Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
7verengul canim ben geldim
bu gun baya yorulmusun dinlen accik
ben o kaddan is gordum bi de bizim saatle saat olmus 02.23 ama benim kiz uyumuyo ayagimda salliyorum suan:KK50:

Hoşgeldin canım.. Neden uyumazki, surelerden falan oku bari yüzüne yüzüne, birde annem bizi küçükken kendisi uyuyo taklidi yaparak uyuturmuş, horlar gibi ses çıkarırmış falan, dene istersen belki işe yarar canım :26:
Böylede zor olur değilmi ya senin uykun var ama çocuk uyumuyo :KK31: Bu arada orayla bizim buranın epey saat farkı varmış ya bilmiyodum ben :KK53:

Hoşgeldin canım.. Neden uyumazki, surelerden falan oku bari yüzüne yüzüne, birde annem bizi küçükken kendisi uyuyo taklidi yaparak uyuturmuş, horlar gibi ses çıkarırmış falan, dene istersen belki işe yarar canım :26:
Böylede zor olur değilmi ya senin uykun var ama çocuk uyumuyo :KK31: Bu arada orayla bizim buranın epey saat farkı varmış ya bilmiyodum ben :KK53:
ya onlarin hepsini yaptim benim kiz resmen gicik:KK19:oglen de 1 saat uyumustu
artik alistim ya uykum da kaciyo dogdugundan bu yana uykusu hep problemli:KK50::KK50::KK50:

1 kac haftadir boyle gecenin birinde uyaniyo sabahin 5de yatiyo sanki yeni dogdu:KK50::KK50:

Hımmm, önceden düzenli uyuyodusa ilginç saat 5'lere kadar uyumaması :26: Nazarmı değdiki senin kıza? Çocukların uykusunu birde nasıl yemek yediklerini pek anlatmayın derler bizde, nazar olurmuş :KK31:

bu kiza ben bile laf bulamiyorum sen nerden bulacan canim:KK9:
ee azeri olmama sasirdin dimi:KK53:
al sana bi sok daha simdiye kadar hic turkiyeye gelmedim ve hic turk arkdasim olmadi:KK9::KK9:

hahaha ciddenmi :KK1::KK1: Vay bee :KK9::KK9: Bende en başta sen türksün ama eşin azeri sanmıştım, sonra azeriyim demişsin sanıyorumki azerisin ama Türkiyeyle bi bağlantın var :KK53::KK9::KK9:

aaaaaa ne diyosun o kadar soguk mu:KK30::KK30::KK30:
yaz kisa surer gec isinir tez sogur havalar sizin orda oyle mi???

aslinda var erkek kardesim Bartinda uni okuyor

Türkiye'nin herbi köşesi farklı farklı iklimlere sahip canım.. Biz Kastamonuda soba yakıyoruz ama, antalyada millet denize giriyor =) Bartın bize çok yakın :-) 1 buçuk saatlik mesafemiz var.. Sende gel o zaman Türkiyeye :KK34: Bak ne güzel kardeşinde varmış sebep olmuş olur :) Yokmu aklınızda şöyle bi gelip gezmek??

X