Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
misafirlerimi hayırlısıyla ugurladım:) yemeklerini yedikleri gibi kalktılar:) şimdi bulaşıklar yıkancak mutfak dolaplarının altı temizlencek ve çamaşırlar yıkancak eşimde onlarla gitti :)
biz istanbulun bi ucundayız onlar bi ucuna gittiler aslında önce banada gel dediler akşam saat sekiz gibi çıkarız gecede 3-4 gibi döneriz dediler tamam dedim kaynanalar gelip bizi alcaktı sonra dün benim midem çok bulandı eşimde istersen gelme hayatım yol uzun dedi bende olur dedim
iyiki demişim kaynanalar geldi eşimin işten gelmesini bekloruz bu gece orda kalcaz sabah kahvaltı yapıp döneriz dedi bende öle birinin evinde kalim sevmiorum hani başka bi şehir olsa eve dönülmicek gibi olsa tamam derim ama elimde imkan varsa kalmayı sevmiyorum başkasının evinde zahmet vermeyi bide sbaah kahvaltıya falan kalcaz ne gerek var böle düşüncesizlikleride sevmiorum sonuçta eltimle samimi diiliz düğün nişan toplasan 6-7 kere görümüşüzdür..... eşim gitmim istersen seni yanlız bırakmim dedi bende yok hayatım git sen dedim: iyide yaptım allah biliyoya hiçde gitmek istemiodum iyi oldu:)
kaynanalar ayakkabılarını giydiler dışarda bekliolar eşimin kardeşi dioki anne gel aşada bekliyelim oda yok gelio şimdi dio bizi izliyo napıoruz diye bende eşimin cp telefonunu bulmaya çalışıodum kaynım hala sıkıştırıo anne hadi gel gelir abim yok diyo geliyo şimdi eşim yatak odasına gitti beni çağırdı kemerim yok hayatım baksana bi diye e burdaya dedim meğer öpücük istiomuş düşüncesiz kadın hemen çıktım odadan gözümün içine bakıo naptık odada diye eşim ayakkabısını giydi yanagıma bi öpücük verdi nasıl bakıyo görseniz sinir etti gider ayak illa bişe yapmasa rahat edemicek
şimdi çıktılar yola kazasız belasız giderler inş bende kaldıgım yerden işlerime devam ederim sonrada bi çay yaparım oh değmeyin keyfime:)

Temizlik dışında gün içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar,neler yapıyorsunuz boş zamanlarınızda?

tatlım ben çalışıyorum zaten sabah sekiz akşam beş benim normalde temzlik maceram şöyle perşembeleri çamaşır yıkanır cumalarıda ütü yapılır:) pazar günü ütü yapmaktan nefret ederimde yemekten sonra bulaşıklar cup makinaya hafta içi çarşamba toz alırım gelende o günde evi bi süpürürm ama asıl temizlik bizde hafta sonu özellikle cumartesi günü:) pazr temizlik ve iş yapmayı hiç sevmem:)
onun haricindede internette bi dizim var desperate housewase diye 8 sezonluk bi dizi onu ziliorum bebişe örgü örüorum gece yatmadan yarım saat kitap okuorum e gün bitti zaten:) yani tv izlemeye bile vakit kalmıyo ertesi gün yeniden işe git gel yemek yap temizlik yap öf hep aynı hep aynı değişik bişeler yapan varsa sölesin bende yapmak istiorum:)

Selammm kızlarrr azerin estelmus vusla ve diğer kızlarrr

kaçgündür gelemedim.hava güzelken evişlerimi yaptım kontürümde az şuan internete giremiyorum alınca daha rahat yazarım inş..nevresimlerimi yıkadım evi süpürdüm halımı sildim derken hava bozdu istbulda.bugünde misafirim vardı ondan oruc tutmadım ama yarında pazarteside mola verip inş çarşamba tekrar devam ederim inş 13 gün tuttum biraz ara vereyim diyorum bakalım.kafama göre takılırım karışan yok nasılsa...oğlum çok yaramaz bu ara o daha fazla yoruyor beni.çekmeceleri döküyo dolapları açıyo odadan başka odaya giderken sürekli yanımda olmak istiyoo bi türlü uslanmadı inş zamanla düzelir 1 yaşına ne kaldı şurda.yürüyorda zaten hepten hareketli ondan...ama bir sarılması yatıyor bana...

ewet cnm bende kokusuna hastayım
kesin cadısıyla ugrasıyodur yada kocası gelmiştir
yok bu sefer anam geldi
kiz olur mu ben fark ettim kendi kendime didim hatta estosla yeliz nerde kaldi diye
sen baa arkidislik gondermismiydin yelizcim:44:
sen de bendensin anlasilan ben de birinin evinde yatili kalmayi hic sevmiyorumkendi evimde yalniz kalmayi ondan ustun tutuyorum valla ama korkmuyomusun yalniz kalmaya geceleri:18:
kaynanan da pek dusuncesizmis canim

hosgeldin canim
ayy yerim ben onu ya simdi tam sevilmeli zamani
ben de dolabimi duzenledim demin bulasigimi da yikadim yarin kapilarimi silicem

selam hamarat ev hanimlari.ben isler cok kolayladi desem yeridir.kocisim cok yardim ediyor sagolsun.ama yemege ne yapiyim dusunmekden kafayi yiyorum

sen de bendensin anlasilan ben de birinin evinde yatili kalmayi hic sevmiyorumkendi evimde yalniz kalmayi ondan ustun tutuyorum valla ama korkmuyomusun yalniz kalmaya geceleri:18:
kaynanan da pek dusuncesizmis canim

kalırım eltimin evindede kalırım eltim bendede kalsın hani kimsede kalamamak gibi takıntım yok ama gece geç saatte olsa evime dönmek sterim çünkü gitcemiz insan cumartesi günüde çalışıyo yani muhtemelen evde olmıcak kahvaltıyı falan ben hazırlıcam çünkü sadece kayınanama yaptıramam tüm işi ama ev sahibi yokken onun evinde bişeler yapmak beni aşırı derecede rahatsız eder kaynanam o eltimde bi süre kaldı ama bende kaynanamın aklına uysam düşüncesiz davransam kadının evinde o olmadan hareket etsem benim kaynanamdan ne farkım kalır yani aynı şeyi ben düşünüorum ebn yokken ve benim evde olmıcamı bile bile gelip kahvaltıya kalınması benim hoşuma gitmez üstelik bu kadın onlara hizmet etcek yarında erken kalkıp işe gitcek olmaz bu yani düşüncesizliğin daniskası
üstelik eltimde böle becerikli bi kadın diil ağır kanlıdır yani onun işi saat birde bitcek ertesi gün iş var bende çalıştıgım için evde misafir varken biliorum ne kadar zor oldugunu işe gitmenin hani normal tatil olsa ertesi günü onda bile istemem çünkü kadının tek tatil günün elinden almış olcam yine evime dönmek isterim yada çok çok çok ısrar etti evimde bi sorun var kalmak zorunda kaldım sabah saat 9 gibi kalkıp kahvaltımı yapıp oda ayıp olmasın diye erkenden evime gelirim çalışan insana zor böle şeyler ama bazı insanlar düşüncesiz oluyo kızıyorum yani....
evde kalmakta benim için sorun diil eşim iki gece evde bi gece nöbette talimliyim:)

Son düzenleme:

a.s canım 1-2 yaşlar peşlerinde en çok koşturdukları zaman bu zamanlar..
çamaşır çekmeceleri mutfak dolaplarındaki tencere tava ilgi alanlarına girer genelde bu zamanlarda

vuslat senin bebeler cok guzel yaa masallah Allah nazarlardan korusun
kiz sen hic 33 gostermiyon valla ben sana 20 yasi zor veririm masallah yani

amin tatlım sağolayy azerinim abartma kızz 33 nerde 20 nerde aahh 20li yaşlarım aaaahhhhhhhh

selam hamarat ev hanimlari.ben isler cok kolayladi desem yeridir.kocisim cok yardim ediyor sagolsun.ama yemege ne yapiyim dusunmekden kafayi yiyorum
aa ne guzel canim ya esin yardim ediyo ben ne yapsam ki acep bosasam mi bu herufu
aaa bu hic olmaz iste gunduz git otur gece kalmana ne gerek var dimi demek ki kaynanan bi tek sana karsi boyle degil kaninda var kadinin

yok kiz yeminlen abartmiyorum bana kucuk gosteriyosun derlerdi de seni gordum ben yaslanmisim dedim

Gunaydin kiraz recellerim
benim bu gunku islerim az biraz bulasik
dun beyazlari yikamistim onlari katlicam renklileri etcam makineye
wc lavabo
esas temizlik yarin oldugu icin oylesine supurup bi de toz alicam
yemegim var yine yapmicam
dun gardrobumu da katladim bu gunku kapilari silerim
10-15 gun sonra eltimle kaynim esleriyle bize gelecek bi kac gun kalicaklar sonra yilbasi icin hepberaber kaynanamgile gidicez orda geciricez
su anda bizde saat 10
12de komsuda mevlut var oraya gidicem

Son düzenleme:
cok hos buluyorum burayi
arada katilmak istiyorum ama benim gibi birini ele gecirseniz yasatmazsiniz
temizlik takintimdan bir ara tedavi bile aldim

bende bende

bende kayıp şehiri çok seviyorum ama izleyemiyorum
aşkitom evi akşamdan toplamak rahatlık dimi mutfak falan?
tabii rahatlık oluyo olma mı hiç
geçmiş olsun vuslatcım elin nasıl oldu
kızının ateşi düştü mü peki
bi de sirkeli su yerine ateş düşürücü vermeyi denemedin mi :26:
canım ben zaten çocukların yanında izletmiyodum mutfağa gönderiyodum git orda seyret diye
ben ona verdiğim ikinci şansda istemediğim herşeyi söyledim buda onların arasındaydı ve o zamandan beri seyremiyo

ay alışık onlar canım,öyle gezinmeye :))
Evet zor oluyor gerçekten ama anlaşıyoruz çok şükür..Arada tatsızlıklar olmuyor değil,oluyor ama napalım baştan kabul ettim bir kere :)
ne kadarlık evliydin cnm sen :26:
geçen akşam aldım kolumun altına kitap okudum ona.anam bi mutlu bi mutluböyle değişik şeyler istiyor adamcık ama karısı pek anlamaz işte böyler şeylerden puff
benimkine kitap okusam bıdı bıdı etme der
şaka şaka
kizim 30 tl az para mi baska bi yere harcasaydinbenim herufe soylesem bunu sen kafayi yedin heralde ismin kirmizi yazilacak diye 30 tl mi vericem der
benimki de öyle der

hosgeldin estosum nerelerdeydin sen:26:
benim herufle seninki kardes olmasin estos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…