- 4 Ocak 2011
- 676
- 29
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.921
benimki de no frost ama yine de bazı gıdaların tadı taze gibi olmuyohey masallah bu gun baya bi caliskan gordum seni askitom
kizlar bi sey sorucam su sarmalari borekleri buzluga atiyosunuz ya su buzluk bildigimiz buz tutan buzluk mu:26:yoksa no frost mu:26:
insallah bende bir gün burada sizinle ev isleri hakkinda sohbet edebilirim
aman dikkatÇamaşırlara dalmışsınız kızlar :)))
Herkese hayırlı cumalar :))
Aaaaah ah geldi hafta sonu..
Yarın sabah kızımla kahvaltı, sonrasında koltukların minderlerini kaldırmakla başlayacak temizlik, çamaşır, ütü, banyo wc...
Bi de kızlaarr. Hep merak ederdim bu millet banyoda nasıl düşer diye..
İki hafta önce bir cuma gecesi aşırı ciflemekten kayganlaşan zeminde..
Düşmedim UÇTUM
Sırt üstü bir gümledim ki sormayın
Aklıma gelmişken söyliyim dedim aman dikkat
benim boş vaktim olmuyo desem yalan söylemiş olmamTemizlik dışında gün içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar,neler yapıyorsunuz boş zamanlarınızda?
kız sen k.v. yle oturmuyo muydun kievet haklısın canım,almak lazım biran önce:26:
Ben de boş zamanlarım da kitap okurum,bulmaca çözerim,müzik dinlerim,telefonda arkadaşlarımla konuşurum.güzel pastalar,kurabiyeler yaparım.puff şimdi çayın yanına koca dilim bir pasta yada,kurabiye olacak off
sabunu koyunca o zmn deterjan koymuyosun değil miewet cnm walla mis gbi oldu bende ev temiz olunca çok huzurlu oluyorum
aynen cnm yarım kalıp sabunu makinaya çamaşırlarla birlikte atıyorum bi ara bimdeki bind çamaşır beyazlatıcıyı kullanmıştım ondanda memnundm
özledik şeker özlemezmiyiz
azerin bacı yine kayıplara karıştı:44:
ben de regl oldum ara virdim bitince aynen devamSelammm kızlarrr azerin estelmus vusla ve diğer kızlarrr
kaçgündür gelemedim.hava güzelken evişlerimi yaptım kontürümde az şuan internete giremiyorum alınca daha rahat yazarım inş..nevresimlerimi yıkadım evi süpürdüm halımı sildim derken hava bozdu istbulda.bugünde misafirim vardı ondan oruc tutmadım ama yarında pazarteside mola verip inş çarşamba tekrar devam ederim inş 13 gün tuttum biraz ara vereyim diyorum bakalım.kafama göre takılırım karışan yok nasılsa...oğlum çok yaramaz bu ara o daha fazla yoruyor beni.çekmeceleri döküyo dolapları açıyo odadan başka odaya giderken sürekli yanımda olmak istiyoo bi türlü uslanmadı inş zamanla düzelir 1 yaşına ne kaldı şurda.yürüyorda zaten hepten hareketli ondan...ama bir sarılması yatıyor bana...
keşke benim kocam da işleri yapsaselam hamarat ev hanimlari.ben isler cok kolayladi desem yeridir.kocisim cok yardim ediyor sagolsun.ama yemege ne yapiyim dusunmekden kafayi yiyorum
eltinle kaynın da benim sormamı bekliyolarmış herhalGunaydin kiraz recellerim
benim bu gunku islerim az biraz bulasik
dun beyazlari yikamistim onlari katlicam renklileri etcam makineye
wc lavabo
esas temizlik yarin oldugu icin oylesine supurup bi de toz alicam
yemegim var yine yapmicam
dun gardrobumu da katladim bu gunku kapilari silerim
10-15 gun sonra eltimle kaynim esleriyle bize gelecek bi kac gun kalicaklar sonra yilbasi icin hepberaber kaynanamgile gidicez orda geciricez
su anda bizde saat 10
12de komsuda mevlut var oraya gidicem
hosgeldin estosum nerelerdeydin sen:26:
benim herufle seninki kardes olmasin estos
ya ben neden beceremiyorum alıntı içindeki konusmalara cevap vermeyi puff :))
alıntıyla cevapla dedikten sonra silinti yapmadan cevap yaz olur
valla estos hic sorma onlar gelicez deyince ilk aklima sen geldin icine dogmus dedimbenimki de no frost ama yine de bazı gıdaların tadı taze gibi olmuyo
aman dikkat
benim boş vaktim olmuyo desem yalan söylemiş olmam
boş vakitlerimde de ertelediğim oyalayıcı işlerimi yapıyorum
kız sen k.v. yle oturmuyo muydun ki
o hiç yardım etmez mi sana misafirlerin için fln :26:
sabunu koyunca o zmn deterjan koymuyosun değil mi
ben de regl oldum ara virdim bitince aynen devam
keşke benim kocam da işleri yapsa
ben bir ömür boyu ne yemek yapsam diye düşünsem
eltinle kaynın da benim sormamı bekliyolarmış herhal
kızım sen şimdi girdiğime şükret hemen çıkıyorum zati
telaş telaş telaş
misafir v.s. curcuna
bak simdi onde yazan quate ve sonda yazan quateleri kalsin aradaki istedigin mesaji silbi sürü alıntının içinde bana bişi sormuşun ya mesela onlara cevap veremiyorum
bak simdi onde yazan quate ve sonda yazan quateleri sakladi aradaki istedigin mesaji sil
bu kadar
günaydin hanimlar nasilsiniz? Züli sen sabah erkenden kalkmisin ben daha yeni uyandim
şimdi temizlik zamanıııııııııııııııııı
benimki de no frost ama yine de bazı gıdaların tadı taze gibi olmuyo
aman dikkat
benim boş vaktim olmuyo desem yalan söylemiş olmam
boş vakitlerimde de ertelediğim oyalayıcı işlerimi yapıyorum
kız sen k.v. yle oturmuyo muydun ki
o hiç yardım etmez mi sana misafirlerin için fln :26:
sabunu koyunca o zmn deterjan koymuyosun değil mi
ben de regl oldum ara virdim bitince aynen devam
keşke benim kocam da işleri yapsa
ben bir ömür boyu ne yemek yapsam diye düşünsem
eltinle kaynın da benim sormamı bekliyolarmış herhal
kızım sen şimdi girdiğime şükret hemen çıkıyorum zati
telaş telaş telaş
misafir v.s. curcuna
oh ohh keyif yapicaksiniz demek ne guzelgunaydin kizlar kocis evde o yuzden gremiyorum mutfagimi temizledim evi supurdum banyoyu camasir suyuyla sildim camasirlari makinaya attim bu kadar simdide disariya cikicaz gorusmek uzere herkese kolay gelsin)
yok canım sen yine deterjanını normal bi şekilde ekliyosun çamaşırların arasına beyaz kalıp sabunu koyuyosun
günaydın hanımlar herkese merhabaaa
şimdi temizlik zamanıııııııııııııııııı
lovelicim hoşgeldin bende buralardaydım böle tanıdıgım birini görünce dahada bi mutlu oldum::)