Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
cok tesekkur ederim canim evet daha citir anneyim:KK1:insallah Allahim citir anneler sirasina seni de katar
yok canim ayagimda sallamadan uyumuyo:KK50:

Canım benim çok sağol teşekkür ederim, gece gece güzel güzel dualarımıda aldım şu mübarek cuma gecesi :KK16::KK16: Ohh deymeyin keyfime :) Rabbim razı olsun senden :KK54:
Valla benim uykum geldi, sanki beni salladın dizinde :KK1::KK1::KK1:
Sohbetin dibine vurduk gece gece senin kızın sayesinde :KK9::KK9:
Güzel muhabbeti valla sardırdık :emir_bebek::emir_bebek:
Ben çıkıyım artık canım, görüşürüz inşallah :-)
Gelemessem kendinize iyi bakın, öptüm hepicinizide :KK54::KK54:
Haaaa bu arada geldiğimde o ayakkabıları görmeyim :KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:

Canım benim çok sağol teşekkür ederim, gece gece güzel güzel dualarımıda aldım şu mübarek cuma gecesi :KK16::KK16: Ohh deymeyin keyfime :) Rabbim razı olsun senden :KK54:
Valla benim uykum geldi, sanki beni salladın dizinde :KK1::KK1::KK1:
Sohbetin dibine vurduk gece gece senin kızın sayesinde :KK9::KK9:
Güzel muhabbeti valla sardırdık :emir_bebek::emir_bebek:
Ben çıkıyım artık canım, görüşürüz inşallah :-)
Gelemessem kendinize iyi bakın, öptüm hepicinizide :KK54::KK54:
Haaaa bu arada geldiğimde o ayakkabıları görmeyim :KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hadi canim iyi geceler simdiden uykunu al sen bebek yoldaysa uykusuz geceler yakin demektir:KK1:
ben de bulasiklari yikiyim bari uyumuyo zaten:KK50:
optum:KK54::KK54:

sen benden 2 ay kidemlisin o zaman:KK9::KK9::KK9::KK9:
cocugun kac yasinda canim:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
canım 13 aylık erkek tam bir afacan Rabbim istyen herkese nasip etsn yavrularımızıda bize bağışlasın seninki kaç aylık canım geçmişi okudum azeriymişsin bende kırım tatarıyım :)
Kızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?
canım kesinlikle yumoş extra yabani orkide & yasemin olanı denemelisin

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hadi canim iyi geceler simdiden uykunu al sen bebek yoldaysa uykusuz geceler yakin demektir:KK1:
ben de bulasiklari yikiyim bari uyumuyo zaten:KK50:
optum:KK54::KK54:

:KK53::KK53: Abuuu kolay gelsin canım, ayrıca bu saate bulaşık bıraktığın içinde ayrıca bir eksi puan kaydediyorum not defterime :p :KK35::KK1::KK1::KK1:
Hehehe:KK1::KK1::KK1:
İnşallah Rabbim gösterir o uykusuz geceleride hayırlısı ile :KK49::emir_bebek::emir_bebek:
Hadi ben kaçtım paiiiii :KK54::KK54::KK54::KK54:

canım 13 aylık erkek tam bir afacan Rabbim istyen herkese nasip etsn yavrularımızıda bize bağışlasın seninki kaç aylık canım geçmişi okudum azeriymişsin bende kırım tatarıyım :)

Sağolasın canım cevapladığın için, önümüzdeki ay kesinlikle başlıyorum onu kullanmaya =)

Allah bagislasin canim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
benim kiz da 20 aylik istersen afacanligindan konusmiyim hala uyumadigini dusunursen:KK9:
oh ne guzel dunyanin dort bir tarafindan toplanmisiz:KK1:

Allah bagislasin canim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
benim kiz da 20 aylik istersen afacanligindan konusmiyim hala uyumadigini dusunursen:KK9:
oh ne guzel dunyanin dort bir tarafindan toplanmisiz:KK1:
Amin canım Allah senin yavrunuda sana bağışlasın
benimkinin uyku düzeni ii 10 da yatıp 8 de kalkıyor fakat dişleri çıkıyor iştahsız yemek yediremiyorum :KK43: inşallah seninkinide uykusu düzene girer canım

Amin canım Allah senin yavrunuda sana bağışlasın
benimkinin uyku düzeni ii 10 da yatıp 8 de kalkıyor fakat dişleri çıkıyor iştahsız yemek yediremiyorum :KK43: inşallah seninkinide uykusu düzene girer canım
benim kizin uyku duzeni cok kotu onun yuzunden ikinci bebegi yapmaya korkuyorum:KK1:
disler en kotu zaman benim kizin da 16 disi var
:KK60::KK60::KK60: İlahi canım ya alemsin güldürdün beni:KK9::KK9: Tamam tamam korkma :KK9::KK9::KK9: Kolay gelsin tekrardan, Hadi ben çıkıyorum artık bu sondu :KK53::KK9::KK9::KK54::KK54:

İnşallah canım :KK54:

meraklu karu bi gidemedin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

benim kizin uyku duzeni cok kotu onun yuzunden ikinci bebegi yapmaya korkuyorum:KK1:

ayy bende şimdilik düşünemiyorum gerçi daha erken ama 1 tane fırlama yetiyor :) Allah onlara uzun ömür versin
düzelir canım inşallah gündüz uykusu nasıl ? bizim dişimiz daha 7 tane :KK23:

ayy bende şimdilik düşünemiyorum gerçi daha erken ama 1 tane fırlama yetiyor :) Allah onlara uzun ömür versin
düzelir canım inşallah gündüz uykusu nasıl ? bizim dişimiz daha 7 tane :KK23:

gunduz uykusu da pek iyi degil
oh masallah kuzuya benim cadi 1 yasinda cikardiydi ilk disini:KK1:

iyi geceler siz gidip kocislerinizin yaninda uyuyun ben zavalli bulasik yikiyiim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
saka saka hadi size iyi geceler:KK54::KK54::KK54::KK54:
7verengul buna da cevap yazma git uyu artikin:KK22::KK9::KK9::KK9:

ahh kıyamam sende bulaşığını yıka cimcimeni uyut gir kocanın yanına uyu bari canım yarın devam ederiz inşallah
iyi geceler :79::79::80::80:

X