Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kolay gelsin canim
sagolasin canim
senin de baya isin varmis cok yorma kendini dinlenerek yapo_Obi de sarma saracaksin:eek:
bu gün yapılacak işler
1yatak odası silinecek elbise dolabının dışı
komidinler ve kapısı yata başlıgı nevresim degişecek
çıkanlar yıkanaca bir el çamaşır yıkanacak iki balkon yıkanacak
:temizlik:yapa bilirsem mutfagada el atacayım:KK22:
abla liste yine kabarik:KK53:
Hayirli sabahlar kizlar,

Dün gece saat 1,30a kadar arkadaslar bizdeydi :)) yeni kalkabildim daha :olamaz:

Bugün ev isi yaparmiyi bilmiyorum ama bi süpürge cekerim en azindan...
noruyodunuz kiz o saate kadar:KK53:

kizlar benim islerim bitti bi tek camasir katlama kaldi yine:)yazdiklarimdan ayri salonu yine supurdum sildim halisini da serdim.dis kapinin onunu bi baktim komsu silmis ordan yirttim:)))
beyaz camasirlarimi camasir sodasi camasir suyu ve ariel dokup 60 derecede yikadim gururla astim valla:))))

kizlar benim islerim bitti bi tek camasir katlama kaldi yine:)yazdiklarimdan ayri salonu yine supurdum sildim halisini da serdim.dis kapinin onunu bi baktim komsu silmis ordan yirttim:)))
beyaz camasirlarimi camasir sodasi camasir suyu ve ariel dokup 60 derecede yikadim gururla astim valla:))))
Ohhhh mis missssss

Kizlar ev supuruldu
Silindi
Tozlar alindi
Wc banyo yikandi
2 balkon yikandi
1 makina camasir katlandi
1 makina camasir serildi

Utulenecekler ayrildi aksam utulenecek

Komsuya kahveye ciktim

Simdi sarmaya baslicam

Ayyyy cok yoruldum valla

Ohhhh mis missssss
sagolasin canim kisin evde kurumaktan grilesmisti beyazlar
Kizlar ev supuruldu
Silindi
Tozlar alindi
Wc banyo yikandi
2 balkon yikandi
1 makina camasir katlandi
1 makina camasir serildi

Utulenecekler ayrildi aksam utulenecek

Komsuya kahveye ciktim

Simdi sarmaya baslicam

Ayyyy cok yoruldum valla
hay masallah:)ellerine saglik canim

oh mis mis elerine saglık benede bitirdim işleri dişim agrıyor ya

sagolasin canim kisin evde kurumaktan grilesmisti beyazlar

hay masallah:)ellerine saglik canim
Ayyy cok yoruldum ama sarmami bitirdim icini biraz fazla yapmisim yanina biber ve domates de doldurdum ohhhh artik 2 gun yeriz yarinda kendime bi gezme ayarlayim artik o kadar yoruldum di amaaaaa

İyi akşamlar hanımlaar. Valla ben bugün 8de kalktım kayınvalidem yufka ekmek yapıcakmış ramazan için oraya indim daha simdi cıktık evimize öldüm valla 3 kere cay demledim sac böreği içi hazırladım patatesli, lorlu, pırasalı. 3 posta çay bulaşığı yıkadım, belki 50 kez yukarı indim çıktım hiç oturmadim desem yeridir gelin olmak ne zormuş bee :KK61:

İyi akşamlar hanımlaar. Valla ben bugün 8de kalktım kayınvalidem yufka ekmek yapıcakmış ramazan için oraya indim daha simdi cıktık evimize öldüm valla 3 kere cay demledim sac böreği içi hazırladım patatesli, lorlu, pırasalı. 3 posta çay bulaşığı yıkadım, belki 50 kez yukarı indim çıktım hiç oturmadim desem yeridir gelin olmak ne zormuş bee :KK61:
oy oyyy oyyyy azcik uzan suraya da masaj yapayim sana filingcim:)))saka bi yana gelin olmak gercekten zor o kadar ugrasirsin sonra ufak bi sey olur tum emegini silip kotu gelin yaparlar:olamaz:

oh mis mis elerine saglık benede bitirdim işleri dişim agrıyor ya
senin de ellerine saglik abla:KK60:disin icin bi sey yaptin mi?o_Odisden ben de cok cekdim zamanindao_O
Ayyy cok yoruldum ama sarmami bitirdim icini biraz fazla yapmisim yanina biber ve domates de doldurdum ohhhh artik 2 gun yeriz yarinda kendime bi gezme ayarlayim artik o kadar yoruldum di amaaaaa
ellerine saglik canim benim de yemeyim varsa keyfim yerinde olur hep sanki hic isim yokmus gibi rahat olurum:hamarat:

oy oyyy oyyyy azcik uzan suraya da masaj yapayim sana filingcim:)))saka bi yana gelin olmak gercekten zor o kadar ugrasirsin sonra ufak bi sey olur tum emegini silip kotu gelin yaparlar:olamaz:
Aynen öyle normalde kayinvalidem iyidir ama bugun beni sinir etti. Neymişte ablamlar burdayken 1 hafta onlarla takilmisim 1 haftada bizle takilcaksin fedi gulerek herkesin icinde. Bende sirayla mi bu isler dedim ciddi bi sekilde ben asla lafimi esirgemem ama bu lafta soylenmez sonucta altli ustlu oturuyoruz ve her zaman onlarlayim ablam 2 ayda bi geliyo bi zahmet onunla olayim yani.

Aynen öyle normalde kayinvalidem iyidir ama bugun beni sinir etti. Neymişte ablamlar burdayken 1 hafta onlarla takilmisim 1 haftada bizle takilcaksin fedi gulerek herkesin icinde. Bende sirayla mi bu isler dedim ciddi bi sekilde ben asla lafimi esirgemem ama bu lafta soylenmez sonucta altli ustlu oturuyoruz ve her zaman onlarlayim ablam 2 ayda bi geliyo bi zahmet onunla olayim yani.
niye batiyo su erkek tarafina gelin ailesiyle 40 yilda bir ilgilenince anlamiyorum

niye batiyo su erkek tarafina gelin ailesiyle 40 yilda bir ilgilenince anlamiyorum
Bende valla ama eşime dedim annen boyle soyledi demekki siraylaymis bundan sonra oyle bugun 8den 9a kadar asagida senin ailendeydim yarinda 8den 9a kadar benim ailemde olucaz dedim. Gitcegimden degil ama sinir oldum oda tamam dedi ne desin. Ama cidden bundan sonra esit hareket edicem normalde her gun ineriz asagiya ama benim anneme haftada bi falan gideriz bundan sonra madem siraylaymis bende oyle davrancam :işsiz:

senin de ellerine saglik abla:KK60:disin icin bi sey yaptin mi?o_Odisden ben de cok cekdim zamanindao_O

ellerine saglik canim benim de yemeyim varsa keyfim yerinde olur hep sanki hic isim yokmus gibi rahat olurum:hamarat:
kız normalde dişçi evde teyzesi oglum diş hekimi daha akşam geldi şehir dışına gitmişti
yarında tatil bakacak saten benim dişler biraz sorunlu ya alt dişler takma :-)

X