- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.121
amin amin inşalllahsagsalim kucaginiza alin abla insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin inşalllahsagsalim kucaginiza alin abla insallah
Yok canim ilac vermedi normal vitamin kalsiyum omega 3 filan kullaniyorumdoktor ilac falan yazdi mi canim
meyveyi cok seviyolar cok da yiyolar ama yine de cok cabuk hasatalaniyolar
banyo falan icin dese tamam da mutfakda eldivenle ne is yapacakmis elinden kayar valla tabak canak
en azindan uzun bi zaman dip kose temizlik derdi yok
hosgeldin kuzu ozlettin kendini
nurush icimden bir ses instagram olmayinca buraya takildin diyor
gecmis olsun abla benim de sirtim ve bobregim agriyo
bu arada abla hamile olan hangi kiz?
doktor ilac falan yazdi mi canim
meyveyi cok seviyolar cok da yiyolar ama yine de cok cabuk hasatalaniyolar
banyo falan icin dese tamam da mutfakda eldivenle ne is yapacakmis elinden kayar valla tabak canak
en azindan uzun bi zaman dip kose temizlik derdi yok
hosgeldin kuzu ozlettin kendini
nurush icimden bir ses instagram olmayinca buraya takildin diyor
Askim bir oyle bir az da bilyorunsun beni sifremi unutuyorum bide son uc gundur burda takilyorum
gecmis olsun abla benim de sirtim ve bobregim agriyo
bu arada abla hamile olan hangi kiz?
insallah carcabuk etki ederbi daha ki kontrol ne zaman canim?Yok canim ilac vermedi normal vitamin kalsiyum omega 3 filan kullaniyorum
simdi daha iyiler sukur nurushCanimin ici gecmis olsun nasi oldu cocuklar?
ayni bencocuklar yuzunden gece is yapan ,temizlik yaptigi gun yemek yapmayanbi de ben temizlik yapacaksam ac bi ilac aksama kadar gezerimAy cok yoruldum
Sabah mutfakla oturma odasını süpürüp sildim poğaça yaptım
Mutfak masa sandalye cifledim
Dökükleri topladım
Ocağı sildim
Kapıları sildim (2 kapı kaldı)
Dip köşe temizlik yapmıştım ama hala ev pis geliyor gözüme neden kızlar yaaa.
Buarada daha birsürü yapılacak işim var
buzdolabının içi,mutfak dolaplarının içi ,salonu silicem. dur daha unuttum birsürü
Ha bide ben camekan ve oturma odasından başka biyerin camını silemedim nasıl olacak bilmiyrumm kızlar kızım izin vermiyor evi sildiğim suyla oynamaya felan calısıyor ve hiç uyumadı bugün işleri zor yaptım .13 aylık
Akşam banyo yaptırıp 9da uyutucam islere devam bende gece işini pek seviim
Daha düşündükçe birsürü iş cıkıyo bayram geldi bitiremedim ha bugün et soteden başka yemekte yok
Ay aynen bende kuzum oruc tutamadım, ama genede yaptığım poğaçadan bitane bile yiyemedim öyle ac ac yaptım işleri anca az önce yiyebildiminsallah carcabuk etki ederbi daha ki kontrol ne zaman canim?
simdi daha iyiler sukur nurush
ayni bencocuklar yuzunden gece is yapan ,temizlik yaptigi gun yemek yapmayanbi de ben temizlik yapacaksam ac bi ilac aksama kadar gezerim
Insallah canim..doktorum temmuzun 3 de cagirdi ama o kadar bekleyemem bayram sonu gidicem beninsallah carcabuk etki ederbi daha ki kontrol ne zaman canim?
simdi daha iyiler sukur nurush
ayni bencocuklar yuzunden gece is yapan ,temizlik yaptigi gun yemek yapmayanbi de ben temizlik yapacaksam ac bi ilac aksama kadar gezerim
Gecmis olsun canim hepinizegunaydin millet
dun yoktum niye yoktum oglanlardan ikisi evdeydi cunku
atesleri vardi yollamadim krese bu gun yoktu gittiler insallah tekrardan cikmaz
evde bakmak da cok zorlasti bana da bulastirdilar bu arada oksuruyorum
gunaydin millet
dun yoktum niye yoktum oglanlardan ikisi evdeydi cunku
atesleri vardi yollamadim krese bu gun yoktu gittiler insallah tekrardan cikmaz
evde bakmak da cok zorlasti bana da bulastirdilar bu arada oksuruyorum
nedenini söyelemiyormuArkadaslar bayram geeldi beni yine bi telas sardi.
Temizlik, hazirlik telasi degil malesef
Benim kocis bayram gezilerini hic sevmiyor. Annemlere teyzemlere gider okadar. Ee dayimlar da var ya zar zor götürürüm yada hic gitmeyiz.
Bana akil fikir verin kizlar ne diyim ne yapiyim da kocami dayimlara götürebilirim?
Daha simdiden pazarlik yapmaya basladi oofff
Abla sevmiyormus. Annesi bile diyor kücüklügünden beri bayram gezilerini sevmedigini... ne yapicami bilemiyorumnedenini söyelemiyormu
yedigin tatlilari oynayarak eriticen desene ablakızlar hayırlı bayramlar herkese
bayramda ful dügün var birinci gün akşam nişan
ikinci gün kına üçüncü gün dügün gündüzleri bayram gezmesi akşamları dügünlerdeyim
bizdede var benim çocuklar sevmiyor onlarda evleninceAbla sevmiyormus. Annesi bile diyor kücüklügünden beri bayram gezilerini sevmedigini... ne yapicami bilemiyorum
eskiden olsaydı oynardım ama şimdi oynamıyorumyedigin tatlilari oynayarak eriticen desene abla