Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar bakin gecen gun bi yerde gordum simdi keke kurabiyeye gereken malzemeleri ununu sekerini kabartma tozunu falan miktarina gore dokup bi posete buzdolabina koyuyosunuz gerektiginde cikarip yumurtasini sutunu iste ne gerekiyorsa katip hemen kekinizi ve ya kurabiyenizi firina vere biliyosunuz:KK34:

süpermiş cnm bi gün denerim mutlaka:KK16:

Vayy çok pratik canım.Evet yapmak lazım bunu:KK76:
evet aklima yatti benim de super bi sey:KK16:
insallah bende bir gün burada sizinle ev isleri hakkinda sohbet edebilirim :KK37:
oy oyy edersin tabi kuzum:KK19:
Bıktım yahu her gün evi toplamaktann :KK25::KK25: Heleki bebişle püff
hepimiz o durumdayiz canim merak etme ben vuslatcim gordukten sonra benim ki de is mi dedim valla:KK53:4 cocukla o ne yapsin biz boyleysek:26:
gördüümm :KK52:bu ne tatlılık yerim ben onu ya:KK16:
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sagolasin canim anasina cekmis:KK1:senin prensesi de gormek isteriz:KK16:
süpermiş cnm bi gün denerim mutlaka:KK16:

ya bunlari da unutmazsam ana sayfaya eklerim:KK34:

Son düzenleme:
Niye öyle dedin kıss sevmiyor musun ev işlerini?yada bekarsın şuan hıı hangisi :))

ben bekarim canim :KK1: ev isleri ile suan pek alakali degilim annem yaptigi icin :KK9: bende arada bir yapiyorum ama bikicak kadar degil :KK34:

azerin unu buzdolabina koyunca ne oluyormus anlamadim da :26: tadi mi farkli oluyor ne?

ben bekarim canim :KK1: ev isleri ile suan pek alakali degilim annem yaptigi icin :KK9: bende arada bir yapiyorum ama bikicak kadar degil :KK34:

azerin unu buzdolabina koyunca ne oluyormus anlamadim da :26: tadi mi farkli oluyor ne?
yok kuzum bak simdi kek yapmak icin atiyorum 4 bardak un 2 bardak seker vanilya kabartma tozunu bi posete dokup agzini kapayip buzdolabina at gerektiginde cikar yumurtasini sutunu falan ekle al sana kek hamuru:KK34::KK34:
ben kaçaar kızlarr :KK55: vakit olursa rapor vermeye gelirim :nazar:

tamam canim gorusuruz:KK19:

hımm anlaşıldı:KK1:ben de bekarken pek iş yapmazdım annem kızardı otel gibi kullanıyorsunuz evi die:KK37:

:KK60: otel gibi mi dogru demis calismaktan bazen kendimize bile zaman ayiramiyoruz. benim annem bana öyle diyince su cevabi veriyorum:"anne sen hep demiyormusun yapmasini bil ama yapma. bende öyle yapiyorum iste :KK9::KK9:"

daha cok kiziyor ozaman :KK34:

yok kuzum bak simdi kek yapmak icin atiyorum 4 bardak un 2 bardak seker vanilya kabartma tozunu bi posete dokup agzini kapayip buzdolabina at gerektiginde cikar yumurtasini sutunu falan ekle al sana kek hamuru:KK34::KK34:

tamam canim gorusuruz:KK19:

amaaaaan kuzum hemen karistiririm ayni seye geliyor :KK60: ha buzdolabindan cikarip poseti acmisim legene dökmüsüm ha direk unu alip legende kek yapmisim :KK9::KK9: ama güzelmis aklimda bulunsun.

amaaaaan kuzum hemen karistiririm ayni seye geliyor :KK60: ha buzdolabindan cikarip poseti acmisim legene dökmüsüm ha direk unu alip legende kek yapmisim :KK9::KK9: ama güzelmis aklimda bulunsun.

kiziim ev islerinden anlamadigin nasil belli oliii onu bos zamaninda yapiyon misafir falan gelince elin ayagina dolanmasin diye:KK9::KK9::KK9::KK9:

oyy anneler bir tane.kızınca da çok tatlı oluyorlar di mi:KK16:
evet ya ama ben annemden korkarim cok kizdiramam :KK60:

kiziim ev islerinden anlamadigin nasil belli oliii onu bos zamaninda yapiyon misafir falan gelince elin ayagina dolanmasin diye:KK9::KK9::KK9::KK9:
he tabi belli olur ev isligi yapmiyorum kii :KK52: anladim gülüm kafamin bir kösesine yaziyorum :KK34:

yapmasini bil ama yapma guzel lafmis ya aklimda bulunsun:KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9: annem kücüklügümüzden beri öyle diyor bize.
sende bizim cadiya öyle dersin :KK60:
gerci o kendine laf sölyetmez gibime geliyor :KK1:

öğrenecek ablası öğrenecek:KK1:

tabikiii onunicin buraya geldim :KK51:

ya arkadaşlar beyaz çamaşırları kar gibi yapmak için ,çamaşır suyundan hari. önerebileceğiniz bi yöntem var mı ? ayşe teyzenin beyazları gibi olsun istiyorum beyazlarım:KK1::KK1:

ya arkadaşlar beyaz çamaşırları kar gibi yapmak için ,çamaşır suyundan hari. önerebileceğiniz bi yöntem var mı ? ayşe teyzenin beyazları gibi olsun istiyorum beyazlarım:KK1::KK1:

nuryolu alemsin bacim ya :KK9::KK9::KK9:ama ayse teyze beyazlarini ace ile beyazlatiyodu:KK9::KK9::KK9::KK9:bizim burda ismini unuttum ya beyaz deterjan gibi bi sey var onu dokuyorum camasir makinesine bembeyaz yapiyo
ismini bi hatirlasam yazicam da:KK9:

X