Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ee ekip tamam degil yeni gelen kizlar nerde?:KK20:
evet neler yaptim
  • sacimi bandanayla sardim bukle yaptim deneme amacli:KK70:guzel oldu benim gibi zamani az ama bakimli gozukmek isteyenler icin siddetle tavsiye ederim:KK45:dogal dalgalar:süslü:
  • makyaj da yaptim hazir saci yapmisken:KK45:
  • yataklari topladim
  • bulasiklari hall etdim
  • ocagi masayi tezgahi sildim
  • camasir topladim
  • wc lavaboyu ovdum
  • supurge actim
neleri yapicam
  • yemek.kac gundur dogru durust yemek yapmiyorum hastayim diye
  • camasir katlicam
  • camasir yikicam
  • toz alicam

ee ekip tamam degil yeni gelen kizlar nerde?:KK20:
evet neler yaptim
  • sacimi bandanayla sardim bukle yaptim deneme amacli:KK70:guzel oldu benim gibi zamani az ama bakimli gozukmek isteyenler icin siddetle tavsiye ederim:KK45:dogal dalgalar:süslü:
  • makyaj da yaptim hazir saci yapmisken:KK45:
  • yataklari topladim
  • bulasiklari hall etdim
  • ocagi masayi tezgahi sildim
  • camasir topladim
  • wc lavaboyu ovdum
  • supurge actim
neleri yapicam
  • yemek.kac gundur dogru durust yemek yapmiyorum hastayim diye
  • camasir katlicam
  • camasir yikicam
  • toz alicam
Oooo züliii :halay:seni gören cennetlik :KK70: ellerine saglik kuzumm bende simdi kahvemi ictim kendime bi ceki düzen vericem.
Bandana bende durmuyor kuzum ya :KK43: sacim az ve ince ya yolunmus tavuga benziyorum :KK70:
Ben bugün yemek derdinden kurtuldum esim isten sonra cumaya gidicek oradan ciktiktan sonra arkadaslariyla yemek yiceklermis :KK49:benimde aksama günüm var orada yicem..

ellerine saglik kuzu:KK68:dusakabinde duz cam kullanmak zor olmuyo mu selcos hemen su lekesi kaliro_O
Tsk ederim canim arkadasim :KK200: biraz zor oluyor eve ama hemen siliniyor. Dustan sonra hemen siliyorum temiz duruyor :)

Oooo züliii :halay:seni gören cennetlik :KK70: ellerine saglik kuzumm bende simdi kahvemi ictim kendime bi ceki düzen vericem.
Bandana bende durmuyor kuzum ya :KK43: sacim az ve ince ya yolunmus tavuga benziyorum :KK70:
Ben bugün yemek derdinden kurtuldum esim isten sonra cumaya gidicek oradan ciktiktan sonra arkadaslariyla yemek yiceklermis :KK49:benimde aksama günüm var orada yicem..

Tsk ederim canim arkadasim :KK200: biraz zor oluyor eve ama hemen siliniyor. Dustan sonra hemen siliyorum temiz duruyor :)

selcos oyle degil bak bundan bahs ediyorum.gune gideceksin madem yap guzel oluyor:)

kızlar bencede duşa kabin cam sor benimki de cam sor temizleniyor
ben makina parlatıcıyla siliyorum şimdiye kadar yapılan işler kahvaltı yapıldı
10 kilo peynir yıkandı ve sonra merdivenleri kızımla sildik binanın biz siliyoruz
geldim peyniri tuzladım küplere konuldu kızım pohaça yaptı pişiyor ve ben ütü yapacayım duş
alınacak namaz kılınacak benim torunun gösterisi var okulda oraya gidilecek:temizlik::KK45::halay:

10 kilo peynir yıkandı ve sonra merdivenleri kızımla sildik binanın biz siliyoruz
geldim peyniri tuzladım küplere konuldu kızım pohaça yaptı pişiyor ve ben ütü yapacayım duş
alınacak namaz kılınacak benim torunun gösterisi var okulda oraya gidilecek:temizlik::KK45::halay:
Ben simdi dustan sonra hemen sildim ama ne iz kaliyor ne bisey. Önce dubar örmeyi düsünüyordu esim ama duvar banyoyu kücük gösterir diye cam aldik.

Masallah abla bayagi is yapmisin:halay:size simdiden iyi eglenceler

ellerinize saglik abla ana kiz baya is yapmishsiniz:)

Ciddimisin? Tam bana göre nasil yapiyorsun?

Bende karanfilli suyu sürdügümden beri sacim cok az dökülüyor. Ve sanki sac tellerim kalinlasti gibi
aynen oyle kuzu haftada 2 kere yapiyorum
sanki yuzundrn fondoten varmis gibi oldu zamanla daha iyi olucaktir
karanfil suyunu ben de yapicam

maya maskesi soyle
yas maya
yuzun yagliysa suyla kuruysa sut ve bi kac damla zeytinyagiyla islat.krem kivima gelince yuzune sur 20-25 dakika sonra yika

aynen oyle kuzu haftada 2 kere yapiyorum
sanki yuzundrn fondoten varmis gibi oldu zamanla daha iyi olucaktir
karanfil suyunu ben de yapicam

maya maskesi soyle
yas maya
yuzun yagliysa suyla kuruysa sut ve bi kac damla zeytinyagiyla islat.krem kivima gelince yuzune sur 20-25 dakika sonra yika
Kuru mayayla yapilir mi bu züli

X