Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar bu arada ben mutfagı btrdim kuarbiyeleri dondurucuya attm resmni çektm ama koymayı beceremdm:44: kociş gelnce koyarm
çamaşırlarmı makineye attm,yemegimi atese koydm taze fasulye, tavuk ve pilav yapıcam

kızlar bu arada ben mutfagı btrdim kuarbiyeleri dondurucuya attm resmni çektm ama koymayı beceremdm:44: kociş gelnce koyarm
çamaşırlarmı makineye attm,yemegimi atese koydm taze fasulye, tavuk ve pilav yapıcam
oooooooooo daha ne olsun
ben de kizi uyuttum karnimi doyurdum simdi balkonlari siliyim
aksam fotoyu isteriz
kv saat kacta gelecek

yarin mi geliyor ben bu gun sandim
kocise de utulu gomlek falan giydir kendine bakmis oglumu unutmus demesin
hadi kolay gelsin canim

yok cnm bugün gelse ona fasulye yedrmezdm heralde yarn sofrayı güzelce donatıcam inş.:9
ben gdiom şimdilk görüşmek üzere

7verengul karusu nerde kaldi
o kaddan da isi vardi

ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum canim
sulu kofte yaptim

Bugünüm çoooook yoğun geçti gacılar, gelemedim
Bizim lojmanın yanında ustalar çalışıyolardı, onları öğle yemeğine çağırdık. Ev işiydi, yemekti, bulaşıktı, çaydı, falandı fistandı derkeeen ben pert olmuşumm Ayrıca sürekli yağmur yağdığı için kaç gündür çamaşırlarım birikti sepetten taşmıştı, bende sinirlendim bi güzel hepsini attım makineye sonra yine yağmur yağmaya başladı :111: Zaten hepi topu 2 odam var, bende kurusun diye evin 4 bir tarafına serdim Sonra kocişle oturacak yer bulamadık Artık antreye çamaşır telini çıkardımda biraz olsun toparlandı ortalık:130: İştee böyle 7verengül remen yaprak döktü bugün :119:

Ya bu arada ben azerilerin konuşmalarına bayılıyorummm, Ayrıca azeri kızlarıda bek güzel oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…