Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam kızlar yarın sabah yaz temizliğine başlıcam oda oda gitmeyi düşünüyorum yarın salonu bitiririm kullanmadığım oda iş dönüşüm 7 yi bulur pazar günüde mutfağı temizleyim diyorum pazartesi sabahta çocuk odasını salı günü yatak odası var mı önerileriniz

Ooooo simdiden kolay gelsin cnm oda oda yapinca daha kolay oluyor ya

Ben de başlayacağım yaz temizliğine ama nerden baslayacağımı bilmiyorum
ben oda oda yapacam salondan başlıyrum orası kullanılmıyor ama perdelerimi yıkamayacam bu sefer temizler zaten zırda sökülüyorlar . çalıştığım için hergün 1 oda şeklinde yapacam pazargünü wcde yıkarım hafta içine kolay olur

kizlar riskler kralicesi ben kahverengi haliyi camasir suyuyla silme macerasi sonrasi bu sefer de gri renkli rengi bogulmus kanepe ortusunu camasir suyuna bastirip tum kirini ve o boguk rengini akitdim:)))

hoageldin canim
en guzeli tek tek yapmak
ilk sayfada cok guzel bahar temizligi listeleri olan konularim var hepsi kendi listelerim.linkler ilk sayfada bi bak istersen

Evet açılmıyo BirTutamMutluluk20 bende okumak istemiştim bi kaç gün önce. Atabilirsen sevinirim bende
Ben bugün pek iş yapmadım. Cuma kendime izin veriyorum genelde. Cumartesi,pazar zaten yapmıyorum eşimle,çocuğum evde malum:)
Pazartesi perişanlık olur....şaka şaka..
Ama haftasonları ufak tefek işler yapıyorum..evi sadece şarjlıyla alıyorum mesela..
Ben tül,perde,cam işini hallettim..ama asıl işim üst katın temizlenmesi gerekiyo.oraya kışın pek çıkmıyoruz,yazında aşağı pek inmiyoruz:)
Pazar günü eşime terasını yıkatabilirsem,pazartesi bende içersini hallederim inşallah..

2 katli ev guzel ama temizligi de cok zordur yaa
bana da lazim olacak o listeler aksam tek tek eklicem

2 katli ev guzel ama temizligi de cok zordur yaa
bana da lazim olacak o listeler aksam tek tek eklicem

Ben 2 katlı gibi kullanmıyorum ama. Yapan adam sağolsun yukarıda banyo ve mutfak koymuş. O yüzden iki katı birden kullanmaya gerek olmuyo.
Aslında merdivenlerim müsait değil,müsait olsa araya kapı yapar komple ayırırım. 3 kişilik bir aileyiz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…