Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hey masallah bu gun baya bi caliskan gordum seni askitom

kizlar bi sey sorucam su sarmalari borekleri buzluga atiyosunuz ya su buzluk bildigimiz buz tutan buzluk mu:26:yoksa no frost mu:26:
benimki de no frost ama yine de bazı gıdaların tadı taze gibi olmuyo
insallah bende bir gün burada sizinle ev isleri hakkinda sohbet edebilirim

aman dikkat
Temizlik dışında gün içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar,neler yapıyorsunuz boş zamanlarınızda?
benim boş vaktim olmuyo desem yalan söylemiş olmam
boş vakitlerimde de ertelediğim oyalayıcı işlerimi yapıyorum
kız sen k.v. yle oturmuyo muydun ki
o hiç yardım etmez mi sana misafirlerin için fln :26:
sabunu koyunca o zmn deterjan koymuyosun değil mi
ben de regl oldum ara virdim bitince aynen devam
selam hamarat ev hanimlari.ben isler cok kolayladi desem yeridir.kocisim cok yardim ediyor sagolsun.ama yemege ne yapiyim dusunmekden kafayi yiyorum
keşke benim kocam da işleri yapsa
ben bir ömür boyu ne yemek yapsam diye düşünsem
eltinle kaynın da benim sormamı bekliyolarmış herhal
hosgeldin estosum nerelerdeydin sen:26:
benim herufle seninki kardes olmasin estos

kızım sen şimdi girdiğime şükret hemen çıkıyorum zati
telaş telaş telaş
misafir v.s. curcuna

Estalmus,kayınvalidem yardım ediyor ama ben yine de kendim ilgilenmek istiyorum herşeyimle.İyi bir annecik ya elinden geleni yapar sağolsun

valla estos hic sorma onlar gelicez deyince ilk aklima sen geldin icine dogmus dedim
estos senin heruf ayni benimki yesin icsin tv karsisinda cayini icsin dimi

kiz su dugun icin gelen misafirler mi:26:

gunaydin kizlar kocis evde o yuzden gremiyorum mutfagimi temizledim evi supurdum banyoyu camasir suyuyla sildim camasirlari makinaya attim bu kadar simdide disariya cikicaz gorusmek uzere herkese kolay gelsin)

yok canım sen yine deterjanını normal bi şekilde ekliyosun çamaşırların arasına beyaz kalıp sabunu koyuyosun

gunaydin kizlar kocis evde o yuzden gremiyorum mutfagimi temizledim evi supurdum banyoyu camasir suyuyla sildim camasirlari makinaya attim bu kadar simdide disariya cikicaz gorusmek uzere herkese kolay gelsin)
oh ohh keyif yapicaksiniz demek ne guzel
yok canım sen yine deterjanını normal bi şekilde ekliyosun çamaşırların arasına beyaz kalıp sabunu koyuyosun

askitom ne kadar koyuyosun sabundan eriyomu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…