• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cmt oturma odasi yatak odasi ve cocuk odasinin camlarini sildim.kanepe ve bazalari cekip altlarini supurdum sildim.halilarini serdim.iki makina camasir yikandi balkonu sildikten sonra onlari astim.toz aldim.evi dip kose supurdum sildim.oglum banyo wc yikadi.en son yemek yapip bulasiklari makinaya dizdim.
Pazar gunu sabah kahvalti hazirladim evi toparladim.balkondaki camasirlari katlayip kaldirdim .utu yaptim.oglumun camasir dolabini duzenledim.hafta ici hazir olsun diye dolma doldurdum.karniyarik yaptim ama pisirmedim.sabaha kiyma kavurdum ama yemek kismet olmadi .aksamada dondurucudan yaprak cikardim pisirdim yedik.
Bugunde isten cikinca yani 6 da evi toparladim.dunden kalan sarmanin yanina corba salata yaptim.evi supurdum sildim wc yikadim.dis kapinin onunu merdivenleri sildim.yemekten sonra bulasiklari makinaya dizdim simdide cay demledim cekirdekle iciyoruz
Karniyarigi pisurmeden nasıl bekletiyorsunuz

Patlicanlari kizarttim icinin kiymasinida kavurup hazirladim ve tencereye pismeye hazir yerlestirdim 2 3 gun bekler benim dolabimin 0 derece cekmecesi var arada birkac cesit yemek yapip atiyorum o cekmeceye bisi olmuyo

Kızlar
Bugün çok iş yapamadım.
1 makina çamaşır yıkadım..
1 makina da asmıştım onları katladım kaldırdım. Annemin dolabını düzelttim..
2 makina çamaşır katlanıp yerleşmeyi bekliyordu onları da katladım yerleştirdim.
Yatak odasını toparladım biraz , dolapları düzenledim.

Kızımın çamaşırlarında çıkmayan lekeler vardı onları çitiledim bir kaç tanesini çamaşır suyuna bastım. Şimdi onları çitileyip durulayıp makinaya atıcam.. Banyoyu silicem.
Kızımın kıyafetlerini katlarım dolabına yerleştirirrim kurumuş onlar da ...

1 makina bulaşık attım az önce.. Tezgahı silip yemek hazırlarım birazdan..

Başka da bişey yapmam artık :işsiz:

Kızlar
Bugün banyodaki halıyı ıvır zıvır paspasları küçük kilimleri fln yıkadım 2 makina..
1 makina da annemin çarşaflarını pijamalarını yıkadım..
Akşam kızımın çamaşırlarını yıkamıştım asamadım bugün onları astım.
Dün yıkadığım 1 makina çamaşır vardı onları topladım.. Ütülencekleri ayırıp kalanını katladım.. Yerleştirdim..
Banyoyu sildim.
Mutfağı ,salonu ve koridoru süpürdüm. Ortalığı toparladım.
2 makina bulaşık yıkadım yerleştirdim. Biraz da elde yıkanacaklar vardı onları yıkadım.
Tezgahın üzerinde annemin kaşıkları vardı onları çamaşır suyuna bastım.. Makinaya sığmayacaklar elimde yıkarım artık..

Kızlar beni de alın aranızaa
Kendi adıma asla pis değilim ama yaptığım temizlik 1 gün gitmiyor bendeki asıl sorun ben müthiş dağınık biriyim 2 gündür durmadan iş yapıyorum akşam yemekten sonra müthiş yorgunum...
Belki burada bana bir gaz gelirde evime çeki düzen verebilirim...

Cmt evi supurdum daginikligi toparladim.aksama misafirim vardi yemek hazirladim.camasirlari topladim katladim yerlestirdim.misafirim yatili kaldi sabah evi toparlayip kahvalti hazirladim misafirlerim ogleden sonra 3 gibi gittiler evin heryeri de oyuncak vardi . Oyuncaklari tooarladim .makinaya bulasiklari yerlestirdim.mutfagi tooarladim.koyden misafirlerin getirdikleri sebze meyveleri yikadim yerlestirdim.evi supurdum.sildim.toz aldim.yemege kaynanama gittim.gelince pogaca ve kek yaptim gece 12 ye gekiyordu yattigimda sabah mutfagi toparlayamadim malesef aksama kaldi .

Cmt evi supurdum daginikligi toparladim.aksama misafirim vardi yemek hazirladim.camasirlari topladim katladim yerlestirdim.misafirim yatili kaldi sabah evi toparlayip kahvalti hazirladim misafirlerim ogleden sonra 3 gibi gittiler evin heryeri de oyuncak vardi . Oyuncaklari tooarladim .makinaya bulasiklari yerlestirdim.mutfagi tooarladim.koyden misafirlerin getirdikleri sebze meyveleri yikadim yerlestirdim.evi supurdum.sildim.toz aldim.yemege kaynanama gittim.gelince pogaca ve kek yaptim gece 12 ye gekiyordu yattigimda sabah mutfagi toparlayamadim malesef aksama kaldi .
Nasılsın bura çok aktif değil kızlar girmiyor fazla bende giremiyorum

Dün akşam
-3 makine çamaşır yıkandı, asıldı.
-Kuruyanlar toplandı.
-Yemek hazırlandı, yenildi, sofra toplandı.
-Mutfak tezgahı+ocak+ocak arkası silindi.
-Bulaşıklar makineye dolduruldu.
-Yürüyüşe çıkıldı, gelince duş alındı.

Bu akşam (hangileri yetişirse...)
-Çamaşır yıkamaya devam edilecek.
-Kuruyanlar toplanacak.
-Zaman olursa çamaşır katlanacak.
-Ev süpürülecek.
-Ev silinecek.
-Toz alınacak.
-Koltuk silinecek.

Is cikisi cocuklari aldim eve geldigimde 6.10 du.uzerimi cikarip hemen evi toparladim.oturma odasina camaairliga astigim camasirlari topladim.katladim.yerlestirdim.cig kofte yaptik oglumla kek vardi cayla aksam yemegi olarak onlari yedik.makinadaki temizleri yerlestirdim.bulasiklari tekrar dizdim.tezgahi yagcozle sildim.simdide oglumun odevlerini kontrol ediyorum.

Is cikisi cocuklari aldim eve geldigimde 6.10 du.uzerimi cikarip hemen evi toparladim.oturma odasina camaairliga astigim camasirlari topladim.katladim.yerlestirdim.cig kofte yaptik oglumla kek vardi cayla aksam yemegi olarak onlari yedik.makinadaki temizleri yerlestirdim.bulasiklari tekrar dizdim.tezgahi yagcozle sildim.simdide oglumun odevlerini kontrol ediyorum.
Evet ya faydalı oluyor gerçekten

Kızlar gelemiyorum kaç gündür
Pazartesi tüm salonu sildim süpürdüm , koltukları çektim dip köşe temizlendi salon :temizlik:

Salı mutfak dolaplarından birazını indirdim sildim yerleştirdim.
Tezgah ocak silindi..
2 makina bulaşık yıkandı yerleşti.. Elde de bayağı yıkadım..

Bugün de 3 Makina çamaşır yıkadım , 2 makina astım bir tanesi de asılacak..
Balkonu yıkadım..
2 haftalık ütüm birikmişti onları halletim 1.5 saaten fazla sürdü ütülemesi :KK14: Her defasında biriktirmeyeceğim diyorum illa bişey çıkıyo.. Sonunda bitirdim çok şükür..
1makina da çamaşır katladım yerleştirdim..
1 makina bulaşık yerleştirdim.

Dun evi toparladim.supurdum.toz aldim.yemek yaptim.bulasiklar makinaya yerlestirdim.
bugun evi toparladim.iki makina camasir yikandi .camasirlar astim.beyazli camasirlari makinayi camasir sulu calistirdim durdurdum sabah tekrar calistircam.yemek yaptim.bulasiklari makinaya yerlestirdim.kalanlari elimde yikadim

Bayadır girip yazamiyorum şöyle bir bakayim dedim yazılanları okunca bile enerji doluyorum bugun mutfagi topladim 2 makine camasr yikattim serdim simdi 1 makine daha attım yıkanıyor ev aldı başını gidiyor haftaya misafirlerim gelicek oglum kresteyken oglene kadar temizliyorum biraz ama duzenli tutmak mumkun degil 2 yaramaz cok dagıtıyorlar simdiden baslasam biyerlerden iyi olucak

Cmt sadece yikanan camasirlari astim basim cok agriyodu esim kahvalti turu hazirladi yedik ve yattim.bugun kahvalti hazirladim.evi toparladim.dunku kuruyan camasirlari yerlestirdim . Bi makina daha camasir astim.esim evi supurdu bende sildim toz aldim.mutfak dolaplarini uzun zamandir silmiyodum sildim.tezgahi camasir suyu ve cifle temizledim.oglum wc banyo temizledi.simdidr aksam icin yemek yaptim.yas pasta yaptim.yetistirebilirsem utu ve asure yapcam ins.

Back