- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.381
Aaaatüp bebek topiğini doktorum ve hemşireleri takip ediyormuş ordan ben ve birkaç kişi deşifre olduksorunda yaşadım hastane ile sürecimi takip etmesinler diye değiştirdim bende
ay senin ki daha kötüymüşAaaainanmiyorum filim gibi resmen benide ilk üye oldugum zaman biri desifre etmisti hemde kuzenimin arkadasi
Himmmm kahve miiiiiiben öyleyim normalde..sabah ses olmasın diye bahane ürettim kendime..oturdukça oturuyorum,sonrada zordan yapıyorum hep..şimdi karar aldım..sabahtan derleyip toplayıp kendime zaman ayırıcam diye..bakalım...yanlız sabah daha bereketli geldi zaman bana..nerdeyse bitti valla..market işini bile hallettim.sabah sabah 80 lira gitti yaa..güya para biriktiricem
şimdi kahve içiyorum..süpürge açıcam ama henüz apartmanda ses yok..
Bende kimse bilmiyoray senin ki daha kötüymüşbenim aile bilmiyor en azından
günaydinn kolay gelsinnnKizlar gunaydin oooooo temizlige baslanmis biis bile ben yemi kahvlti yaptim birazdan baslicam ama cokkkkk isim var bugun bitirince yazarim bakalim neler yapmisim kolay gelsin hepimizeeeee
Oohhh kahve keyfi severim temizlikten sonrabayıldım annenizin sözüne..yeni düsturum bu bir süre
bende o aydınlanmayı bu sabah yaşadım..hakkaten gözümüzde ne büyütüyomuşuz yahu..normal şartlarda akşama kadar işim bitmez..sallana sallana iş yapar,oturmazdım..şu an size işler bitmiş,ikinci kahve sigara keyfisi yaparaktan yazıyorum
ooo ellerine sağlık hızlısın maşallahbayıldım annenizin sözüne..yeni düsturum bu bir süre
bende o aydınlanmayı bu sabah yaşadım..hakkaten gözümüzde ne büyütüyomuşuz yahu..normal şartlarda akşama kadar işim bitmez..sallana sallana iş yapar,oturmazdım..şu an size işler bitmiş,ikinci kahve sigara keyfisi yaparaktan yazıyorum
benim eşim buraya takıldığımı biliyor zaten tüp bebek ve zayıflama topiğine bakıyorum ondan sıkıntı olmuyor ama nickimi bilmiyorBende kimse bilmiyoreski nickimi bile degistirdim eger esim yakalarsa konularimi görmesin diye
günaydinn kolay gelsinnn
Bugün herkes bi baska hamarat
Ben daha bisey yapmadim sacima karanfilli su masaj yaptim gürlesiyormus bakicaz artik...
geldim geldimmm beni özlemişsiniz sen ve
kızlar hu aman ne olacaki bilsinler benimkini bilen çok bazen eşim diyor ne yazıyorsunay senin ki daha kötüymüşbenim aile bilmiyor en azından
kız hani bana kahveOohhh kahve keyfi severim temizlikten sonra
doktorum bilmesin onun kötü enerjini çekmek istemiyorum onun dışında önemli değil zatenkızlar hu aman ne olacaki bilsinler benimkini bilen çok bazen eşim diyor ne yazıyorsun
kk üne yazıyorum diyorum
Özledik tabiki moral veren yok baksana evde bisey yaptigim yokgeldim geldimmm beni özlemişsiniz sen veBirTutamMutluluk20
kız özledim burayı torumu sormuşsun iyi çok şükür ev gitiler
onlar iş çok ancak yaptılrımı yazayım yoksa bende liste tutmuyor
çamaşır çok ama hava çok kötü ya dün çıktık dışarıya çay ve çerez aldık
piknik yaptık çok güzeldi dedim oruç geliyor çıkamayız diye
Buyur abla afiyet olsunnkız hani bana kahve
elerine saglıkÖzledik tabiki moral veren yok baksana evde bisey yaptigim yoken azindan siz yazinca özeniyorum ev isine
Buyur abla afiyet olsunn
yok ya takip etmiyordoktorum bilmesin onun kötü enerjini çekmek istemiyorum onun dışında önemli değil zateneşinde senle takip ediyor mu abla