- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.701
geçmiş olsunIyi aksamlar arkadaslarim
Bugün bisey yapamadim. Cok basim agriyor yerimden kalkamadim
yufka ekmek yapmışlar annenler teyzen ben bilirim zor açmayı bilmem ama pişirmeyi ve hamurEneem hastalık olmasında gezin yeterkii. Valla biz dün annemler teyzemler falan ramazanlık yufka ekmek yaptılar gözleme yaptılar falan sabahtan akşama kadar ordaydım. Bugünde mantı yaptılar ramazanlık öldüm bittim iki gündür ordaydım 1 saat önce geldik eve :) sizler naptınız anlatım bakam. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada tutcağımız oruçları kabul etsin rabbim inşallah.
Öylemi annemde aynı biliyomusunuz? Açamaz ama çevirir ve hamur yoğurur. Antalyalıyız ablacım biz burda çok yaparlar yufka ekmek bide annemlerin evi gecekondu komşularla çok samimiler herkese sırayla yapılır Ramazan gelmeden. :)yufka ekmek yapmışlar annenler teyzen ben bilirim zor açmayı bilmem ama pişirmeyi ve hamur
yogururum nerelisiniz yufka deyince
ayy abla seni gorunce hevesleniyorum valla:)ama sonra su kucuk canavarlara bakiyorum kaciyor hevesim:))kızlar hayırlı ramazanlarsofranız bereketli olsun
bu gün yapılan işler korüdoru ve mutfagın halısını yıkadım balkonda
çamaşır katladım oturma odasının perdesi yıkandı asıldı mutfagın balkonu yıkandı iki pasapas yıkandı
yemek yapıldı
oyy oyyy cok yormyshsun kendini canimIyi aksamlar bigun yapilanlar
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Pazara gidildi
Markete gidildi
Carsiya gidildi
Kucuk cadima bir iki bisey aldim
Eve geldim yemek yaptim
Esyalari yerlestirdim ama cok yoruldum var ya bittim resmen
gecmis olsun kuzu noldu?Iyi aksamlar arkadaslarim
Bugün bisey yapamadim. Cok basim agriyor yerimden kalkamadim
bu yorgunluklarin da tadi bi baska ya artik kalmadi oyle seylerEneem hastalık olmasında gezin yeterkii. Valla biz dün annemler teyzemler falan ramazanlık yufka ekmek yaptılar gözleme yaptılar falan sabahtan akşama kadar ordaydım. Bugünde mantı yaptılar ramazanlık öldüm bittim iki gündür ordaydım 1 saat önce geldik eve :) sizler naptınız anlatım bakam. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada tutcağımız oruçları kabul etsin rabbim inşallah.
acmayi biliyorum ben ogretirim sana abla:))yufka ekmek yapmışlar annenler teyzen ben bilirim zor açmayı bilmem ama pişirmeyi ve hamur
yogururum nerelisiniz yufka deyince
Evet canim ben tasiyorum esim iste oluyor o saatte yavas yavas yapiyorum ama biraz daha agirlasinca hic yapamam heraldeayy abla seni gorunce hevesleniyorum valla:)ama sonra su kucuk canavarlara bakiyorum kaciyor hevesim:))
oyy oyyy cok yormyshsun kendini canim
aldiklarini da sen mi tasiyosun?
gecmis olsun kuzu noldu?
bu yorgunluklarin da tadi bi baska ya artik kalmadi oyle seyler
acmayi biliyorum ben ogretirim sana abla:))
Dikkat ediyorum yavas yavas idare ediyorumçok yorma kandini sonuşta hamilesin canım ya
sen yine de dikkat et canimEvet canim ben tasiyorum esim iste oluyor o saatte yavas yavas yapiyorum ama biraz daha agirlasinca hic yapamam heralde
Canim kizim 11 yasinda cok cok cok istiyordu.. ama simdi soyluyor anne sanki biraz kiskanacak gibiyim diye.bende diyorum kizim sen benim cocugum degil arkadasim dostumsun diyorum cunku kizimi 18 yasinda dogum yaptim ikimiz beraber buyuduk..o yuzden senin yerin farkli olur diyorum.. ama bakalim dogunca gorucez.. dunde bebise emzik biberon suluk fipan aldim. Hemen emzigi kendine takmis kendinin de suluklu gibi bir biberonu var onu cikarmis cay iciyor ondan..dedim iste ne kadar yas farki da olacak olsa yine icinde kiskanclik var olur gibime geliyor...beklicez goricez artikiiiinnnnnsen yine de dikkat et canim
kizin ne diyo su kardes isine?:)kiskanclik var mi?:))
hahaha:)benim kiz da kiskanc keske kardes istemeseydim diyo:)))ben de genc anne oldum senin gibi 20 yasimda oldu kizim:))Canim kizim 11 yasinda cok cok cok istiyordu.. ama simdi soyluyor anne sanki biraz kiskanacak gibiyim diye.bende diyorum kizim sen benim cocugum degil arkadasim dostumsun diyorum cunku kizimi 18 yasinda dogum yaptim ikimiz beraber buyuduk..o yuzden senin yerin farkli olur diyorum.. ama bakalim dogunca gorucez.. dunde bebise emzik biberon suluk fipan aldim. Hemen emzigi kendine takmis kendinin de suluklu gibi bir biberonu var onu cikarmis cay iciyor ondan..dedim iste ne kadar yas farki da olacak olsa yine icinde kiskanclik var olur gibime geliyor...beklicez goricez artikiiiinnnnn
Sagol ablamgeçmiş olsun
Amin insallah cnmgunaydin kizlar
herkese iyi Ramazanlar
Tutdugunuz oruclar kabul olur insallah
nasilsiniz bakalim:)))
Hahahah kuzum niy pisman kardes istemekten? Bilmesem dicem bütün isleri o yapiyor :))hahaha:)benim kiz da kiskanc keske kardes istemeseydim diyo:)))ben de genc anne oldum senin gibi 20 yasimda oldu kizim:))
cok yoruluyomus selcos:)))ama cok da seviyo birinin parmagi bi yere degse agliyo uzuldum kardesimin parmagi degdi diyo:))garip bi cocuk:))Sagol ablam
Amin insallah cnm
Dün öglende basladi daha agri gecmedi zülim. Dusa girdim zor ciktim tansiyonum düstü heralde..
Hahahah kuzum niy pisman kardes istemekten? Bilmesem dicem bütün isleri o yapiyor :))
Oy yerim ben onu. Ne güzel iste kiyamiyor kardeslerine ve sevdiklerine. Kuzum bazen hepimizin öyle günleri geliyor :)cok yoruluyomus selcos:)))ama cok da seviyo birinin parmagi bi yere degse agliyo uzuldum kardesimin parmagi degdi diyo:))garip bi cocuk:))
annemle konusuyo goruntulu eli degmis kapanmis baktik agliyo bilmeden yuzune kapattim uzulmusdur anneannem diyo:))
bazen de cok kalpsiz oluyo cozemedim ben su cadiyi:))))
Aslinda cok istiyordu kardes.. en son bizden umidi kesmis babaannesine diyordu bana kardes yap diyehahaha:)benim kiz da kiskanc keske kardes istemeseydim diyo:)))ben de genc anne oldum senin gibi 20 yasimda oldu kizim:))
Selam cnm bende bugün bisey yapmadimGünaydın kızlaar günaydın diyorum çünkü ben yeni uyandımoruç olunca hep geç uyanırım sahura kadar uyumadığım için galiba :) bugün bişey yapmayı düşünmüyorum evi dün temizledim zaten yapcağım şeyleride gece sahuru beklerken yapmayı düşünüyorum var mı benim gibi sahuru bekleyen
Dün bende bekleyemedim ama uykudan uyandığım zamanda midem çok bulanıyor bişey yiyesim gelmiyoSelam cnm bende bugün bisey yapmadimalisverise gittim sadece. Simdi yemeklere baslicam ancak yaparim iftara kadar.. ben bekleyemiyorum sahuru
Alisirsin beklemeye cnm. Bugün uzun uyudun ya :) Sahuru da yaparsin insallahDün bende bekleyemedim ama uykudan uyandığım zamanda midem çok bulanıyor bişey yiyesim gelmiyo