar bekleyemem bayram sonu gidicem ben

İyi geceleer. Ramazanda hiç gelemedim buraya bi gün yemeğe git bi gün yemeğe çağır derken ramazan bitiyor valla. Zeytintanem valla kuzum bizde bi öyleyiz bi böyle işte ama ben kimi dinlesem evliliğim 4 4lük gidiyor demiyor çünkü erkeklerle kadınlar çok zıt karakterler. Yani en azından biz öyleyiz. Neyse boşver bugün senin tosbik ekmeklerden yapıcam neydi adı pita ekmeğimi :) 1 haftadır hastaydım bugün bitti son sahura nasipmiş bu pitacıklarsa :) inşallah becerebilirimm.

Kizlar gunaydin nerdesiniz bugun yapilanlar
Yataklar toplandi
Koltuk ortuleri cirpildi serildi
Bulasik makinasi yerlestirildi
Diger bulasiklar makinaya katildi
Tezgah ocak silindi
Makinaya camasir katildi

Birazdan da
Camasir serilir
Ev supurulur
Bayram icin kolonya seker filan alicam ordan da anneme gecerim biraz....
Gece cok kotu belim agridi nerdeyse acile gidicektim.magnezyum ictim sahurdan sonra biraz uyumusum.. suanda biraz daha iyiyimmmm

Arkadaslar bayram geeldi beni yine bi telas sardi.
Temizlik, hazirlik telasi degil malesef

Benim kocis bayram gezilerini hic sevmiyor. Annemlere teyzemlere gider okadar. Ee dayimlar da var ya zar zor götürürüm yada hic gitmeyiz.

Bana akil fikir verin kizlar ne diyim ne yapiyim da kocami dayimlara götürebilirim?
Daha simdiden pazarlik yapmaya basladi oofff

nedenini söyelemiyormu

kızlar bayram yemegi yapıyorum
kuru fasülye pirinç pilavı üstüne kavurma
şimdi kavurmayı pişiriyorum sabah bizimkiler namaza
gidince pilavı ve fasülyeyi katarım ocaga
sizlerde yapıyormusunuz merak etim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…