Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yuvru kuslar nabersiniz?

Iftara salcali makarna yapicam canim cok istiyor nedense yanina salata ve corba yetiyor
Valla geçen gün bende yoğurtlusunu yapmıştım ama o kadar şişiriyoki insanı. Midemiz iyice küçülmüş bizim dün semizotu salatası , sarma ve çorba içtik sadece ekmek yemediğim halde çatladım 5 dkda doyuyor insan :)

Ben cok yiyen biri degilim ramazanda gene daha da azaldi yediklerim. Hersey bereketli oluyor hemen doyuyorum gözümde kaliyor resmen yemediklerim

Ben cok yiyen biri degilim ramazanda gene daha da azaldi yediklerim. Hersey bereketli oluyor hemen doyuyorum gözümde kaliyor resmen yemediklerim
Ben çok yemek yediğim halde hiç yiyemiyorum ramazanda ama hep kilo alırım genelde inşallah bu sene almam amin bende yemeği yapınca gözüme az gözüküyor üzülüyorum yemekleri katarken nasıl doycam bunla diye sonra bi sürü yemek kalıncada dökülcek diye üzülüyorum ne garip insanlarız

nasıl yani senmi yaptın demişsin
yani şöyle anlatayım canım içi evde hazırlıyorum
fırına gönderiyorum yani çarşıdaki fırına
Anladım aynı bizim yaptığımız gibi :) bizde icini hazirlariz etli pideciye gondeririz ama pide yaptırırız hep daha hic lahmacun yaptirmadik burda genelde etli pide yaparlar Adıyamanda lahmacun mu yapıyorlar genelde :) guzeldir oranın lahmacunu

evet güzeldir buranın lahmacunu pidede yaparız
inan çok güzel olmuştu misafirim vardı kızım arkadaşlarını çagırmıştı iftara
çok begendiler çay içiyorumtabi sigarada

Biz konyalı değiliz ama burda lahmacun çok yapmazlar abla herkes etli pide yer genelde. İçine neler koyuyosun lahmacunun? Fotosunu çekseydin keşke merak ettim :)
ah işte benim telefondan kk kulübüne giremiyorum ya
sogan sarmısak kıyma iç yag salça isot pul biber
baharat 7 türlü cıvık yag maydanoz tuz harmanlıyorum
ve hazır afiyet olsun

ah işte benim telefondan kk kulübüne giremiyorum ya
sogan sarmısak kıyma iç yag salça isot pul biber
baharat 7 türlü cıvık yag maydanoz tuz harmanlıyorum
ve hazır afiyet olsun
Oh isot koyunca acı oluyor tabi burda hiç isot kullanılmaz hatta sumak bile kullanılmaz. Geçenlerde annem sumak almış salatalara koyarız diye banada verdi biraz salataya koymuştum eşimle ikimize bi dokundu midemiz çok kötü oldu alışkın olmayınca tabi :)

sumak neden dokundu ki acı degilki anlamadım
salatalara dolmaya koyarız çok yakışır limon yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…