- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.361
Sende şanslısın benim gibi maşallah keyfini çıkar kuzum yaparsınGunaydin lilar. Biz kayinvalidemdeyiz kahvalti hzorliyor kayinvalidem ben daha yatakta keyif yapiyom...ayyyy evde bi siuru isim var bupasik makinasi bitmisti onu yerlestirecem camasir var belki 4 makina cikar ayyyyyyy
Aynen vallaSende şanslısın benim gibi maşallah keyfini çıkar kuzum yaparsın
Canim ellerine saglik, benimde resmen gözümde büyüyor. Baslayincs hemen bitiriyorum sonra da kiziyorum kendime niye daha erken yapmadim diye...İlk 20 dk da tüm odalar toplandı,makineye çamaşır atıldı:) ben gözümde fazlamı büyütüyorum ne:)
Mutfak kaldı..toz alınacak,bide banyoları köpürtüp bırakıcam..
sonra keyif zamanı..apartman uyanıncada süpürgeyi açıp,yerleri,pencere kenarlarını falan siler,banyoları durularım..
Bugüne yemekte var..market,manavı hallederim öğleden sonrada..
Cnm sen almanyadami yasiyorsun?günaydın pazartesi sendromu tutmaya başladı benisabah kahvaltı yaptık eşimle bulaşıkları makineye yerleştirdim evden çıktım. yatak toplamadım çünkü çok terlemişiz hava alsın dedim balkonda çamaşırım da var nemliydi akşam gidince toparlıcam yatmadan önce 15 dk mutfakta geçirme kuralı koyuyorum kendime yemeğim pişerkende çamaşırım varsa onlarla ilgilenecem şuan kirlimde 2 yünlü kazak var akşamda nevresim değiştirecem onlar kirli çıkacak hemen makineye atarım sabahta serip evden çıkarım yağmur olmazsa öneriniz varsa bugün onları da dikkate alabilirim
aspirin ile silinebilir sonra bir kat yüzey temizleyici ile güzel kokması için silebilirsin ben genelde su ile yıkıyorum fırça ile sürtüyorumKizlar banyo fayanslarini neyle siliyorsunuz??
Komple yer duvar silmek istiyorum
yok kuzum mersinde yaşıyorum benCnm sen almanyadami yasiyorsun?
Tsk ederim cnm :) bende fircaliyorum. Hatta kovayla komple su döküp duruluyorum.aspirin ile silinebilir sonra bir kat yüzey temizleyici ile güzel kokması için silebilirsin ben genelde su ile yıkıyorum fırça ile sürtüyorum
yok kuzum mersinde yaşıyorum ben
Bende cifle siliyorim normalinde de bi soze sorayim dedimZeytintanem
benim duruma göre değişiyo..bazen çamaşır suyuyla,bazen cifle,bazen aspirinle bazende sadece beyaz sabunla köpürtüyorum..bekletip duruluyorum
hıııTsk ederim cnm :) bende fircaliyorum. Hatta kovayla komple su döküp duruluyorum.
Schoner duft almanca oldugu icin sordum cnmü
hıııya nick sorunu yaşadım deşifre olmuştum doktoruma ismimin anlamını arkadaşa almancaya çevirttim
tüp bebek topiğini doktorum ve hemşireleri takip ediyormuş ordan ben ve birkaç kişi deşifre oldukkiz nasil desifre oldun kii bende sorcam sorcam bi firsat olmadi demek desifre oldun