Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:)))ayy senin isin cok zordur ya ne yemek yapilir ki onlar da olmadan:)

baris da guzel guzel anlat istedigini. bu erkek milletine zorla yaptirinca inada bindiriyolar iyice

:)))ayy senin isin cok zordur ya ne yemek yapilir ki onlar da olmadan:)

baris da guzel guzel anlat istedigini. bu erkek milletine zorla yaptirinca inada bindiriyolar iyice
Bende oyle yaptim zaten canim oda bana hak verdi dusununce form verdigimiz yerden cevap gelir gelmez giricek insallah en kisa zamanda gelir haber :)

Ben dun giremedim bu arada hanimlar hastaneden sonra tum gun carsidaydim elbise aradim yemek icin zar zor buldum bi tane hic adam akilli bisey yok cunku :/ eve geldim supurdum sildim yemek yaptim yedik bulasik yikadim camasirlari katladim annemlere gittik saat 12 gibi geldik eve lavobolari surttum uyuduk. Bugun kalktim camasir attim balkonu yikadim kahvalti yaptik bulasigi yikadim mutfagi topladim bugunde kuzenimin esi cagirdi evine oraya gidicez annemlerle ramazan oncesi her gunum dolu :KK70:

Kizlar gunaydin calla bugun bende bi temnbellik var hala yataktayim...hiiii bu ard dun bebisimin ilk tekmesini hissettim onun mitlupugu var uzerimde hic yataktan cikasim gelmiyor

2 gündür yemek yapmiyorum züli ondan öyle duruyor :KK70: yok kiz depresyona girme. Seninkiler büyüyünce benimki ortaligi dagitmaya baslicak :KK70: sonra ben uykusuz kalicam falan.. sirayla hersey :KK66:

Ben yorganlarimi yikiyorum cnm.

Tesekkürler poncigimm :KK200: ben daha baslayamiyorum malesef. Hem cicek tozu yüzünden hemde terasta tadilat var... esim oradini bitirsin dip köse temizlik yapicam :halay:

Kuzum dün giremedim islerim vardi...

Kolay gelsin cnm :) basladin mi temizlige
Başladım şimdi gezmeye gidiyorum aile toplantısı var bugün kuzende. Salonun balkon ve camlarını sildim ayrıca mutfak balkon ve cami silindi dönüşte mutfakta lavabosunun üst camını silecem yarın sabahta toz silme süpürme yaparım gücüm kalırsa da yatak odası camlarını silerim diyorum halılar da kalkacak yarın çok işim varmış benim öyle ya

Ben dun giremedim bu arada hanimlar hastaneden sonra tum gun carsidaydim elbise aradim yemek icin zar zor buldum bi tane hic adam akilli bisey yok cunku :/ eve geldim supurdum sildim yemek yaptim yedik bulasik yikadim camasirlari katladim annemlere gittik saat 12 gibi geldik eve lavobolari surttum uyuduk. Bugun kalktim camasir attim balkonu yikadim kahvalti yaptik bulasigi yikadim mutfagi topladim bugunde kuzenimin esi cagirdi evine oraya gidicez annemlerle ramazan oncesi her gunum dolu :KK70:
barismak yaramis sana filingcim jet gibisin masallah:KK8:
Kizlar gunaydin calla bugun bende bi temnbellik var hala yataktayim...hiiii bu ard dun bebisimin ilk tekmesini hissettim onun mitlupugu var uzerimde hic yataktan cikasim gelmiyor
ayy yerim onun tekmesini:KK68: 10 kere de hamile kalsa bi anne icin o ilk tekmeler hep bi baska:KK68:
Başladım şimdi gezmeye gidiyorum aile toplantısı var bugün kuzende. Salonun balkon ve camlarını sildim ayrıca mutfak balkon ve cami silindi dönüşte mutfakta lavabosunun üst camını silecem yarın sabahta toz silme süpürme yaparım gücüm kalırsa da yatak odası camlarını silerim diyorum halılar da kalkacak yarın çok işim varmış benim öyle ya
canim calisiyo musun?:olamaz:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 çok sağol linkler için..yeniden yapasım geldi okuyunca:)
Ben bugün hiçbir şey yapmak istemedim,yaptığımıda çok zordan yaptım. Kitap okumayı severim,onu bile okuyasım gelmedi. Yanlız olsaydım yataktan asla çıkmazdım.
Havadanmıydı neydi..istanbul çok kapalıydı bugün..kapalı havayı da hiç sevmem. Ruhumda kapanır hemen

Kolay gelsin simdiden. Beeeeelllkkkiiii canim isterse bende yarin mutfagimi temizlerim :KK70: bi türlü baslayamadim ya...

ben geldim millet
cocuklari anneme birakip aylar sonra kuafore gittim:))
evin altini ustune cevirmisler
bu gece 3de falan uyurum artik:)))
Ne yaptirdin kiz kuaförde??? Boya moya?

kızlar ben geldim dünden beri dügün vardı dün akşam kına
birde be yakın gözlügü kulanıyorum dün verdik tamire kırılmıştı
akşam üstü aldı oglum ondan sonra dügüne gitik tabi bir yagmur anlatamam
açık dügün salonuydu donduk inanın birde baraj kenarında salon
zar zor yemek yenildi milet gidip evden batanye getirdiler küçük çocuklarına
davul bile çalamadılar davulcular:kızgın:

Kızlar ne kadarda bır evesıpurge tutuyorsunuz? Yatak odasında yerlerde 1 haftada topal topak toz oluşuo (giyinme odamız ayrı yerde) nereden gelıobu tozlar kafayı yıcem ... evın diğer odalarında böyle toz olmuyor
Ben hergun tutuyorum..

Günaydın herkese
kızlar uyanık olan varmı
ben ve kızım uyanıgız benim torunun ateşi çıkıyor
yarım saate bir ateşini ölçüyor :işsiz:sohbet ederiz dedim
Geçmiş olsun ablacım inşallah iyileşmiştir torununuz
Dün sadece çamaşır yıkama serme ve ütü ile geçti
Umarım bugün daha verimli olur

X