- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
aaa sen daha genç annesin :))) Ne güzel, Rabbim size bağışlasın yavrunuzu :) Daha çıtırmışız yahu
Bacakta sallamadan uyumuyoumki başka türlü:26:
cok tesekkur ederim canim evet daha citir anneyiminsallah Allahim citir anneler sirasina seni de katar
yok canim ayagimda sallamadan uyumuyo
Canım benim çok sağol teşekkür ederim, gece gece güzel güzel dualarımıda aldım şu mübarek cuma gecesiOhh deymeyin keyfime :) Rabbim razı olsun senden
Valla benim uykum geldi, sanki beni salladın dizinde
Sohbetin dibine vurduk gece gece senin kızın sayesinde
Güzel muhabbeti valla sardırdık
Ben çıkıyım artık canım, görüşürüz inşallah
Gelemessem kendinize iyi bakın, öptüm hepicinizide
Haaaa bu arada geldiğimde o ayakkabıları görmeyim
canım 13 aylık erkek tam bir afacan Rabbim istyen herkese nasip etsn yavrularımızıda bize bağışlasın seninki kaç aylık canım geçmişi okudum azeriymişsin bende kırım tatarıyım :)sen benden 2 ay kidemlisin o zaman
cocugun kac yasinda canim
canım kesinlikle yumoş extra yabani orkide & yasemin olanı denemelisinKızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?
hadi canim iyi geceler simdiden uykunu al sen bebek yoldaysa uykusuz geceler yakin demektir
ben de bulasiklari yikiyim bari uyumuyo zaten
optum
canım 13 aylık erkek tam bir afacan Rabbim istyen herkese nasip etsn yavrularımızıda bize bağışlasın seninki kaç aylık canım geçmişi okudum azeriymişsin bende kırım tatarıyım :)
canım kesinlikle yumoş extra yabani orkide & yasemin olanı denemelisin
canım 13 aylık erkek tam bir afacan Rabbim istyen herkese nasip etsn yavrularımızıda bize bağışlasın seninki kaç aylık canım geçmişi okudum azeriymişsin bende kırım tatarıyım :)
canım kesinlikle yumoş extra yabani orkide & yasemin olanı denemelisin
Abuuu kolay gelsin canım, ayrıca bu saate bulaşık bıraktığın içinde ayrıca bir eksi puan kaydediyorum not defterime
Hehehe
İnşallah Rabbim gösterir o uykusuz geceleride hayırlısı ile
Hadi ben kaçtım paiiiii
Sağolasın canım cevapladığın için, önümüzdeki ay kesinlikle başlıyorum onu kullanmaya =)
Amin canım Allah senin yavrunuda sana bağışlasınAllah bagislasin canim
benim kiz da 20 aylik istersen afacanligindan konusmiyim hala uyumadigini dusunursen
oh ne guzel dunyanin dort bir tarafindan toplanmisiz
kiz valla yikadiydim aksam yine yedik birikdi bi kac parca bi sey:18::18::18:
canım inşallah memnun kalırsın
benim kizin uyku duzeni cok kotu onun yuzunden ikinci bebegi yapmaya korkuyorumAmin canım Allah senin yavrunuda sana bağışlasın
benimkinin uyku düzeni ii 10 da yatıp 8 de kalkıyor fakat dişleri çıkıyor iştahsız yemek yediremiyoruminşallah seninkinide uykusu düzene girer canım
İlahi canım ya alemsin güldürdün beni Tamam tamam korkma Kolay gelsin tekrardan, Hadi ben çıkıyorum artık bu sondu
İnşallah canım
iyi geceler siz gidip kocislerinizin yaninda uyuyun ben zavalli bulasik yikiyiimkızlar bende kaçıyorum yarın çoook işim var haftasonu misafirlerim var size iyi gecelerrr :114:
benim kizin uyku duzeni cok kotu onun yuzunden ikinci bebegi yapmaya korkuyorum
disler en kotu zaman benim kizin da 16 disi var
ayy bende şimdilik düşünemiyorum gerçi daha erken ama 1 tane fırlama yetiyor :) Allah onlara uzun ömür versin
düzelir canım inşallah gündüz uykusu nasıl ? bizim dişimiz daha 7 tane
benim kizin uyku duzeni cok kotu onun yuzunden ikinci bebegi yapmaya korkuyorum
disler en kotu zaman benim kizin da 16 disi var
ayy bende şimdilik düşünemiyorum gerçi daha erken ama 1 tane fırlama yetiyor :) Allah onlara uzun ömür versin
düzelir canım inşallah gündüz uykusu nasıl ? bizim dişimiz daha 7 tane
gunduz uykusu da pek iyi degil
oh masallah kuzuya benim cadi 1 yasinda cikardiydi ilk disini
iyi geceler siz gidip kocislerinizin yaninda uyuyun ben zavalli bulasik yikiyiim
saka saka hadi size iyi geceler
7verengul buna da cevap yazma git uyu artikin