- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.881
hatunlar nerelerdesiniz ben mobilyalarımın altını çektim süpürdüm şöyle mis kokulu deterjanlada altlarını bi güzel sildim mutfagımın beyaz esyalarını sildim dolapların içlerini düzenledim lavobosunu tezgahını çamaşırsuyuyla ovdum duruladım banyomu wc mi yine çamaşır suyu ve cifle ovdum duruladım banyomum raflarını camlarını sildim balkonumu yıkadım ve işler bitti ee tabi bende bittim bi tek yemek kaldı ama şöyle nescafe içmeyi hakkettim sanırım
aşkitom maşallah ne kadar iş yapmışsın bugün
bebeklerim iste sam tatlisi tadi super oldu
benim bicagim pek keskin degil o yuzden keserken kirilmalar oldu ama keskin bi bicakla keserseniz cok daha guzel olur
Eki Görüntüle 570478
ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş
Dün akşamın raporunu vereyim :) dün akşam mutfağı temizledim.Sonra saat ona a kadar çayımı alıp oturdum dinlendim biraz.Sonra kalktım bir saat ütü yaptım.Sonra kalktım banyo,wc temizliği yaptım.Saat yarıma geliyordu yattım,ee yeter artık di mi
bencede yeter bayağı çalışmışsın alyacım
elmalı tarta daa bayılırım..hşbuldum tatlıımmm
göremiyoomm fotolarıı
bende göremedim yaaa:84::84::84:
canım ben beyazlarımı kaynatırken içine yarım kalıp beyaz sabun koyuyorm makinamı öyle çalıştıyorum bembeyaz oluyo tavsiye ederim
aşkitom bunu bende deniycem
bu arada işlerim bitti yemek dışında
evi süpürdüm, viledaladım,makineye çamaşır attım,yıkananları astım,sobayı yaktım, toz aldım
şimdi nescafemi yudumluyorum:126:bebişimi babası gelince bıcı bıcı yaptırıcam
maşallah sanada vuslatım topikçe büyük bir temizlik yapılmış bugün