- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.681
Günaydin canlar nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim sabah kalktim carsafi degistirdimGünaydin canlar nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Bnde gezmelerden geldim simdi yemek yedik yeni oturdum popomun üstüne dinlenme vakti geldi. Sonra esim ise gidicek bende yalniz kalicam gelin cay icelimmGunaydin canim sabah kalktim carsafi degistirdim
Mutfagi topladim
Kahvalti yaptik
Banyoyu yikadim
Simdi hazirlanip gezmeye gidicem sen nasilsin
Züli filingin gezmeleri virüs gibi bize de gectiben geldim canlar)
filing kizim ne yaptin bana evde duramiyorum:)))gecen gun dugun,dun de amcamlara gittik.dun aksam da ozanin atesi cikti kustu falan.bu sekilde. 3-4 gun suruyo digerli iylesti Sukur.bu gece 4de yatip 7de uyandim
aynen oyle selcos:))bak ortaliklarda yok yine:))))Bnde gezmelerden geldim simdi yemek yedik yeni oturdum popomun üstüne dinlenme vakti geldi. Sonra esim ise gidicek bende yalniz kalicam gelin cay icelimm
Züli filingin gezmeleri virüs gibi bize de gecti
Kuzum esimi simdi ise gönderdim bende koltuga uzandim :) bende yorgunum sabah erken kalktimaynen oyle selcos:))bak ortaliklarda yok yine:))))
naber bu arada kuzu?oyy ben cok yorgunum ya
sag olasin balimKuzum esimi simdi ise gönderdim bende koltuga uzandim :) bende yorgunum sabah erken kalktim
Sen nasilsin zülim ne var ne yok? Cocuklar nasil
Ellerine saglik kuzum. Iyi gecelersag olasin balim
cocuklar uyudu
ben de bulasik yikadim ortaligi topladim
sut kaynattim
simdi de uyicam
afiyet olsunBnde gezmelerden geldim simdi yemek yedik yeni oturdum popomun üstüne dinlenme vakti geldi. Sonra esim ise gidicek bende yalniz kalicam gelin cay icelimm
Züli filingin gezmeleri virüs gibi bize de gecti
Eneem hastalık olmasında gezin yeterkii. Valla biz dün annemler teyzemler falan ramazanlık yufka ekmek yaptılar gözleme yaptılar falan sabahtan akşama kadar ordaydım. Bugünde mantı yaptılar ramazanlık öldüm bittim iki gündür ordaydım 1 saat önce geldik eve :) sizler naptınız anlatım bakam. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada tutcağımız oruçları kabul etsin rabbim inşallah.ben geldim canlar)
filing kizim ne yaptin bana evde duramiyorum:)))gecen gun dugun,dun de amcamlara gittik.dun aksam da ozanin atesi cikti kustu falan.bu sekilde. 3-4 gun suruyo digerli iylesti Sukur.bu gece 4de yatip 7de uyandim
çok yorma kandini sonuşta hamilesin canım yaIyi aksamlar bigun yapilanlar
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Pazara gidildi
Markete gidildi
Carsiya gidildi
Kucuk cadima bir iki bisey aldim
Eve geldim yemek yaptim
Esyalari yerlestirdim ama cok yoruldum var ya bittim resmen