- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
7verengul canim ben geldim
bu gun baya yorulmusun dinlen accik
ben o kaddan is gordum bi de bizim saatle saat olmus 02.23 ama benim kiz uyumuyo ayagimda salliyorum suan
ya onlarin hepsini yaptim benim kiz resmen gicikHoşgeldin canım.. Neden uyumazki, surelerden falan oku bari yüzüne yüzüne, birde annem bizi küçükken kendisi uyuyo taklidi yaparak uyuturmuş, horlar gibi ses çıkarırmış falan, dene istersen belki işe yarar canım :26:
Böylede zor olur değilmi ya senin uykun var ama çocuk uyumuyoBu arada orayla bizim buranın epey saat farkı varmış ya bilmiyodum ben
ya onlarin hepsini yaptim benim kiz resmen gicikoglen de 1 saat uyumustu
artik alistim ya uykum da kaciyo dogdugundan bu yana uykusu hep problemli
Bak sen cadıyaAllah yardımcın olsun canım ne diyim artık aklıma bişey gelmiyo
1 kac haftadir boyle gecenin birinde uyaniyo sabahin 5de yatiyo sanki yeni dogdu
Hımmm, önceden düzenli uyuyodusa ilginç saat 5'lere kadar uyumaması :26: Nazarmı değdiki senin kıza? Çocukların uykusunu birde nasıl yemek yediklerini pek anlatmayın derler bizde, nazar olurmuş
bu kiza ben bile laf bulamiyorum sen nerden bulacan canim
ee azeri olmama sasirdin dimi
al sana bi sok daha simdiye kadar hic turkiyeye gelmedim ve hic turk arkdasim olmadi
pek nazarlik uykusu yoktu kuzu
ee sen topladin mi camasirlari
Hımm
Yok canım antrede duruyolar, daha kurumadılar. Biraz soğuk kastamonunun havası biz daha soba yakıyoruz düşün
aslinda var erkek kardesim Bartinda uni okuyorhahaha ciddenmiVay bee Bende en başta sen türksün ama eşin azeri sanmıştım, sonra azeriyim demişsin sanıyorumki azerisin ama Türkiyeyle bi bağlantın var
en sevilen is mutfakmis kizlar
aaaaaa ne diyosun o kadar soguk mu
yaz kisa surer gec isinir tez sogur havalar sizin orda oyle mi???
aslinda var erkek kardesim Bartinda uni okuyor
en sevilen is mutfakmis kizlar
7verengul kiz bi sey diyecem ben hala ayakkabilari silip kaldirmadim