- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.861
A hic görmedim bi bakiym sağol .ben banyoda kullaniyorum sadece canim acord marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A hic görmedim bi bakiym sağol .ben banyoda kullaniyorum sadece canim acord marka
hayirli olsun filingcim:))Hadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/
Sağol canım benim bebelerin burda olsaydı sevindirirdim valla çocuk sevindircem diye söz vermiştimhayirli olsun filingcim:))
gozun aydin:)
gözün aydın işsizlik zor yaHadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/
Maşallah size hayranım yakızlar bu akşam iftarda kızımdaydık ordan
eltimin oglu dün sahur zamanı rahatsızlanmıştı on ziyaret etik
sara hastası ordan geldim çamaşır katladım 3 el bir el yıkanıyor çöp atım
oturma odasını süpürüp silindi halısını degiştirdim
sagolasın ya seviyorum iş yapmasını yapacak bir şey yokMaşallah size hayranım ya
Ev işi nankördür demişler. Bende severim iş yapmayı ama s ufaklık sayesinde çok fırsatım olmuyor. Haa günde 4-5 kere ev süpürüyorum sayesindesagolasın ya seviyorum iş yapmasını yapacak bir şey yok
o kadar yaparım genede kirleniyor ev
Hayırlı olsun bebeğiniz. Kimyasal yerine beyaz sirke ve karbonatla karışım yapıp temizleyebilirsiniz.Tecrubeleli bayanlara ufacik micik bir sorun olcak yardimci olurlarsa sevinirim benm evimin dusa kabinperi dumduz cam ve asiri derece de su izi var bas edemiyorum bir turlu sizce ne yapabilirim bu arada hamileyim cok agir ilaclar kullanamiyorun simdiden tesekkur ederim
Duz cam ise yarar degil mi 3 banyom var ve hepsi bu sekilde o yuzden kolay bir yontem ariyorum da deneyecegim yarin temizlik gunum tesekkur ederimHayırlı olsun bebeğiniz. Kimyasal yerine beyaz sirke ve karbonatla karışım yapıp temizleyebilirsiniz.
Evet yarar kireç lekesi olmadıysa normal su lekeleri çıkarDuz cam ise yarar degil mi 3 banyom var ve hepsi bu sekilde o yuzden kolay bir yontem ariyorum da deneyecegim yarin temizlik gunum tesekkur ederim
Cok teşekkür ederimEvet yarar kireç lekesi olmadıysa normal su lekeleri çıkar
Rica ederim şimdiden kolay gelsinCok teşekkür ederim
Aynen valla allah herkese hayırlı işler nasip etsin :)gözün aydın işsizlik zor ya
hoş geldin bu arada benimkide cam düz çok lekeleniyorTecrubeleli bayanlara ufacik micik bir sorun olcak yardimci olurlarsa sevinirim benm evimin dusa kabinperi dumduz cam ve asiri derece de su izi var bas edemiyorum bir turlu sizce ne yapabilirim bu arada hamileyim cok agir ilaclar kullanamiyorun simdiden tesekkur ederim
Hoşbulduk mantikli denemk lazimhoş geldin bu arada benimkide cam düz çok lekeleniyor
ben bulaşık makinası parlatıcıyla siliyerum leke ve sabun lekesi kalmıyor
aa birde hamilesin kucagına almayı nasip etsinH
Hoşbulduk mantikli denemk lazim
Amin tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsinaa birde hamilesin kucagına almayı nasip etsin
rabim