Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydin lilar. Biz kayinvalidemdeyiz kahvalti hzorliyor kayinvalidem ben daha yatakta keyif yapiyom...ayyyy evde bi siuru isim var bupasik makinasi bitmisti onu yerlestirecem camasir var belki 4 makina cikar ayyyyyyy

Gunaydin lilar. Biz kayinvalidemdeyiz kahvalti hzorliyor kayinvalidem ben daha yatakta keyif yapiyom...ayyyy evde bi siuru isim var bupasik makinasi bitmisti onu yerlestirecem camasir var belki 4 makina cikar ayyyyyyy
Sende şanslısın benim gibi maşallah keyfini çıkar kuzum yaparsın

İlk 20 dk da tüm odalar toplandı,makineye çamaşır atıldı:) ben gözümde fazlamı büyütüyorum ne:)
Mutfak kaldı..toz alınacak,bide banyoları köpürtüp bırakıcam..
sonra keyif zamanı..apartman uyanıncada süpürgeyi açıp,yerleri,pencere kenarlarını falan siler,banyoları durularım..
Bugüne yemekte var..market,manavı hallederim öğleden sonrada..

günaydın pazartesi sendromu tutmaya başladı beni sabah kahvaltı yaptık eşimle bulaşıkları makineye yerleştirdim evden çıktım. yatak toplamadım çünkü çok terlemişiz hava alsın dedim balkonda çamaşırım da var nemliydi akşam gidince toparlıcam yatmadan önce 15 dk mutfakta geçirme kuralı koyuyorum kendime yemeğim pişerkende çamaşırım varsa onlarla ilgilenecem şuan kirlimde 2 yünlü kazak var akşamda nevresim değiştirecem onlar kirli çıkacak hemen makineye atarım sabahta serip evden çıkarım yağmur olmazsa öneriniz varsa bugün onları da dikkate alabilirim

Canim ellerine saglik, benimde resmen gözümde büyüyor. Baslayincs hemen bitiriyorum sonra da kiziyorum kendime niye daha erken yapmadim diye...
sen islerini bitirmisin bile

Cnm sen almanyadami yasiyorsun?

ben öyleyim normalde..sabah ses olmasın diye bahane ürettim kendime..oturdukça oturuyorum,sonrada zordan yapıyorum hep..şimdi karar aldım..sabahtan derleyip toplayıp kendime zaman ayırıcam diye..bakalım...yanlız sabah daha bereketli geldi zaman bana..nerdeyse bitti valla..market işini bile hallettim.sabah sabah 80 lira gitti yaa..güya para biriktiricem

şimdi kahve içiyorum..süpürge açıcam ama henüz apartmanda ses yok..

aspirin ile silinebilir sonra bir kat yüzey temizleyici ile güzel kokması için silebilirsin ben genelde su ile yıkıyorum fırça ile sürtüyorum

yok kuzum mersinde yaşıyorum ben
Tsk ederim cnm :) bende fircaliyorum. Hatta kovayla komple su döküp duruluyorum.

Schoner duft almanca oldugu icin sordum cnm ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…