- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.361
sevdiririz biz sana bu arada hoş geldin evet sirke biraz kokuyor Arap sabunu güzelKızlar ben temizlik yapmayı sevemiyorum maalesef. O yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istedim. Umarım fikir verenler çıkar.
Öncelikle evde yeterince kimyasal var ama küçük çocuğum olduğu için yer silmeye Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum. Hatta sıvı olanından aldım ve biraz önce salon ile mutfağı da sildim. Epeydir silmediğim için Arap sabununun yanı sıra yüzey temizleyici de (dixi) ekledim. Daha sonraları sadece Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum.
Ama sanki mutfağın zeminini mat bıraktı. Zemin parlak siyah granit. Bu kez yarısını Arap sabunu koyduğum halde böyleyse sonrakilerde çok mu matlaştırır. Ne yapmak gerek? Acaba parlatıcı niyetine sirke eklesem nasıl olur? Bazen silerken ekliyorum sirke ama kokusunu sevmiyorum. Her seferinde o koku can sıkıcı olabilir.
Arap sabunu konusunda tecrübeli olanlar var mı??
sevdiririz biz sana bu arada hoş geldin evet sirke biraz kokuyor Arap sabunu güzel
günlük yaz buraya
Canim hergün az az yaptin mi daha cok yorulursun. Ev isini gözünde büyütme. Mesela aksamdan evini topla yerde ne varsa kaldir. Sabah uyandiginda süpürge, toz, yer silmek hooopp isin bitti bile :) ben bak 100metrekare evi 1,5 saatte temizledim ve yanisira camasir yikadim.Yapamıyorum maalesef yaa. Yani evlenmeden önce çok sorumluluk yoktu üstümde ama düzenliydim, eşyalarıma kıymet verir düzgün kullanırdım.
Şimdi ev yıkılsa eşyalar mahvolsa umrumda olmuyor. Çok halsizlik var üzerimde.
Bir şekilde yapmaya başladığımda da çok aşırı ter döküyorum. Şakır şakır ter akıyor vardır vücudumdan yüzümden.
Parça parça yapıyorum ama yine de ter içinde kalıyorum. Akşam mutfağı süpürmüştüm. Terledim duş aldım.
Sabah salonu süpürdüm. Öğlen de salon ve mutfağı sildim. Ama tamamen ter içinde kaldım. İşim bitmeden duş almak istemedim. Üstümü değiştirdim oturuyorum şu an. Saçlarım falan sırılsıklam
Olmazsa salon ve odaları arapsabunuyla mutfağı normal yüzey temizleyiciyle silerim artık ayrı su yapıp. Zaten mutfak daha çok kirleniyor değil mi, arap sabunu yeterli olmayabilir.
Al bendende okadarişler biti çok şükür
Bakalim nekadar temiz kalicak evişler biti çok şükür
Canim hergün az az yaptin mi daha cok yorulursun. Ev isini gözünde büyütme. Mesela aksamdan evini topla yerde ne varsa kaldir. Sabah uyandiginda süpürge, toz, yer silmek hooopp isin bitti bile :) ben bak 100metrekare evi 1,5 saatte temizledim ve yanisira camasir yikadim.
Oo krese gidiyorsa daha iyi yaAkşamdan toplasam sabah öyle kalmıyor ki. Oğlum kreşe gidene kadar talan ediyor
Akşam zaten onu yatırana kadar birşey toplattırmaz, dağınık seviyor
Yatırdıktan sonra da hem toplayacak hal kalmıyor, hem de ses olacak diye birşey yapamıyorum.
Oo krese gidiyorsa daha iyi yaonu götürdükten sonra hemen ev isine giris.
yorulmanı sebebi kansızlık ola bilir ve sende astım varmı oda yorgunluk yaparGötürme derdim bile yok, servis alıyor. Ama ben sabah çocuğu uyandırıp üstünü giydirip çantasını hazırlayıp çişini yaptırıp birkaç lokma yedirip montunu ve ayakkabısını giydirip apartmanın önüne indirmekle bile yoruluyorum
Astım ve kansızlık yok ama halsizlik yapacak başka bir rahatsızlığım var. Bir de fazla kilom var epey. Bunlar etkiliyor.yorulmanı sebebi kansızlık ola bilir ve sende astım varmı oda yorgunluk yapar
anladım geçmiş olsunAstım ve kansızlık yok ama halsizlik yapacak başka bir rahatsızlığım var. Bir de fazla kilom var epey. Bunlar etkiliyor.
Elerine saglıkŞuan porça yapıyorum kabarıyor
Bakalım nasıl olucak
Afiyet olsun sağolasınElerine saglık
Şuan porça yapıyorum kabarıyor
Bakalım nasıl olucak
Afiyet olsun sağolasın
İlk kez yaptığım bir tarif inşallah bu sefer istediğim tadı bulurum
Yapamamaktan diil ama ben en leziz tarifi bulmak istiyorum
Sırf poğaça die yemek istemiyorum enfes istiyorum
Görüntüsü güzel ama içi güzel değil kesinlikleNasil oldu pogacan cnm?
Benim de var iki hafta sora belkiÜtülenecek kiyafetler var haftaya yaparim artik
Güzel görünüyor cnm. Ozaman sen baska tarif yapEki Görüntüle 2133974
Görüntüsü güzel ama içi güzel değil kesinlikle
Maya bile erimemiş tadı geliyordu yazık ya içim gitti emeklerime
Benim de var iki hafta sora belki