- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
babam neredeyse her ay gelirTürkiye'nin herbi köşesi farklı farklı iklimlere sahip canım.. Biz Kastamonuda soba yakıyoruz ama, antalyada millet denize giriyor =) Bartın bize çok yakın1 buçuk saatlik mesafemiz var.. Sende gel o zaman Türkiyeye Bak ne güzel kardeşinde varmış sebep olmuş olur :) Yokmu aklınızda şöyle bi gelip gezmek??
babam neredeyse her ay gelir
hem kardesimi yoklamaya hem de is icin
esim de bi kere gitti 2 ay once
bi ben kaldim beni de gelecek yaz goturecekmis esim
Hoşgeldin canım :), eee ordan hiç çıkmıyoruz mecburen sevicez
NeeeeeeeeeeeeNaptın bakim sen bütün gün
9 aylık evliyim ama halen yeni evlenenlere özeniyorum yaaŞu çifte bayıldım dönüp dönüp izliyorum Sizde izleyin mutlaka ya çok tatlılar
En çok konuşulan düğün klibi..HD 2012 - YouTube
Link eklemeyi unutmuşum
:18::18::18::18::18::18::18::18:
bulasiklari yikadim
kanepe ortulerini makineye attim astim serdim
yemek yaptim
balkonlari sildim
mutfagi temizledim ocagi caydanligi falan
salonu supurdum
tozunu aldim
tabi bi de kizla ugrastim
Ooo daha çokmuş bu yaz gelinİnşallah bigün nasip olurda gelirsin canım :) Belki ilerde senin kızda Türkiyede üni. okur
Bu arada bu karpuzun doğranma şekline bayıldım çok romantik
Eki Görüntüle 433759
9 aylık evliyim ama halen yeni evlenenlere özeniyorum yaaŞu çifte bayıldım dönüp dönüp izliyorum Sizde izleyin mutlaka ya çok tatlılar
En çok konuşulan düğün klibi..HD 2012 - YouTube
Link eklemeyi unutmuşum
insallah canim eger turkiyeye gelirsem her gece birinde kalmak sartiyla 1 yil kk hatunlarinda kala bilirim
bu arada benim canim cok fena karpuz cekti
tamam ortmenimHıııııı ooo baya işin varmış canım yaaAffettim bugünlük seni Ama yarın görmeyim o ayakkabıları
O çiftin linkini ekledim canım yukarıdaki mesajıma yeniden
Seve seve misafir ederim bacım gel buyur
Yakın olsaydık keserim sana bi karpuz canım yaAldık bi tane daha kesip yemek nasib olmadı
tamam ortmenim
sagolasin bacim yemis kadar oldum
bu arada yarin ask in kv si geliyo
ay insallah canim
Eşime memlekete gidelim diyorum pazar günü döneriz annemleri özledim diyorum :106: Belki yarın ikna edebilirsem gideriz :) Pazar gününe kadar benden ses çıkmassa anlayınki anacımın yanındayım
Bu arada benim reglim gecikti acaba hamile olabilirmiyim
Allah yardımcısı olsun1 ay çok gibi geldi bana daha olmazsa 2 ay kalırım diyomuş :) Ay inşallah iyidir kv.desi :106:
Ben kv.de çok meraklı ama k.peder göndermiyo
ay insallah canim
ne kadar gecikti
baska bi deyisimler hiss ediyomusun halsizlik falan bulanti
Allahtan benim kv 3 gunden fazla kalamiyoevini ozluyo
3 gün gecikti ve benim adetim hiç gecikmezdiÇok heyecanlıyım, eşimde varikosel olduğunu öğrenmiştik bu ay. Sperm değerleri çok düşük çıkmıştı. Eğer hamileysem bu Rabbimin bi mucizesi İçime öyle doğuyoki hamileyim, yavaştan göğüslerim dolgunlaşmaya başladı, gündüz hafif bel ağrım oluyo, onun dışında belirti diyebileceğim bişey yok :) Ama inşallah stresten falan gecikmemiştir Her geçen gün umutlanıyorum çünkü
Aman kalmasında zaten 3 günden fazla :) Vall ben onlar geldiğinde kocamı yanımdayken bile özlüyorumSarılamıyorum rahat davranamıyorum falan fazlası zarar
bunlar hamilelik belirtileri canim evet insallah stresten degildir
3 gunde fazlaymis
ben de ozlerim kocisimi kendimi zor tutarim
Amiiiin canım inşallah
Senin melek yüzlü cadı kızın daha uyumadımıSizin orda saat 3 buçuk dimi :26: İyi dayanıyosun valla canım maşallah
Bu arada senin yaşın kaç?
Ben22 yaşındayım :) Azerbaycanın neresinde yaşıyosunuz? Bakü falanmı?
yok hala salliyorum valla bacaklarimi hiss etmiyorum
benim yasim 21 canim
hayir canim bakude degilim bakuye 1.5 saat mesafede yasiyorum shirvanda
aaa sen daha genç annesin :))) Ne güzel, Rabbim size bağışlasın yavrunuzu :) Daha çıtırmışız yahu
Bacakta sallamadan uyumuyoumki başka türlü:26: