Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben öyleyim normalde..sabah ses olmasın diye bahane ürettim kendime..oturdukça oturuyorum,sonrada zordan yapıyorum hep..şimdi karar aldım..sabahtan derleyip toplayıp kendime zaman ayırıcam diye..bakalım...yanlız sabah daha bereketli geldi zaman bana..nerdeyse bitti valla..market işini bile hallettim.sabah sabah 80 lira gitti yaa..güya para biriktiricem:olamaz:

şimdi kahve içiyorum..süpürge açıcam ama henüz apartmanda ses yok..
Himmmm kahve miiiiii

günaydın :)

dün eşimle evi üpürüp sildik topladık çamaşır yıkandı ütü yaptım vs...

ama düzenli olmak çocuklu ve çalışansan pek de kolay değil maaleesef..

sürekli iş yapmak gerkeiyor ..
yemek saati hazırlık meyve hazırlığı ev temizle düzenle oyuncak toplama ve 8 saat iş hayatı..
kendine vakit ayırmak pek zor olsa da başarıyorum..günde en az 1saat benim saddece benim oluyor ..bu da yaşamda dinç tutuyor beni..

sizde durumlar nasılç...

çocuklu çalışan arkadaşlarım sizler düzeni nasl sağlıyorsunuz merak ediyorum

Kmsl Hnd Kmsl Hnd çok hamaratım bugün,çook :temizlik:

Sahihuban Sahihuban canım allah kolaylık versin,çalışanlara daha zor tabi...ama şöylede bir durum var,çalışan insanın sonra yaparım bahanesi olmadığından daha düzenliler gözlemlediğim kadarıyla..[/QUOTEevet canim cok hamaratsin ama buri beni kaldirsin cok isim var cunku

Kmsl Hnd Kmsl Hnd çok hamaratım bugün,çook :temizlik:

Sahihuban Sahihuban canım allah kolaylık versin,çalışanlara daha zor tabi...ama şöylede bir durum var,çalışan insanın sonra yaparım bahanesi olmadığından daha düzenliler gözlemlediğim kadarıyla..

evim genelde toplu derlidir ancak yoğunluk beni yoruyor

ya da annemin dediği gibi ''işemeyi işten mi sayıyoruz acaba?''

olması gerekeni mi abartıyorum yani..

biraz gerçekci olmak gerek

iş sonrası ev işleri ve çocuk da hepsine azar azar zaman ayırıp asayişi sağlayabilrim pekala...

aydınlanma yaşıyorum :duduk:

ay senin ki daha kötüymüş :KK70: benim aile bilmiyor en azından :KK70:
Bende kimse bilmiyor o_Oeski nickimi bile degistirdim eger esim yakalarsa konularimi görmesin diye :KK70:

Kizlar gunaydin oooooo temizlige baslanmis biis bile ben yemi kahvlti yaptim birazdan baslicam ama cokkkkk isim var bugun bitirince yazarim bakalim neler yapmisim kolay gelsin hepimizeeeee
günaydinn kolay gelsinnn

Bugün herkes bi baska hamarat :KK9:
Ben daha bisey yapmadim sacima karanfilli su masaj yaptim gürlesiyormus bakicaz artik...

bayıldım annenizin sözüne..yeni düsturum bu bir süre:rapci:
bende o aydınlanmayı bu sabah yaşadım..hakkaten gözümüzde ne büyütüyomuşuz yahu..normal şartlarda akşama kadar işim bitmez..sallana sallana iş yapar,oturmazdım..şu an size işler bitmiş,ikinci kahve sigara keyfisi yaparaktan yazıyorum :kahve:
Oohhh kahve keyfi severim temizlikten sonra :confused:

bayıldım annenizin sözüne..yeni düsturum bu bir süre:rapci:
bende o aydınlanmayı bu sabah yaşadım..hakkaten gözümüzde ne büyütüyomuşuz yahu..normal şartlarda akşama kadar işim bitmez..sallana sallana iş yapar,oturmazdım..şu an size işler bitmiş,ikinci kahve sigara keyfisi yaparaktan yazıyorum :kahve:
ooo ellerine sağlık hızlısın maşallah
Bende kimse bilmiyor o_Oeski nickimi bile degistirdim eger esim yakalarsa konularimi görmesin diye :KK70:

günaydinn kolay gelsinnn

Bugün herkes bi baska hamarat :KK9:
Ben daha bisey yapmadim sacima karanfilli su masaj yaptim gürlesiyormus bakicaz artik...
benim eşim buraya takıldığımı biliyor zaten tüp bebek ve zayıflama topiğine bakıyorum ondan sıkıntı olmuyor ama nickimi bilmiyor :KK70:

kızlar bende sizdenim :) başlığı yeni keşfettim. 10 aylık evliyim ve çalışıyorum. 10 aydır iş ev arası dengeyi hala sağlamış değilim. hepsi bir arada zor geliyor :KK43: bir pazar günü evdeyim. onda da bütün gün gezdik. akşam eve geldiğimde yemek hazırladım sonra uyuyakalmışım mutfak öylece kalakalmış :) sizlerden okur öğrenir belki biraz da gaza gelirim :)

geldim geldimmm beni özlemişsiniz sen ve BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20
kız özledim burayı torumu sormuşsun iyi çok şükür ev gitiler
onlar iş çok ancak yaptılrımı yazayım yoksa bende liste tutmuyor
çamaşır çok ama hava çok kötü ya dün çıktık dışarıya çay ve çerez aldık
piknik yaptık çok güzeldi dedim oruç geliyor çıkamayız diye
Özledik tabiki moral veren yok baksana evde bisey yaptigim yok :KK70: en azindan siz yazinca özeniyorum ev isine

kız hani bana kahve :kahve:
Buyur abla afiyet olsunn

Eklentiler

• IMG_3151.JPG
    IMG_3151.JPG
    143,6 KB · Görüntüleme: 70
X