Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
nuryolu alemsin bacim ya ama ayse teyze beyazlarini ace ile beyazlatiyodubizim burda ismini unuttum ya beyaz deterjan gibi bi sey var onu dokuyorum camasir makinesine bembeyaz yapiyo
ismini bi hatirlasam yazicam da

ya şimdi bi sitede okudum limon suyunda çamaşırı bekletince beyazlıyormuş ama 4 5 kilo limon almam gerek çamaşırları içine basmam için hatırlarsan yazıver bacım şu deterjanı

Çamaşırlara dalmışsınız kızlar :)))
Herkese hayırlı cumalar :))
Aaaaah ah geldi hafta sonu..
Yarın sabah kızımla kahvaltı, sonrasında koltukların minderlerini kaldırmakla başlayacak temizlik, çamaşır, ütü, banyo wc...
Bi de kızlaarr. Hep merak ederdim bu millet banyoda nasıl düşer diye..
İki hafta önce bir cuma gecesi aşırı ciflemekten kayganlaşan zeminde..
Düşmedim UÇTUM
Sırt üstü bir gümledim ki sormayın
Aklıma gelmişken söyliyim dedim aman dikkat

evet aspiratörden lekeler çıktı ama üstüne neler neler dökmedimki bu arada misafirlerim yola çıkmış biraz erken geliolar ama napalım aslında şöyle bi saate daha ihtiyacım vardı ama akşam yemekten hemen sonra yola çıkcaklar kalmıcaklar onlar gittikten sonrada mutfağın alt dolaplarını temizleyip bugünü sonlardırırım:) yuppi temizlik çok güzel bişey ya ama buzdolabını temizlemedim onuda alışverişten önce temizlemem lazım:)

Amaa İştee Mecbur Canım.

Çünkü zorlaştırıyolar ehliyet almayı..

evet haklısın canım,almak lazım biran önce:26:
Ben de boş zamanlarım da kitap okurum,bulmaca çözerim,müzik dinlerim,telefonda arkadaşlarımla konuşurum.güzel pastalar,kurabiyeler yaparım.puff şimdi çayın yanına koca dilim bir pasta yada,kurabiye olacak off

hepimiz o durumdayiz canim merak etme ben vuslatcim gordukten sonra benim ki de is mi dedim valla4 cocukla o ne yapsin biz boyleysek:26:

sagolasin canim anasina cekmissenin prensesi de gormek isteriz

sorma azerinim ben bile bazen diyorum nasıl baş ediyorum diye :44:Allah'ım sabrını veriyor
anasına çekicek tabisii senin fotonu göremedim niye koymadın:26:
tatlımm albümünde var kuzumun fotoları

sorma azerinim ben bile bazen diyorum nasıl baş ediyorum diye :44:Allah'ım sabrını veriyor

ben gördüm azerinimin fotosunu çok hoş bi hatun
senin kuzuyuda merak ettim hemen bakıyom

bu arada işlerim bitti yemek dışında
evi süpürdüm, viledaladım,makineye çamaşır attım,yıkananları astım,sobayı yaktım, toz aldım
şimdi nescafemi yudumluyorum:126:bebişimi babası gelince bıcı bıcı yaptırıcam

ama ben göremedim yoktu albümdeebenim kuzuların hepsi farklı hiçbiri birbirine benzemiyo sanki dresin evlat edindim

canım profile koymuştu görmem için tekrardan kaldrdı senin içinde koyar merak etme
daha görmedim yavrucukların resmini bnde yemeğimi yaptım şimdi bakıyım bari

canım göremedim fotoları ben arkadaslık istegimi kabul ettinmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…