Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Himmmm kahve miiiiii

günaydın :)

dün eşimle evi üpürüp sildik topladık çamaşır yıkandı ütü yaptım vs...

ama düzenli olmak çocuklu ve çalışansan pek de kolay değil maaleesef..

sürekli iş yapmak gerkeiyor ..
yemek saati hazırlık meyve hazırlığı ev temizle düzenle oyuncak toplama ve 8 saat iş hayatı..
kendine vakit ayırmak pek zor olsa da başarıyorum..günde en az 1saat benim saddece benim oluyor ..bu da yaşamda dinç tutuyor beni..

sizde durumlar nasılç...

çocuklu çalışan arkadaşlarım sizler düzeni nasl sağlıyorsunuz merak ediyorum

evim genelde toplu derlidir ancak yoğunluk beni yoruyor

ya da annemin dediği gibi ''işemeyi işten mi sayıyoruz acaba?''

olması gerekeni mi abartıyorum yani..

biraz gerçekci olmak gerek

iş sonrası ev işleri ve çocuk da hepsine azar azar zaman ayırıp asayişi sağlayabilrim pekala...

aydınlanma yaşıyorum

ay senin ki daha kötüymüş benim aile bilmiyor en azından
Bende kimse bilmiyor eski nickimi bile degistirdim eger esim yakalarsa konularimi görmesin diye

Kizlar gunaydin oooooo temizlige baslanmis biis bile ben yemi kahvlti yaptim birazdan baslicam ama cokkkkk isim var bugun bitirince yazarim bakalim neler yapmisim kolay gelsin hepimizeeeee
günaydinn kolay gelsinnn

Bugün herkes bi baska hamarat
Ben daha bisey yapmadim sacima karanfilli su masaj yaptim gürlesiyormus bakicaz artik...

Oohhh kahve keyfi severim temizlikten sonra

ooo ellerine sağlık hızlısın maşallah
benim eşim buraya takıldığımı biliyor zaten tüp bebek ve zayıflama topiğine bakıyorum ondan sıkıntı olmuyor ama nickimi bilmiyor

kızlar bende sizdenim :) başlığı yeni keşfettim. 10 aylık evliyim ve çalışıyorum. 10 aydır iş ev arası dengeyi hala sağlamış değilim. hepsi bir arada zor geliyor bir pazar günü evdeyim. onda da bütün gün gezdik. akşam eve geldiğimde yemek hazırladım sonra uyuyakalmışım mutfak öylece kalakalmış :) sizlerden okur öğrenir belki biraz da gaza gelirim :)

Özledik tabiki moral veren yok baksana evde bisey yaptigim yok en azindan siz yazinca özeniyorum ev isine

kız hani bana kahve
Buyur abla afiyet olsunn

Eklentiler

• IMG_3151.JPG
    143,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…